Android ruland pe iPhone... Tare, ce sa mai zic. Acum sa vad si device-uri Android ruland iPhone OS![]()
Android ruland pe iPhone... Tare, ce sa mai zic. Acum sa vad si device-uri Android ruland iPhone OS![]()
nu aveti internet ? nu puteti cauta ? daca vreti nou cu garantie, Orange Romania , daca vreti nou fara garantie sau second hand, OKazii.ro: Portal de OKazii si licitatii online gratuite, sau orice alte forum-uri.
Aham:
Developerul Greg Hughes va trimite aplicatia sa pentru aprobare in AppStore undeva la sfarsitul acestei saptamani insa eu as fi multumit daca as vedea-o macar in Cydia. Sunt aproape sigur ca Apple nu o va accepta, Opera Mini a fost o exceptie intr-adevar insa aplicatia aceasta este cu totul altceva.
Vad ca Square Enix s-a pus pe scos jocuri pt. iPhone la modul cel mai serios. Dupa FF, acum un nou JRPG: Chaos Rings
A aparut Spirit JB! Spirit
Ma rog, facem JB, dar cei care stau in Romania mai trebuie sa faca si Unlock. Cei care nu au Orange. Unlock cu ce facem ?
Si presupun ca daca am facut JB cu redsn0w si vreau sa fac cu asta, nu o sa mearga pana ce nu fac Restore.
cei care avem telefonul blocat la poza aceea cu "connect to itunes" vad ca mai avem de asteptat.. dar nu mult cred, pana iese un update nou de la apple![]()
Inca o palma data de Apple... sau o fi invers, o palma primita de Apple ?
Wi-Fi Sync app rejected by Apple, headed to Cydia for $9.99 -- Engadget
Salutare.Am si eu o intrebare:Cum bag si eu Iphone-ul la USB?Cand baga cablul nu se intapla nimic.Si inca o intrebare,cum bag jocuri pe Iphone?
Pentru ambele intrebari exista un singur raspuns: Instalezi iTunes de aici: Apple - iTunes - Everything you need to be entertained. Daca nici cu iTunes instalat nu merge, asigura-te ca portul USB este unul bine alimentat (ori incerci altul, ori cumperi un HUB USB alimentat extern).
Imi poate spune cinev si mie cateva aplicatii ce nu trebuie sa lipseasca dintr-un iphone?
Si daca puteti sa imi explicati si mie cum le pun pe el(e jailbreaked),ca sunt cam n00b!
Pai intra pe Cydia si ia Installous. Poti lua aplicatii atat de pe Cydia cat si de pe Installous. Cele free le iei de pe AppStore.
Sa iei de pe Cydia
iBluetooth (daca faci tranfer de fisiere pe bluetooth)
SBSettings (manevrezi totul mai usor, cu un slide pe ceas)
ActiveSync (pentru o sincronizare mai buna cu iTunes)
iBlacklist (poti bloca diverse contacte)
Si uite ce mai recomand de pe Installous sau cele free de pe App Store:
Shopper (faci lista de cumparaturi)
Air Sharing (free) (poti sa vezi documente pdf, doc, docx, sa vezi filme etc)
Urbee (free) (vezi evenimentele din Bucuresti)
Amplitude (amplifica sunetul auzit in speaker, prin casti)
Public Transport Bucharest (transportul public din bucuresti, foarte detaliat)
Facebook (cred ca stii ce face)
Teamviewer (remote connection cu pc)
Tapatalk (pt ConsoleGames)
Backgrounder (pentru multitasking)
Cam astea sunt cele mai importante aplicatii pe care le folosesc. La jocuri iti iei ce iti place.
pune si:
cydelete - pentru a putea sterge aplicatiile care nu le poti sterge in mod normal
winterboard - pentru a putea personaliza telefonu (teme, iconite)
5 icon dock - daca te intereseaza, pentru a putea avea 5 aplicatii in bara de jos
Bookmarks