Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 190 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 57 107 ... LastLast
Results 121 to 140 of 3786

Thread: Clubul iPhone & iOS

1. #121 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    Si cine le mai cumpara produsele de pe iTunes ?
    Stai tu linistit... ca de clienti nu duc lipsa. Daca nu ma insel, numai la muzica au sarit de 10 miliarde de melodii vandute... Normal ca nu se iau de cei cu jailbreak prea tare, pentru ca multi dintre clientii lor au telefoanele jailbreaked (si se poate verifica usor asta). Daca nu ma insel, la un moment dat postasera public un email de-al lui Steve Jobs, unde in semnatura se putea vedea ca are un firmware spart

2. #122 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

3. #123 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    procentul de iphones jailbreaked nu trece de 10%. daca jb ar fi principalul motiv pentru care s-ar vinde iphone, atunci procentul ar fi fost mai mare insa nu e cazul.

4. #124 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    sincer, cred ca procentul de iphone-uri jailbreak-uite trece cu mult de 10%. Procentul celor care isi pun DOAR aplicatii piratate, nu cred ca trece de 5% in lume. Multi fac jailbreak pentru Cydia, pentru a-si putea customiza telefonul dupa plac.

5. #125 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    stiu ca anul trecut, fondatorul Cydia a declarat ca dupa estimarile lui procentul ar fi de maxim 10%. nu exista alte estimari si nici date oficiale in acest sens. nu trebuie sa ne luam dupa ceea ce se intampla in jurul nostru. doar ptr ca toti prietenii nostri au jb, nu inseamna ca toata lumea face asta (eu sunt 100% legit de ex si intentionez sa raman asa). chiar azi mi-am cumparat 3D volt (caterinca), labyrinth 1 si catch the egg si ma gandesc sa iau si labyrinth 2 dar mai astept, sa ma mai antrenez si poate vine si un ipad in curand asa ca iau direct 2 HD daca e.

6. #126 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    http://itunes.apple.com/app/opera-mi...er/id363729560
    Intr-adevar, se vede diferenta dintre Safari si Opera.

7. #127 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Fuge frate nu asa. Fuge fuge. Pe EDGE e la fel ca pe WiFi, nu glumesc. Ma bucur ca pot sa dezactivez 3Gu si sa am autonomie mai mare la telefon.

8. #128 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    Nici nu cred că vor permite vreodată implementarea unui alt browser dec�t cel produs de ei, e ca și cum și-ar vinde computerele cu Windows instalat �n loc de Mac OS.
    As putea sa zic "i told you so" acum ca e Opera acceptata (si free)... dar n-o voi face . Luv my iPhone

9. #129 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Ok, my bad

10. #130 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Tocmai am instalat Opera , si pot sa zic ca e AWESOME!

Paginile se incarca mai rapid si scroll si zoom se face mult mai rapid decat in Safari , iar tabbed browsing merge bine si e foarte rapid.Singura problema care am gasit-o este ca unele pagini nu se incarca corespunzator si scrisul apare ciudat.

11. #131 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Da, isi face ciudat aranjarea in pagina. De exp. pe Console Games | Totul despre jocuri PS2, PS3, PSP, XBOX, XBOX 360, Wii, DS & Retro pe homepage, lasa spatii la news care initial zici ca sunt aiurea (de fapt, chiar arata aiurea). Insa iti dai seama ca sunt folositoare in momentul in care faci zoom pe un news si iti dai seama ca se incadreaza perfect pe ecranul iPhone-ului. Inca nu am testat si versiunea "mobile" (am vazut in Options ca are asa ceva)... Cat de viteza, nu pot sa spun ca merge mai rapid decat Safari. Ba din contra. Insa probabil consuma mai putine resurse or something, si de aceea e mai recomandat pt. cei care nu au 3GS. Oricum e o alternativa foarte buna. Astept si Firefox acum

P.S. Nu-mi place de butoanele pe care le lasa in fullscreen... puteau sa le faca un autohide ceva

12. #132 SP
    mie pe 3G mi se misca de cel putin 2-3 ori mai bine la absolut orice pagina. plus ca, dupa ce s-a incarcat, dupa ce maresc, cand dau in jos sau sus, nu se mai incarca. totul este deja acolo
    imi place ca se misca repede chiar si cu 3-4 tab-uri deschise, care se incarca si ele.

ref la butoanele alea...da...sunt jenante

13. #133 SP

Re: Clubul iPhone

Idem.

14. #134 SP
    am trecut si yo, in sfarsit, pe cartela la vodafone, dupa ce am stat pe abonamentu de munca pana ieri. mi-am activat azi extra optiunea de 4 euro - 500 mb, dar nu pot sa il fac sa-mi mearga netu pe 3G. stie cineva ce pot face ? a mai intampinat cineva pb asta ?

---------- Post added 15-04-2010 at 07:18 AM ----------

Sorry de dublu post, dar chiar nimeni nu ma poate ajuta cu situatia asta ? Voi cum aveti net pe tel ? Doar de la Orange ? Chiar nu are nimeni de la Vodafone sa-mi spuna cum safac si eu ?

15. #135 SP
    Admin MonkY's Avatar
    razvanrazy: eu sunt pe Vodafone. Stiu ca la mine, pentru a merge, trebuie sa activez din Sbsettings si 3G si Edge.
    Setarile pentru reteaua lor de date sunt urmatoarele: Settings - General - Network - Cellular Data Network - APN: internet.vodafone.ro - Username: internet - Password: vodafone

16. #136 SP
    Ms MonkY dar tot nu merge. am incercat toate setarile posibile si imposibile. daca nici dupa o reinstalare de OS in weekend nu merge, il las asa si gata. ciudat este ca, am incercat cu cartela mea la 2 colegi, unu cu 3G si unu cu 3Gs si la ambii a mers fara probleme si fara alte setari. pur si simplu le vede 3G-u...

Am incercat sa las doar 3G-u sau doar Edge-ul activat si nimic. daca sunt ambele dezactivate imi merge, dar nu-mi apare E-ul respectiv, ci un cerc mic...

17. #137 SP
    E soft problema. Daca nu poate bai hardware.

18. #138 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Ms MonkY dar tot nu merge. am incercat toate setarile posibile si imposibile. daca nici dupa o reinstalare de OS in weekend nu merge, il las asa si gata. ciudat este ca, am incercat cu cartela mea la 2 colegi, unu cu 3G si unu cu 3Gs si la ambii a mers fara probleme si fara alte setari. pur si simplu le vede 3G-u...

Am incercat sa las doar 3G-u sau doar Edge-ul activat si nimic. daca sunt ambele dezactivate imi merge, dar nu-mi apare E-ul respectiv, ci un cerc mic...
    Inainte de a incerca setarile date de mine, mai fa o chestie. Mergi la Settings - General - Reset - Reset Network Settings si pune din nou setarile pt. Vodafone. Bafta !

19. #139 SP
    am dat reset network settings de cel putin 10 ori

20. #140 SP
    Admin MonkY's Avatar
    In cazul asta, esti sigur ca ai abonament de date activat pe cartela respectiva ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 190 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 57 107 ... LastLast