Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 35 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 ... LastLast
Results 501 to 520 of 697

Thread: iPhone 4

1. #501 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Una peste alta... cred ca este timpul pentru un case mai bun pt. al meu iPhone 4. Imi puteti recomanda ceva "minimalist" (nu ma intereseaza protectii cauciucate sa-mi reziste daca trece TIR-ul peste el) care eventual sa aibe spatele "rounded" si sa pot folosi in majoritatea dock-urilor fara sa fiu nevoit sa dau case-ul jos ? Ah, si care sa nu fie lucios... ca asta de-l am deja e zgariat de zici ca s-au luptat turcii cu el (deh, cheap plastic). Thx

P.S. Ma batea gandul la un Nude, dar vad ca pastreaza linia "straight" de la iPhone 4 (si sincer m-am obisnuit prea mult cu rotunjelile lui 3G si 3GS ) : Welcome to SwitchEasy

Ah, si mai e ceva... sa nu aiba marginile acelea prea ridicate... ca sunt enervante rau. Stiu ca unora le place, ca-si aseaza telefonul cu ecranul in jos fara sa-l zgarie... insa eu n-am obiceiuri din astea si sincer ma deranjeaza la culme cand "navighez" sa mi se opreasca degetul in marginile prea ridicate. Stiu, sunt picky...

2. #502 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Vad ca au aparut ofertele la Vodafone si Cosmote. Destul de mari...

3. #503 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Mie mi se par identice cu abonamentele iPhone de la Orange...

4. #504 SP
    Nu sunt chiar identice. as putea spune ca sunt putin mai mici, dar tot prea mari mi se par. pentru un abonament mic, de 20 euro, trebe sa dau 400 euro pe telefon, iar urmatorul, pentru 300 euro telefonu, trebe sa dau dublu abonamentul, adica 40 euro. nu puteau sa faca si ei ceva cu 30 de euro abonamentul. Ca deobicei, nu avem de unde alege.

5. #505 SP
    MonkY, stiu ca pe tine te interesa asa ceva. Practic, iti dubleaza sau chiar tripleaza durata de viata a bateriei. Este foarte slim si bine facut.

YouTube - Tekkeon myPower for iPhone 4

6. #506 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Merci razvanrazy, insa nu mai am incredere in asa ceva. Intr-un an am busit 2... si la aproximativ 100 de dolari bucata... chiar n-a meritat investitia. Iar de cand cu iPhone 4... upto 3 days usage, parca nici nu mai simt nevoia. Uite de exp. un screenshot din ultimele zile (cu WiFi ON, 3G OFF, BTT OFF, luminozitate la 50% - mai mult ma dor ochii). Eu zic ca e suficient
    Attached Images Attached Images photo.png

7. #507 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Vreau sa imi cumpar un iphone 3GS sunt dispus sa dau pe unul 1100-1200 de lei sau sa mai astept 2-3 luni si sa imi cumpar un Iphone 4 pe la 1500-1700 care sa fie cat de cat ok adica sa nu fie spart .... intrebarea mea este se merita sa mai adun ceva bani pentru Iphone 4 si sa mai astept sau sa imi cumpar 3Gs acum ,precizez ca nu am mai avut niciun Iphone .

8. #508 SP
    diferentele dintre 3Gs si 4, sunt (in favoarea lui iPhone 4) cam astea: ecran mai bun, design diferit si camera mai buna cu blit si, poate, bateria (desi diferenta este mica). In aplicatii sau ca timpi de incarcare la orice, diferenta este de maxim 5-10% in fav iPhone 4.

Ia-ti 3Gs, parerea mea, daca nu dispui de banii pentru 4. Sau mai asteapta putin mai mult (pana prin vara) cand iese iPhone 5 si se mai ieftineste 4.

9. #509 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    diferentele dintre 3Gs si 4, sunt (in favoarea lui iPhone 4) cam astea: ecran mai bun, design diferit si camera mai buna cu blit si, poate, bateria (desi diferenta este mica). In aplicatii sau ca timpi de incarcare la orice, diferenta este de maxim 5-10% in fav iPhone 4.

Ia-ti 3Gs, parerea mea, daca nu dispui de banii pentru 4. Sau mai asteapta putin mai mult (pana prin vara) cand iese iPhone 5 si se mai ieftineste 4.
    Sincer nu stiu ce sa fac , faza cu iphone 5 in vara mi se pare aiurea sa scoti un nou model pe an poate un 4GS ...prea mult nu prea as vrea sa astept maxim pana in martie . orsicum thx pt sfat

10. #510 SP
    Admin MonkY's Avatar
    huber, chestia cu un iPhone nou in fiecare an este un lucru bun. La urma urmei, Samsung, Nokia & Co. scot cate 50 de telefoane pe an si nu se plange nimeni (nici chiar asa ). Eu as merge pe iPhone 4... pt. ca "long term" e mai sustenabil (dubla memoria RAM)... iar Retina Display merita fiecare penny. Daca nu ai bani acum, go for 3GS si sari direct la iPhone "5" la anul. Bafta !

11. #511 SP
    Member daredevil's Avatar
    iphone 4 e exagerat de scump in romania(cel putin eu am comparat cu alte tari gen USA sau UK,se vad diferentele) romanii chiar au exagerat daca un telefon a ajuns la 2700 lei atunci inseamna ca in 2012 chiar e sfarsitu lumii!

12. #512 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by daredevil View Post
    iphone 4 e exagerat de scump in romania(cel putin eu am comparat cu alte tari gen USA sau UK,se vad diferentele) romanii chiar au exagerat daca un telefon a ajuns la 2700 lei atunci inseamna ca in 2012 chiar e sfarsitu lumii!
    Ce-mi place mie cum vine "Sfarsitul lumii" cand iPhone 4 e 2.700 RON, dar cand un Motorola Diamond este peste 10.000 RON, sau un Nokia 8800 Carbon este peste 3.500 RON... atunci nu mai e nici un fel de problema

P.S. La abonament de 39EUR pe luna il iei si cu 199 EUR (850 RON), sau la "liber" il gasesti la 2.200 RON.

13. #513 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Cu toate ca am incercat sa descurajez pe cat am putut achizitia asta /din considerente financiare evidente pentru mine /, in weekend o sa merg cu prietena sa isi ia un iPhone dintr-asta. O sa-l ia de la Vodafone sau de la Cosmote, inca nu ne-am hotarat. Eu mi-am facut datoria si am cumparat accesorii de protectie de pe eBay.

Acum, cunostiintele mele legate de device-ul asta sunt extrem de limitate si nici ea nu stie prea multe, in afara de faptul ca-i place cel mai mult din univers

Daca aveti ceva sfaturi pentru mine pre si post achizitie /deci ca pentru un n00b absolut, dar dispus sa invete/ dati-mi va rog cateva hinturi, eventual pe PM ca sa nu reluam pe thread lucruri deja cunoscute de ceilalti. Multumesc anticipat.

PS: N-am nici cea mai mica intentie sa apelez la Jailbreak sau ceva de genu.

@giovanni_homies - Thx mate, Cosmote-ul era prima optiune oricum

14. #514 SP
    Member NicoDiac's Avatar
    La cosmote e decodat din fabrica si la vodafone e codat pe retea...ar fi o prima chestie buna de stiut.

15. #515 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    PS: N-am nici cea mai mica intentie sa apelez la Jailbreak sau ceva de genu.
    Asta nu e neaparat un lucru bun. Jailbreak-ul nu mai este de mult ilegal si iti aduce o tona de extras de care Apple nu vrea sa auda (sau nu e able to). Eu de exp. fara anumite aplicatii din Cydia (cumparate dealtfel - preturile sunt foarte ok), as fi renuntat de mult la iPhone (indiferent ca e 4 sau nu).

16. #516 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    ...sau la "liber" il gasesti la 2.200 RON.
    Daca stii sa cauti, il iei chiar mai ieftin.

17. #517 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Da?! De unde?

18. #518 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Asta nu e neaparat un lucru bun. Jailbreak-ul nu mai este de mult ilegal si iti aduce o tona de extras de care Apple nu vrea sa auda (sau nu e able to). Eu de exp. fara anumite aplicatii din Cydia (cumparate dealtfel - preturile sunt foarte ok), as fi renuntat de mult la iPhone (indiferent ca e 4 sau nu).
    Hmm.. banuiesc ca e tot din familia Jailbreak-ului pentru PS3 si d-asta am zis ca nu-mi surade ideea. Dar daca zici ca e ok, te cred pe cuvant Acum, deci daca il luam de la Cosmote unlocked /parca asta e termenul/, pot sa-l folosesc in orice retea si sa-i bag orice fel de aplicatii, da?

19. #519 SP
    Daca e neverlocked (cum e la cosmote), inseamna doar ca il poti folosi in orice retea (dar tot trebuie sa faci un micro sim).

Pentru a pune aplicatii pe el, iti faci un cont de itunes iar din telefon sau din itunes din calculator, poti lua aplicatii free (unde e cazul) sau cu bani (unde e cazul) cu conditia ca, la inregistrare in itunes, sa-ti introduci si un card de credit valabil.

20. #520 SP
    Member Catallin's Avatar
    Eu zic dupa ce il iei sa stai cu el asa o perioada, sa zicem 2 sapt poate o luna sa te inveti cu sistemul de operare si cu telefonul. Sa te abtii de la update-uri atata tot. Pentru ca dupa o perioada daca te plictisesti de el ii faci jailbreak si sa vezi cum il "redescoperi". Dar daca ai update la ultima versiune de obicei nu prea merge jailbreak. Si da, ia-l de la cosmote sa il ai deblocat pe orice retea sa nu te doara capul niciodata. Eu merg pe al patrulea an de iPhone si nici acum nu m-am plictisit de el. Mai gasesc sa bag un widget de vreme, o tema interesanta pentru SBSettings (program pe care poti sa-l pui doar pe jailbreak), un tweak pe la logo-ul de operator si tot asa. Iti atasez si doua print screenuri sa iti faci o idee cum arata telefonul meu acum.
    Attached Images Attached Images img_0244.png img_0245.png

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 35 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 ... LastLast