Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 195 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 69 119 ... LastLast
Results 361 to 380 of 3882

Thread: Clubul iPhone & iOS

1. #361 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Nu știu dacă a mai fost informația asta pe aici, dar dacă deveniți fan al App Store pe Facebook (App Store | Facebook), puteți descărca (pentru o perioadă de timp limitată) unele aplicații comerciale gratuit.

De exemplu, acum au pus la dispoziție un joc RPG, Caligo Chaser

2. #362 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    vesti si mai bune :Dev-Team Blog - 20102010 event

3. #363 SP
    Junior Member bonescorpion's Avatar
    Nu sunt foarte sigur daca intra intrebarea pe topicul asta...am intrat pe site la altex si am vazut ca exista un ipod touch de 800 lei si unul de 1.000 lei...as vrea sa stiu si eu care e diferenta daca se poate

4. #364 SP
    Member unlike's Avatar
    Cel cu 10 e generatie mai noua, 4G , are aceleasi specificatii hardware ca si iPhone 4, pe cand cel cu 800 RON este o generatie anterioara, 3G, cu componente hardware de pe iPhone 3GS .

5. #365 SP
    daca ala de 1.000 e ca iphone 4,alea de 1.500 si 1.900 cum mai sunt...sau care e diferenta? a si care e diferenta intre ecran "touch" si ecran "tft touch"

6. #366 SP
    Member unlike's Avatar
    Alealalte 2 sunt tot 4G, dar au capacitate de stocare mai mare. De la 8 GB, la 32 si 64GB, scrie la specificatii si in denumirea produsului.
    Cat despre touch, nu stiu ce au vrut sa zica cei de la altex, cred ca pt ei reprezinta acelasi lucru. Cert este ca ecranul la 4G este net superior celui de pe 3G .. are rezolutie dubla, claritate, culori, unghiuri de vizualizare cu mult mult mai bune .
    Uite aici o comparatie intre ecranul unui iPhone 3GS si un iPhone 4, uitate la tot filmuletul .

Aceeasi diferenta este si intre cele 2 generatii de iPoduri.

7. #367 SP
    stiu ca nu s-a anuntat inca cand va fi lansat ios 4.2, dar ati citit ceva zvonuri sau daca ati auzit cand au de cand sa anunte data de lansare pentru ios 4.2? e foarte importanta pentru unlock aceasta informatie.

8. #368 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by bonescorpion View Post
    Nu sunt foarte sigur daca intra intrebarea pe topicul asta...am intrat pe site la altex si am vazut ca exista un ipod touch de 800 lei si unul de 1.000 lei...as vrea sa stiu si eu care e diferenta daca se poate
    Nu te mai lua dupa Altex (care pana acum putin timp inca vindea iPhone 4 cu 8500 si 1000 RON)... Uita-te intai pe Apple.com si decide-te ce fel de iPod vrei. Touch, nano, classic sau shuffle. Dupa care, decide-te de cati GB vrei... si spune-ne. Dupa aceea te putem ajuta sa-ti gasesti ce vrei.

P.S. iPod Touch 4 nu este totusi ca iPhone 4... In afara de procesor si capacitate (spatiu pe disk)... nu prea mai e la fel. Chiar si pentru Retina Display, desi vorbim de aceeasi rezolutie... nu se foloseste acelasi tip de LCD. Pe iPhone 4 este un IPS cu unghiuri, culori si contrast mult mai bune. Memoria... la iPhone 4 este de 512MB RAM, la iPod este de 256MB. Camerele foto sunt iarasi complet diferite (si la rezolutie si la calitate)... Designul este complet diferit (sticla vs aluminiu). Sa nu mai vorbim de faptul ca iPod Touch 4 este atat de subtire incat este enervant (cam jumatate din grosimea lui iPhone 4)

---------- Post added 24-10-2010 at 04:02 PM ----------

Quote Originally Posted by unlike View Post
    Cert este ca ecranul la 4G este net superior celui de pe 3G .. are rezolutie dubla, claritate, culori, unghiuri de vizualizare cu mult mult mai bune .
    Uite aici o comparatie intre ecranul unui iPhone 3GS si un iPhone 4, uitate la tot filmuletul .
    YouTube - Apple iPhone 4 Retina Display vs 3GS
    Cum am zis mai sus... iPhone 3GS, iPod Touch 4, iPhone 4... Toate 3 folosesc ecrane complet diferite. In ordinea calitatii si a ce am testat cu ochii mei avem asa: iPhone 3GS < iPod Touch 4 < iPhone 4.

9. #369 SP
    ms de post monkey...dar nu ma gandesc la alt ipod decat touch...mi-am pus problem cu asta doar ca imi place pur si simplu(wi-fi,touch scree jocuri etc...)acum o sa vad daca imi iau ceva sau nu

10. #370 SP
    Member justamodel's Avatar
    Cum activez sa iau internetul de pe optiunea my smartphone orange. Ca doar pe wireless vrea sa se conecteze?

---------- Post added 26-10-2010 at 09:50 AM ----------

Am reusit nvm

---------- Post added 26-10-2010 at 07:57 PM ----------

Care e cea mai buna aplicatie de .doc reader pt iphone?

11. #371 SP

12. #372 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    VLC Player for iPhone is now live!

13. #373 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Si e de 2 lei.

Sent from my iPhone using Tapatalk

14. #374 SP
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    Foarte util. Multumim.

15. #375 SP
    Senior Member tray's Avatar
    care ar fi cel mai bun jailbreak pt un 3gs Locked pe AT&T (probabil nu e nici activat) versiuena 3.1.2.
    As vrea sa ii fac update la 4.1 + umlock.
    Multumesc in avans

16. #376 SP
    Nici unul. Asteapta ca azi maine apare sn0wbreeze si o sa poti face un custom fw care sa pastreze baseband-ul vechi si sa poti face unlock pe 4.1

17. #377 SP
    Senior Member tray's Avatar
    aici (Tutorial: Jailbreak iOS 4.1 folosind sn0wbreeze 2.0.1 | Sursa ta de informatii zilnice despre iPad, iPhone si iPod Touch!) spune ca:
    Aceasta versiune a sn0wbreeze va pastreaza baseband-ul intact deci veti putea folosi ultrasn0w pentru a va decoda telefoanele pe iOS 4.1! sn0wbreeze 2.0.1 face si hacktivarea telefonului astfel ca nu va trebui sa folositi o cartela de activare pentru a putea folosi telefonul dupa ce faceti restore.

18. #378 SP
    Si eu ce ziceam?

19. #379 SP
    Member unlike's Avatar
    Ce parere aveti, iPhone 4 de 16 GB sau de 32 GB ? cel de 16 e 140 de euro, cel de 32 240 euro. Mie pe 3G imi ajung linistit cei 8 GB dar adevarul este ca nu prea am aplicatii .
    Si inca o intrebare, are cineva husa Speck PixelSkin HD ? Sau vreo idee de unde as putea sa o cumpar din Romania ?

20. #380 SP
    16 GB cred ca e de ajuns , oricum e o intrebare extrem de subiectiva unde doar tu iti poti raspunde . banuiesc ca la abonament nu? de cat e abonamentul?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 195 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 69 119 ... LastLast