Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 59 of 190 FirstFirst ... 9 49 57 58 59 60 61 69 109 159 ... LastLast
Results 1,161 to 1,180 of 3786

Thread: Clubul iPhone & iOS

1. #1161 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Are Jailbreak, asta era problema. Respectivul nu stie pentru ca nu i-a facut nimic si l-a luat asa cum este acum.

2. #1162 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Sincer, nu-ti recomand sa-ti iei blocat in alta retea, decat RO, intrucat se decodeaza din ce in ce mai greu in ultima vreme. Plus ca daca ai tot 3Gs, nu e cam inutil sa treci de la 16 la 32, cand cu o diferenta de "1 joc de PS3" poti trece lejer la un iPhone4 codat la noi, sau neverlocked ?

3. #1163 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Stiu ce spui, insa mie imi place cum arata 3G/3GS si iPhone 4 nu. Plus ca diferenta de performanta este una mica, ecranul si camera fiind marile diferente. Raman la 3GS pentru ca este singurul care imi place. O sa incerc totusi sa aflu cumva daca este neverlocked sau nu.

4. #1164 SP
    Member blondutzu's Avatar
    eu te-as sfatui sa incerci trecerea la 4... diferenta dintre ecrane este una uriasa

5. #1165 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Stiu ce spui, insa mie imi place cum arata 3G/3GS si iPhone 4 nu. Plus ca diferenta de performanta este una mica, ecranul si camera fiind marile diferente. Raman la 3GS pentru ca este singurul care imi place. O sa incerc totusi sa aflu cumva daca este neverlocked sau nu.
    Imi pare rau sa-ti spun dar diferenta intre 3GS si 4 e orice numai mica nu.

6. #1166 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    E o chestie de gust sincer. Ma intereseaza mai mult estetica telefonului iar singurul lucru deranjant pentru mine este ecranul si camera superioara de la iPhone 4. In ciuda acestor dezavantaje, tot 3GS imi place mai mult datorita formei.

7. #1167 SP
    Te deranjeaza camera si ecranul de la i4?

8. #1168 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu, ma enerveaza la 3GS doar ca are camera si ecranul inferioare lui iPhone 4. Asta am zis

9. #1169 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...no, pana la urma mi-au dat un iPhone4 sigilat. Interesant cum n-au putut schimba un home button, ma rog

10. #1170 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Cei 3 frati.

iPhone 4S - iPhone 4 - iPad 2
    Attached Images Attached Images 14112011.jpg

11. #1171 SP
    Foarte frumos. Me likey, mai ales iPad 2.

Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...no, pana la urma mi-au dat un iPhone4 sigilat. Interesant cum n-au putut schimba un home button, ma rog
    iPhone nu se repara, se schimba.

12. #1172 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    era sigilat cu totu, in cutie ? sau doar telefonul avea cele 2 folii puse pe el ? daca doar telefonul, sa stii ca nu este nou, este refurbished. Asa am patit si eu cand mi-am dus iPhone4 la garantie cu aceeasi problema. Si am primit un tel in cele 2 folii, in cutia mea, cu accesoriile mele, dar bateria ma tinea mai putin decat ma tinea tel meu original, de care am avut grija...

13. #1173 SP
    Quote Originally Posted by mark View Post
    iPhone nu se repara, se schimba.
    Puteam sa-mi schimb eu butonul in cateva minute (eu nefiind un expert in telefoane - dar tot ce-am desfacut, telefon, am reparat pana acum), numai c-am zis sa fiu civilizat si sa-l duc la service daca tot am garantie. Le-am si zis asta cand le-am lasat telefonul, imediat dupa ce mi-au zis faza cu 15 zile.

Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    era sigilat cu totu, in cutie ?
    Da, atunci l-am si desfacut de mi-am pus mini sim-ul. Faza interesanta e ca asta vibreaza mult mai tare, lol (daca se poate spune asa) - e oki

14. #1174 SP
    Ai avut model mai vechi de iPhone 4, probabil din primele loturi, asta e mai nou ce l-ai primit si are alt motoras pt vibratii asemanator cu cel de pe iPhone 4 cdma. De asta vibreaza mai puternic.

15. #1175 SP
    ...erm, de ce nu-mi arata info-ul meu la my info? Imi da sa aleg din contactele mele - e ceva bug? Eu nu tin minte de o asemenea setare inainte. Era trecut nr.-ul meu si avelo...

Help?

Nu-s eu bobo, am dat la nimereala pe un contact din lista mea...

*am facut un mic artificiu: am adaugat un contact nou (RonanN1) si l-am selectat la my info si sanatate buna.

Oricum nu-s lamurit care-i faza acolo.
    Attached Images Attached Images img_0001.png

16. #1176 SP
    Ai avut model mai vechi de iPhone 4, probabil din primele loturi, asta e mai nou ce l-ai primit si are alt motoras pt vibratii asemanator cu cel de pe iPhone 4 cdma. De asta vibreaza mai puternic.
    Da si frate-meo are inca suruburi in x nu cele noi.

17. #1177 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Daca-s in forma de X, inseamna ca e dintr-un lot vechi ? Interesant...

18. #1178 SP
    Dap, Apple a vrut ca terminalele lor sa nu fie atat de usor de desfacut si au pus alte surubele, pentalobe.

19. #1179 SP
    Dap, Apple a vrut ca terminalele lor sa nu fie atat de usor de desfacut si au pus alte surubele, pentalobe.
    Da cele noi, s-au schimbat deorece se putea deschide prea usor telefonul.

Astea-s cele noi :

20. #1180 SP
    Are cineva nevoie de iGo Europe la jumatate de pret prin redeem code? Daca da, dati un PM cat mai repede.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 59 of 190 FirstFirst ... 9 49 57 58 59 60 61 69 109 159 ... LastLast