Install Android 2.3.1 Gingerbread on iPhone, iPod touch | Redmond Pie
Android 2.3.1 Gingerbread has been finally released for iPhone 3G, 2G and iPod touch (1st-gen). Android ports for iPhone 4, iPad and iPhone 3GS are said to be coming soon.
Install Android 2.3.1 Gingerbread on iPhone, iPod touch | Redmond Pie
Android 2.3.1 Gingerbread has been finally released for iPhone 3G, 2G and iPod touch (1st-gen). Android ports for iPhone 4, iPad and iPhone 3GS are said to be coming soon.
Am avut si eu curiozitatea sa instalez o data androidul pe un 3G dar nu mi s-a parut folosibil. Se misca f f f greu. Probabil cand o sa apara pentru i4 o sa fie mai bine, cu toate ca sunt sigur ca nu se va misca la fel ca pe un SGS de ex. Oricum, e frumos sa ai de unde alege![]()
MonkY, stiu ca pe tine te interesa ceva de management poze direct din tel/ipad. uite aici daca e ok
exista versiuni diferite pentru iphone si ipad.
Pentru cei care au iPhone (logic) si joaca GT5, a aparut o aplicatie GT5 Garage in care se gasesc toate masinile din joc, si astfel pot fi bifate atunci cand sunt cumparate sau castigate, astfel se evita oarecum accidentul de a cumpara aceeasi masina de 2 ori.
GT5 Garage for iPhone, iPod touch, and iPad on the iTunes App Store
Aplicatia costa 0.99 $ in App Store si se poate gasi pe si pentru iPhonurile jailbrake care folosesc Installous.
Nu inteleg ce s-a intamplat cu telefonul meu. a mers totul perfect pana pe la ora 5, cand, brusc, i-a cazut reteaua. i-am dat restart (dupa respring) si a gasit reteaua, dar de atunci nu ma mai pot conecta la net. nici prin 3G nici simplu. am dat si reset network settings si nimic. mai ciudat este ca nu pot trimite nici sms-uri (telefoane pot da si primi), am incercat sa dau la *123# si nu merge.
ceva idei ?
De azi sunt mandru posesor al unui iPhone 4Din pacate, e versiunea 4.2.1 si nu-i pot face jailbreak momentan
![]()
imi poti da un tutorial ? pot face rost de un mac. iar rabdare si timp am
faza e ca nu-mi place sa stau asa cu el, fara sbsettings si toata suita de aplicatii obligatorii
am incercat sa fac pe windows, chiar si tethered, dar nu reusesc sa fac nimic. nu pune nici cydia, nici nimic.
am dat restore din itunes si acum mi-a ramas in "conect to itunes", iar cand il conectez si dau restore, imi da o eroare si nu face nimic![]()
Well, daca vrei tu neaparat, here it is: Jailbreak iOS 4.2.1 Untethered iPhone 4, 3GS, iPad, iPod touch with Redsn0w 0.9.7 [How to Guide] | Redmond Pie
Bafta!
si daca nu am SHSH salvat ?
da...deci nu stiu ce s-a intamplat, dar nu mai pot reintra in OSnici in cel original nici in cel custom. ceva idei ?
daca nu ai SHSH salvat... nu cred ca poti...
cat despre reintrat in iOS... nu poti sa intri in DFU sau recovery mode si sa pui din nou 4.2.1 via iTunes ?
am incercat si nu ma lasa. cand il conectez si dau restore (ori original, ori un custom restore) imi da eroare si-mi zice ca nu poate face restore
am reusit sa-l rezolv, cu ajutorul lui Mark (caruia ii si multumesc pe aceasta cale) acum voi sta asa cu el, pana apare o solutie mai buna de jailbreak. mi se pare foarte ciudat fara sbsettings
![]()
Mai bine il citez pe el aici
btw, daca stii sau aflii vre-o modalitate de jailbreak calumea, let me knowca stiu ca tu te tot interesezi
---------- Post added 02-02-2011 at 12:18 AM ----------
Monky, tu sau cineva cunoscut a incercat asa ceva ? E cinev pe aici car a incercat asa ceva sau care recomanda ? Pot sa fac rost de un mac, dar nu as vrea sa deranjez pers respectiva degeaba. Astept pareri. Tks
Bookmarks