Sunt complet de acord cu tine, MonkY, dar cat timp inca se comercializeaza iPad 2 si iPad Mini 1, ar trebui sa mearga pe toate aceste device-uri.
LE: vazand aceasta comparatie, zici ca ne uitam la un joc PS2...
Sunt complet de acord cu tine, MonkY, dar cat timp inca se comercializeaza iPad 2 si iPad Mini 1, ar trebui sa mearga pe toate aceste device-uri.
LE: vazand aceasta comparatie, zici ca ne uitam la un joc PS2...
Din pacate nu cred ca Apple le poate impune developerilor si publisherilor pentru ce device-uri sa scoata. Iti dai seama ca Apple ar avea tot interesul ca un joc sa se vanda pe cat mai multe device-uri...
Eu sunt fix invers. Ma enervez ca numeri pe degete jocurile care chiar folosesc la maxim un iPad Air. E ca si cand as avea un PS4 si n-am jocuri de PS4, ci toate merg si pe PS3, si pe PS2... Si ma gandesc cu groaza ca mai e un pic si vine PS5![]()
Ai si tu partea ta de dreptate, dar din pacate, nu toata lumea are bani sa-si cumpere anual un nou produs.
Eu as merge pe varianta, cum era inainte, cu 2 versiuni de joc, una pt iPad 2+ si una pentru iPad 4/Air+.
La urma urmei, pentru developeri nu inseamna decat 2 exporturi diferite.
Balance ressurection este de asemenea gratuit (doar astăzi).
https://itunes.apple.com/us/app/ball...885480930?mt=8
Unstoppable Gorg, un altfel de tower defense: https://itunes.apple.com/ro/app/id473900674?mt=8 - acum free
Cool: 'Hearthstone' Set to Hit iPhone "Early Next Year" | Touch Arcade. Deci la anul jucam si de pe mobile. Sunt curios insa cum va fi designul, pentru ca totusi, e cam mic ecranul
We’re also close to having Hearthstone out to our iPhone and Android phone users, but it’s become clear that we need a little more time to get that version right. While we have a build up and running internally, it needs a bit more work, and we don’t feel like we’ll be ready to share it with you until early next year. It’s very important to us that the phone experience for Hearthstone is just as accessible as the tablet and PC versions. One of the biggest challenges with that is revamping the user interface so it feels intuitive and offers the same quality Hearthstone experience, but this time from the palm of your hand.
Eee, deja de la iPhone 6 nu mai poti spune ca e mic ecranul![]()
Si poate-l limiteaza la iPhone 5 si mai noi si gata. Deja e ok.
Out now:
Tales from the Borderlands:
Marvel Contest of Champions:
Frontline: The Longest Day:
Chain Chronicle:
Brave Trials:
Soft Launch in Taiwan pentru Need for Speed No Limits. Pentru cine e interesat, ori isi face cont la ei pe store, ori jailbreak
Din pacate, pe batranul meu iPad 2 arata absolut execrabil si merge destul de greu (nu inteleg de ce mai este suportat, sincer). Am facut cateva print screens.
LE: ceva interesant din descrierea din Appstore:
Deci vom avea un NFS in 2015.This is a MOBILE GAME, it doesn't relate to Need For Speed 2015!
And this is only in beta session, be optimistic that they will soon add more cars!
https://www.youtube.com/watch?v=WWWCBIWf8Zo#t=42
FRAMED este gratuit pentru o perioada limitata: https://itunes.apple.com/us/app/framed/id886565180?mt=8
Nu stiam ca iesise in 2013 pe Win si Mac, dar a iesit saptamana trecuta pentru iOS si ma joc neincetat de cateva zile.
Evoland
Jocul este absolut genial, cu o trecere prin toata istoria jocurilor.
Interesant este ca daca adaugam in calcul un controler de calitate si conectand telefonul (sau tableta) la un TV mare si traind cu speranta ca developerii vor lua in considerare si telefoanele ca si mediu de dezvoltare pentru jocuri - este posibil ca in urmatorii 2-3 ani sa putem vedea cum consolele (asa cum le stim noi si le definim in ziua de azi) isi vor da obstescul sfarsit![]()
Hai mai Darkie... tu? Tu care ziceai ca un smartphone/tableta n-are niciun fel de legatura cu console gaming-ul? Nu pot sa cred... ce te-a facut sa-ti schimbi parerea?![]()
Piata e in schimbare - si am recunoscut asta mereu, eu spun doar ca segmentul hardcore este o nisa, segmentul "casual" preia din ce in ce mai mult control. Jocurile triple A inca nu exista pe tablete/telefoane insa cred ca in viitor majoritatea (si nu nisa) va avea un cuvant greu de spus. Deja ma uit la jocuri precum Angry Birds care strang bani enorm de multi si multi producatori vor pune in balanta ... sa creez noul "angry birds" cu 100k $ (poate si mai putin) sau noul The Order 1886 (ca tot e la "moda") cu 100 mil $ si sa fie flop ( exagerez insa ma uit la alte titluri "Unity" / "Destiny")
Mie unul mi-e teama de multe lucruri - trecerea de la format fizic la digital (o creatie tot a pietei de mobile) care anul acesta a dat roade pentru EA (de ex) trecerea de la jocuri hardcore la jocuri casual (din ce in ce mai evidenta - cate jocuri bune/originale si de success au aparut in ultimii 2 ani ... cred ca le poti numara pe degete). Ma astept la un ciclu mult mai scurt pentru consolele hardware, probabil de la 6-8-12 ani sa se reduca undeva la 4-5 ani (maxim) datorita evolutiei rapide a hardwareului, miniaturizarii si dezvoltarii platformelor noi (sa nu uitam ca developerii nu sunt o cantitate "nelimitata" de resursa mai ales cei de succes)
Nu am vrut sa deschid o rana, ci doar sa evidentiez ca si altii au inceput sa impinga acesta opinie pana cand un CEO sau doi vor pleca urechea si atunci ... vai si-amar.
E foarte misto jocul. I got hooked. Aveti mai jos niste screenshot-uri, din primele 30-40 de minute de gameplay.![]()
Bookmarks