Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 35 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast
Results 261 to 280 of 697

Thread: iPhone 4

1. #261 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    avand in vedere faptul ca app toata lumea (de varsta noastra ) are wi-fi acasa, cred ca este ok

2. #262 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    da, acasa, dar cit stai acasa? eu plec la 6 de dim si ajung la 6 seara. iar acasa nu vreau sa o mai vad fi fica-mea pe telefon ca o am live. so, de ce as mai avea nevoie de FaceTime atunci? si asta e doar o parte din raspuns. citi prieteni cu iphone 4 vei avea ca sa-i suni? pana si in reclama se pune accentul pe familie deci logic ar fi sa te vezi cu familia daca esti departe de ei, ma rog, la munca de ex, poate face o goanga copilu si vrei sa razi si tu si sa vezi live faza, start FaceTime, te suna sefu in weekend si vrea sa-l vezi cat e de nervos, start FaceTime (sau mai bine nu), suna prietenu X care e la bere cu altii si in loc sa ii insire pe toti face flip ca sa-i vezi, start FaceTime, esti departe de femeie si vrei ceva..mai mult...decat prin audio, start FaceTime, so e folositor, nu zic nu, dar ideea e ca folosesti aplicatia cand esti departe de casa, nu acasa.

Graft, eu am delfin 12 cu my smartphone, abonament luat in februarie. daca mi-ar da Orange optiunea sa upgradez, cu o diferenta rezonabila, m-as baga la un iphone 4 de 16GB, insa nu cred ca o sa se intample asta mai devreme de un an. poate cineva de aici cunoaste mai bine politica Orange si ne poate lamuri.

3. #263 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Pai, sa presupunem ca 8h le stai la munca ... si mai faci 1h pe zi in trafic pana acasa/ 1h pana la munca ... 10h in total ... 8h la munca am internet de mare viteza prin wifi ... acasa am net prin wifi ... pe drum nu am nimic, sincer de ce as avea nevoie? ...Sa-mi verific contul de "fata de carte" in metrou ? In masina sunt atent la trafic nu la telefon. Procentajul este foarte scazut in ceea ce priveste functia Wifi (on the go). Poate cand esti in locuri publice, plecat de acasa... Dar si atunci vrei sa te deconectezi.

Sau voi cand sunteti intr-o cafenea in loc sa socializati stati si va verificati emailul ? ... Eu cand plec de acasa nu vreau sa mai vad nimic, Nu consola/pc/tv/ si alte gadgeturi , nimic.

FaceTime-ul este o functie interesanta, dar nu-i vad rostul in Romania... Poate in US momentan o sa prinda, la noi mai putin.
    E o chestie misto poate daca vreau sa-i arat "fundul" unui coleg care lucreaza la etaj ... That will be something.

4. #264 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    da, acasa, dar cit stai acasa? eu plec la 6 de dim si ajung la 6 seara. iar acasa nu vreau sa o mai vad fi fica-mea pe telefon ca o am live. so, de ce as mai avea nevoie de FaceTime atunci? si asta e doar o parte din raspuns. citi prieteni cu iphone 4 vei avea ca sa-i suni? pana si in reclama se pune accentul pe familie deci logic ar fi sa te vezi cu familia daca esti departe de ei, ma rog, la munca de ex, poate face o goanga copilu si vrei sa razi si tu si sa vezi live faza, start FaceTime, te suna sefu in weekend si vrea sa-l vezi cat e de nervos, start FaceTime (sau mai bine nu), suna prietenu X care e la bere cu altii si in loc sa ii insire pe toti face flip ca sa-i vezi, start FaceTime, esti departe de femeie si vrei ceva..mai mult...decat prin audio, start FaceTime, so e folositor, nu zic nu, dar ideea e ca folosesti aplicatia cand esti departe de casa, nu acasa.

Graft, eu am delfin 12 cu my smartphone, abonament luat in februarie. daca mi-ar da Orange optiunea sa upgradez, cu o diferenta rezonabila, m-as baga la un iphone 4 de 16GB, insa nu cred ca o sa se intample asta mai devreme de un an. poate cineva de aici cunoaste mai bine politica Orange si ne poate lamuri.
    te rog frumos intelege ca facetime nu este disponibil pentru altceva in afara de wifi pentru ca nu doresc operatorii de retele inca , apple nu are nicio vina

5. #265 SP
    da, sunt de acord. asta am zis si eu mai sus. in RO nu o sa prinda momentan. nu cred ca functia o sa dispara de pe iphone-urile viitoare, insa nu o sa prinda odata cu generatia asta de iphone.

