Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 18 of 54 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast
Results 341 to 360 of 1074

Thread: iOS Games

1. #341 SP

2. #342 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pentru cine nu l-a cumparat pana acum, azi GTA III este la oferta la doar 2.39 euro.

Parerea mea e sa-l luati acum. Jocul merita si 10 euro. Este pur si simplu superb. Eu nu-l mai pot lasa din mana si-mi seaca bateria mult mai repede decat orice

3. #343 SP
    Pentru cine nu l-a cumparat pana acum, azi GTA III este la oferta la doar 2.39 euro.

4. #344 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post

Parerea mea e sa-l luati acum. Jocul merita si 10 euro. Este pur si simplu superb. Eu nu-l mai pot lasa din mana si-mi seaca bateria mult mai repede decat orice
    Eu il am gratis.Asa am luat si Infinity Blade II,Batman Arkham Lockout si GTA III => m.freemyapps.com Enjoy

5. #345 SP
    Si nu face nimic ce instalezi de la ei pentru ati verifica ID-u ?

6. #346 SP
    Nu.Asa este si la TestFlight.Ei folosesc doar profilul ala pentru a te identifica dupa UDID,ca sa nu triseze lumea.Incearca-l ca merita si economisesti $$$

P.S.Apropo daca ai mai multe iDevice-uri poti sa faci puncte pe toate in parte

7. #347 SP
    Mersi. Eram doar curios. Din ce am vazut in lista, majoritatea le am cumparate. Dar e bine de stiut pentru viitor

8. #348 SP
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Mersi. Eram doar curios. Din ce am vazut in lista, majoritatea le am cumparate. Dar e bine de stiut pentru viitor
    Tu trebuie sa le descarci pe toate,si trebuie sa joci/testezi aplicatia 30s dupa care poti sa si le stergi,bine-nteles doar daca ai punctele,daca nu le-ai primit reintra in aplicatie si in scurt timp vei avea si punctele

9. #349 SP
    X3M
    Member X3M's Avatar
    ce se intamplat totusi cand instalezi profilul de pe freemyapps.com ? "installing this profile will change settings on your phone" ?

10. #350 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Probabil ca face la fel cum procedeaza si tapjoy.com, si anume isi instaleaza un certificat... cu ajutorul caruia sa se prinda ce apps/games instalezi/rulezi/etc..

11. #351 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    63XMA6JWHWA6 Cod pentru Tiny Wings. Eu am cont de UK si nu am chef sa-mi fac de US acum. Pentru cine doreste "jocul anului" gratis

12. #352 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    63XMA6JWHWA6 Cod pentru Tiny Wings. Eu am cont de UK si nu am chef sa-mi fac de US acum. Pentru cine doreste "jocul anului" gratis
    Este cod pt. Tiny Wings de iPhone/iPod... nu de iPad. Dar merge. Thanks!

13. #353 SP
    iPhone da. Scuze man. Eu am doar iphone si ma uit la toate topicurile de la Apple de aici pentru jocuri si aplicatii. Nu am fost atent unde am postat.

14. #354 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    iPhone da. Scuze man. Eu am doar iphone si ma uit la toate topicurile de la Apple de aici pentru jocuri si aplicatii. Nu am fost atent unde am postat.
    Nu-i bai... Cris iti multumeste pt. Tiny Wings (desi e suparata ca i-am batut recordul )

15. #355 SP
    ITunes code 4EMKWX7WERFX -> Michael Buble - Cold December Night - daca vrea cineva melodia

16. #356 SP
    Codu e valabil doar pentru cine are cont de UK Store...

17. #357 SP
    Member verde's Avatar
    A incercat careva sa puna GTA III pe 3Gs?

18. #358 SP
    Member claudiutk's Avatar
    Da, merge, putin mai greu decat pe 4, cu aceleasi efecte, dar e nasol pe rezolutia lui

19. #359 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

20. #360 SP

Foarte tare joculetul. Nu stiu cum de l-am ratat pana acum

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 54 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast