Acum am incercat si eu la noul meu Iphone 4 si nu imi cade semnalul.
(gluma)(gluma)(gluma)(gluma)(gluma)(gluma)(gluma)(gluma)(gluma)(gluma)(gluma)
Acum am incercat si eu la noul meu Iphone 4 si nu imi cade semnalul.
(gluma)(gluma)(gluma)(gluma)(gluma)(gluma)(gluma)(gluma)(gluma)(gluma)(gluma)
Wth ? Si tu chiar crezi tot ce spune Steve Jobs ? N-am avut in viata mea un telefon pe care daca-l tin intr-un anumit fel in mana sa-mi scada semnalul... Daca s-ar fi intamplat asta, l-as fi vandut instant. Deci in momentul de fata Mr. Steve vrea sa ne invete si cum trebuie tinut un telefon ?!? Funny, insa daca se dovedeste a fi o problema reala si nerezolvabila... eu zic de-acum bye-bye iPhone 4 !
ce treaba are un sistem de operare cu felu in care tii un telefon ?!?!?!
tu te auzi ce zici ?
Cum sa scada semanlul daca tin telefonul de marginile metalice, a.k.a. antena, din cauza sistemului de operare si nu al telefonului
rog pe cineva care are un 3G sau un 3Gs si iOS 4 sa faca un test...
Chiar daca prin absurd ar exista o astfel de legatura (intre software, semnalul gsm si pozitia mainii pe telefon), numai faptul ca Steve Jobs incearca sa ne "indobitoceasca" cu o astfel de explicatie si deja e... penibil. Ma asteptam de la oricine sa vina sa spuna o astfel de tampenie, dar nu de la el. L-am "iertat" pentru faza cu "Flash is bad... can't run on smartphones" ca dupa 2 zile sa vedem Flash pe Android... dar pentru asa ceva, nu pot. Sorry, dar daca o tine tot asa, devine un fel de Microsoft mai evil...
P.S. E opinie personala... nu trebuie sa va placa![]()
LE. @razavrazy cred ca nu mai trebuie sa faca nimeni un test!Uitate mai jos...
De ce 2G-ul nu are probleme de conexiune?Probabil pentru ca nu foloseste iOS4
Si inca o stire: iPhone 4 are probleme si cu senzorul de proximitate | Noutati iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri.
Am probat si eu cu al meu acum (3GS cu iOS 4.0). NU pierde in nici un fel semnalul sau se diminueze in vre-un fel. L-am tinut in toate felurile posibile cu mainile. Nu mai credeti ce scriu toti tembelii de pe afara.
btw, ca mi-am adus aminte. O noua lege ne da voie sa renuntam la abonamentul telefonic, oricand :: Video [60430464] - Stirileprotv.ro
Sper sa nu se schimbe mare lucru la telefoanele la abonamente... chair m-ar interesa un iPhone 4 la Orange...
Si eu am incercat pe 3g ul meu cu os4 si nu cade deloc semnalul. Nu are cum sa fie de la os4. Ori e de la anten noului iphone 4 ori clipurile sunt fake.
Dar nu era la fel si pe vremea 3g-3gs'ului? Semnalul pica in pasaj sau in mijlocul convorbirilor, random... Au scos firmware nou si nu mai avea nici o buba dupa.
Nu cred ca e o problema hardware. Nici telefoanele chinezesti nu au probleme cu pierderea semnalului. Sunt sigur ca e o problema de adaptare intre soft si hard.
Orange Romania
iphone 4 in Romania
m-ati inteles gresit...nici la 3GS-ul meu nu pica semnalul. am incercat si eu. in postul anterior eu am redat doar explicatia oficiala a apple si spuneam ca din moment ce au motivat asa, nu au de gand sa il retraga. daca il retrageau sau aveau asemenea intentii, nu se mai complicau cu astfel de declaratii. sper ca acum m-am facut inteles.
Pff ... stiam eu ca trebe sa ma reprofilez pe balet, cand eram mic nu m-au primit ca aveam laba prea mare.
iPhone 4 already jailbroken
Btw. nu stiu de ce iese 4.01(cel mai probabil maine)?Pe net scrie ca va rezolva probleme de conexiune![]()
Bookmarks