PS eu la serviciu nu am wifi de ex. si cum lucrez la aeroport la Otopeni fac mai mult din Titan pana acolo si inapoi. in plus, daca ai si un copil, parca iti vine sa il mai vezi din cand in cand, eh, you'll see when the time comes

PPS de ce nu fundul unei colege?

Quote Originally Posted by tray View Post
    te rog frumos intelege ca facetime nu este disponibil pentru altceva in afara de wifi pentru ca nu doresc operatorii de retele inca , apple nu are nicio vina
    am spus asta cu 2 pagini in urma, dar deh, e mai usor sa comentezi fara sa citesti din urma, nu-i asa?

6. #266 SP
    Quote Originally Posted by h0stile View Post

am spus asta cu 2 pagini in urma, dar deh, e mai usor sa comentezi fara sa citesti din urma, nu-i asa?
    chiar asta e problema , ca de 2 pagini ne explici inutilitatea , am inteles , nu e bun

7. #267 SP
    acum o dai la intors. no worries, imi place stilul asta. gata, hai ca ma opresc.

PS in reclama de la facetime am vazut iphone 4 stand drept pe o masa (fara dock). cooool...look, no hands!!! nu ma mir ca au facut ambele fete dintr-o sticla dura...era necesar la cat o sa cada pe parte sau pe alta.

8. #268 SP
    mie mi se pare foarte tare, chiar daca e inutila. si la cat de bine este facuta, in mod clar o voi folosi...

btw, care se pricepe, pot lua un iphone la orange la un abonament gen 15 euro, cu pretul gen 199 euro (sa zicem ca asta ar fi pretul de abonament) sau pretul creste in functie de cum scade valoarea abonamentului ?

9. #269 SP
    in februarie cand era oferta la 3GS de 250EUR trebuia sa iei un abonament de 12 plus optiunea my smartphone pe 2 ani. alternativa era unul din abonamentele de iphone, dar mie nu mi s-au parut convenabile.

10. #270 SP
    oricum, as vrea sa iau asa, cu un abonament pana in 50 ron pe luna, ceea ce mi s-ar parea super acceptabil, intrucat chiar atat dau acm pe luna, avand cartela la vodafone, cu extraoptiunea de 500 mb cu 4 euro + inca 4-5 euro in convorbiri

11. #271 SP
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    oricum, as vrea sa iau asa, cu un abonament pana in 50 ron pe luna, ceea ce mi s-ar parea super acceptabil, intrucat chiar atat dau acm pe luna, avand cartela la vodafone, cu extraoptiunea de 500 mb cu 4 euro + inca 4-5 euro in convorbiri
    cu abonament de care zici o sa iesi mai ieftin cu vreo 100 euro decat la liber
    le: da cu banii jos ,fara taxa de abonament lunar

12. #272 SP
    cu banii jos ? sau pe termen lung ? daca e pe termen lung, nu ma intereseaza, daca e cu banii jos, prefer sa astept sa-l sparga baietii pentru a-l putea decoda si sa mi-l iau din afara, daca o sa dispun de fonduri...

13. #273 SP
    Admin MonkY's Avatar
    razvanrazy: jailbreak o sa vezi din ziua lansarii probabil... insa unlock, mai greu. Ca idee, aruncati o privire pe toate 3GS-urile cu bootrom nou (din Decembrie 2009)... care nici pana in ziua de azi nu pot fi unlocked. Si sunt totusi 6 luni... Asa ca ori Neverlocked, ori de pe la Orange Romania

14. #274 SP
    da, dar pt un neverlocked trebe sa dai cateva mil in plus... poate gasesc de la cineva care le ia de la orange sau gasesc un prieten care-mi poate lua prin firma...

15. #275 SP
    Admin MonkY's Avatar
    da, dar pt un neverlocked trebe sa dai cateva mil in plus...
    Cateva milioane alea te pot salva de o groaza de belele la update-uri... Eu asa vreau sa-mi iau urmatorul... dau un ban in plus, dar stau linistit.
    poate gasesc de la cineva care le ia de la orange sau gasesc un prieten care-mi poate lua prin firma...
    Asa am luat si eu... si mi-a parut rau (fiind pe Vodafone). Au cerut 100 EUR pt. unlock... asta dupa ce am dat deja 640 EUR pe el. Le-am zis sa fie sanatosi, la banii aia imi cumparam deja 2 iPhone-uri din US. Dar nah, am zis sa am garantie la noi. Din pacate/fericire, nu am avut nevoie de garantie... in concluzie, wasted money !

16. #276 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    in US nu se vand deloc deblocate. Se pot cumpara deblocat direct de la Apple dar doar din Canada, Hong Kong, Australia si inca niste tari.

In canada, un 3gs de 16gb este parca 699 cad adica 650 USD. Cred ca la pretul acesta va fi si iPhone4 pentru ca au spus parca va fi la pretul de 3gs si 3gs se va ieftini.

