Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 29 of 34 FirstFirst ... 19 27 28 29 30 31 ... LastLast
Results 561 to 580 of 668

Thread: Jailbreak my IOS device

1. #561 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Quote Originally Posted by Pisboy View Post
    Guys, nu reusesc chip sa fac restore la al meu Ipad air cu 8.1. Tot ma izbesc de eroarea 3194 in itunes 12. Am incercat si din DFU mode fara succes. Am incercat doua laptopuri unul cu Windows 8.1 iar celalalt cu Windows 7. Host file-ul nu contine redirectionare catre apple.

Anu ideas ?
    Ai incercat sa dai restore din serarile telefonulii direct?

2. #562 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Daca dau erase all data cu jailbreak se pare ca o sa imi ramana intr-un loop pana cand dau upgrade. Abia s-a scris pe pagina trecuta.

Totusi , farza cu restore nu cred ca e de la Apple blocata. Deorece itunes 12 tot iti permite sa selectezi manual firmware-ul. Si au si help pe pagina lor in cazul erorii.

Am gasit Semi restore. Un fel de restore dar care iti lasa Cydia.

3. #563 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ai incercat ce scrie aici ? Vezi ca ai un link care te trimite catre o pagina de suport, daca ai Windows.

4. #564 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

Jailbreak my IOS device

Nu exista niciun fix pentru eroarea aceasta, decat sa pui ultimul ios, probabil te lasa sa selectezi fw pentru ca 2-3 zile de la lansarea unui ios poti sa faci downgrade la cel vechi, dupa apple blocheaza orice fel de downgrade. Semirestore sau ce ai scris tu e apa de ploaie, depinde care e motivul pentru care vrei restore. Vei gasi sute de pagini cu aceasta eroare deoarece poste sa insemne mai multe lucruri si eu m-am intalnit cu ea de foarte multe ori si am incercat toate fixurile posibile, singura solutie a fost instalarea ultimului ios.

5. #565 SP
    Am facut semi-restore din cauza ca aveam mult spatiu ocupat degeaba. Mi-a rezolvat problema.

6. #566 SP
    Admin MonkY's Avatar

7. #567 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pe site la TaiG nu au acel tool si pentru Mac, sau cel putin eu nu il gasesc, doar Windows. Are cineva un link ceva cu treaba asta?

8. #568 SP
    Admin MonkY's Avatar
    TaiG din cate stiu e doar Windows... PanGu e si de Mac, insa e maxim 8.1.

9. #569 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Damn, n-am niciun Windows pe langa mine

10. #570 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Baga-ti o masina virtuala si gata, faci jb si delete after

11. #571 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Jailbreak 8.3 anyone? Nu am incercat cu Taig niciodata. Ce e 3k Assistant?

12. #572 SP
    Senior Member cashonly's Avatar
    https://twitter.com/cammywrites/stat...53986852372480

(este vorba de jailbreak la ios 8.3)

---------- Post added 25-06-2015 at 11:30 ----------

Noul jailbreak pentru iOS 8.3 este disponibil de la TaiG, a ajuns la versiunea 2.1.1

13. #573 SP
    Avand in vedere ca nu e nimic ilegal in Jailbreak (cel mult pierzi garantia), am sa postez link-ul oficial de unde poti descarca TaiG 2.1.2 cu ajutorul caruia poti face Jailbreak la iOS 8.3, ultimul aparut pe iDevice-uri.

TaiG jailbreak tutorial_TaiG jailbreak official website

14. #574 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Quote Originally Posted by Alexandru View Post
    Ai incercat sa dai restore din serarile telefonulii direct?
    Ce prostii am scris.. abia acum am observat!

15. #575 SP
    "Today, just a few days that the iOS 8.3 jailbreak has released, TaiG’s CEO Xie Lei has been quite actively posting on his personal Weibo account on jailbreak updates and comments like never before. In his latest post following a reblog on TaiG jailbreak tool V2.1.2, he hinted a possible work on iOS 9 jailbreak with a couple of sentences: See you in iOS 9! Look forward to releasing our 4th jailbreak!"

16. #576 SP
    x2z
    In sfarsit, jailbreak.

PS: nu cred sa fi fost tweak sa nu imi mearga.(nu tineti cont de warnings)

17. #577 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Auxo a primit update? E cel mai important tweak ever.

18. #578 SP
    x2z
    La mine nu pare funcțional. Pe net scrie ca ar fi compatibil.

19. #579 SP
    Sa inteleg ca exista jailbreak untethered pt 8.3 ? Oare pe un ipad Air ar fi bine sa upgradez la ios 8.3 in momentul asta ?e diferenta intre 8.1.1 care il am acum si 8.3 ? (La bug fixes)

20. #580 SP
    x2z
    Exista, dar ma indoiesc ca merita sa faci update-ul. Daca nu ai ceva care sa te sacaie sau care sa ceara 8.3 neaparat, ramai la versiunea actuala.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 29 of 34 FirstFirst ... 19 27 28 29 30 31 ... LastLast