Ma tenteaza, ca tot plec 3 luni prin state, prin septembrie cand o sa se duca mania primelor luni, sa iau unu pe la 600usd.

17. #277 SP
    Member Snake's Avatar
    Quote Originally Posted by angellicus View Post
    No offense, dar varsta nu are legatura absolut deloc. Putea avea 10 ani, daca argumenta ceva bine sau avea un punct de vedere interesant, trebuia discreditat pentru virsta lui?
    Eu nu l-am discreditat datorita varstei, ci datorita concluziilor absolute pe care le impune, de parca ar avea zeci de ani de experienta, nu altceva.
    Quote Originally Posted by angellicus View Post
    Este de inteles atitudinea lui fata de Apple, din moment ce nu a avut pina acum produse Apple.
    Eu cred ca este fix invers. Atitudinea lui fata de Apple si in speta fata de iPhone 4G mi se pare jenanta. Eu nu imi permit sa aberez atat despre 2G-ul pe care il folosesc de aproape 3 ani sau despre G5-ul care are cel putin 5 ani, si el care probabil acum 5 ani se juca prin fata blocului vine si da verdicte. Eu inteleg ca o fi News Editor aici, dar ar trebui sa vorbeasca in cunostinta de cauza si nu "din auzite".
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Personal nu mi-as da cu parerea despre o persoana pe care nu o cunosc, dar asa e romanul se baga in seama, poate pare si el mai inteligent.
    De obicei nu "ma bag in seama" decat cand vad ceva complet aiurea, nedocumentat si fara pic de relevanta.
    Actualul meu PC are doar 2GB Ram si nu "gafaie" deloc, dar placa video si procesorul din Mac te asigur ca gafaie cand trebuie sa randeze ceva mai evoluat.
    Vezi ca iarasi esti pe dinafara ? Mai ales cand folosesti cuvantul "randare" fara sa ai habar. Poate daca mai citeai din istorie, aflai ca pentru Mac au fost create FX-urile, ca pe Mac au iesit intai placi video pt. 8 monitoare. Cat despre "gafait", nu te opreste nimeni sa-ti iei un Mac cu 8 Core-uri sau sa nu-ti pui un Ati 4870. Dar probabil ca iti inchipuiai ca Mac-urile sunt doar chestiile alea mici si albe cu procesor grafic integrat, nu ?
    Aici m-am referit la toate smartphones, mi se pare inutil un telefon care sa te tina jumate de zi.
    In momentul de fata, la ce viteza ofera, iphone 3G/3GS/4, este unul din smartphone-urile cu cea mai mare durata a bateriei. Si aici ma refer la cele care au ecrane de 3.5".
    Nu-mi spune ca tu preferi camera foto/video pe care o are iPhone-ul in locul unui aparat sau ca preferi jocurile de iPhone in locul unor jocuri de DS/PSP. As putea continua cu exemplele.
    Nu-mi spune ca tu mergi 24/7 dupa tine cu: PSP-ul, DSLR-ul, MP3 playerul, laptopul, reportofonul, GPS-ul si alte alea ? Daca da, atunci sa fii sanatos. Eu prefer sa-mi iau doar iPhone-ul.
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Get back to iPhone 4G topic please !
    Scuze, dar m-am simtit atacat, mai ales la faza cu "poate pare si el mai inteligent". In mod normal ignor copiii din ziua de azi care par a le sti pe toate, insa de data asta n-am rezistat. Daca am scris prea mult offtopic voi suporta consencintele.

Ah, si ca sa nu fiu offtopic 100%, eu deja am vorbit cu cineva din US sa-mi procure un iPhone 4, daca se poate din prima zi. Cred ca la cati bani am salvat cu vechiul meu 2G (in timpul in care altii cred ca si-au schimbat de cel putin 4-5 ori telefonul), merita bijuteria asta orice pret. Inca o lectie data de Apple celor cu gura mare (sa nu uitam faptul ca acum 4 ani, Apple nici nu exista in lumea telefoanelor mobile - cum a aparut, cum a rupt gura targului). Iar cifrele cred ca spun tot ! Sper sa mai ramana ceva in buget sa iau si un iPad

18. #278 SP
    La ce pret Snake?

19. #279 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Snake, eu te-as sfatui sa mai astepti un pic... Cred ca la liber vor avea un pret infernal (asta daca se va gasi la liber)...

20. #280 SP
    Monky, pai cred ca in tari precum cele de care am zis mai sus se va gasi la liber din prima, la preturile 3GS. Sunt totusi din magazinele oficiale Apple Online deci nu vad de ce sa fie alte preturi.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 35 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast