Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 3 of 34 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast
Results 41 to 60 of 668

Thread: Jailbreak my IOS device

1. #41 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by mark View Post
    Redsn0w mananca cel mai mult din baterie dintre toate solutiile de jailbreak, chiar si de la versiunea rc16 care e imbunatatita.
    Esti sigur? Poate la tine se intampla asta... sau ai fi facut ceva gresit. Eu am mania de a testa, nu de a ma lua dupa gura lumii. Si nemergand pe principiul "Se stie", am facut mai bine de o saptamana teste cu jailbreak si fara. Bateria tine aproape identic (inclusiv in idle, in load cu video 720p, cu wifi/bluetooth/3g/luminozitate maxima), ba chiar pot spune ca datorita jailbreak-ului am reusit sa-l fac sa tina mai mult. Cel putin pe iPhone 4...

2. #42 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu nu stiu cum sa scap de problema cu bateria. Am incercat cu sn0wbreeze si redsn0w si tot am probleme cu bateria

3. #43 SP
    Senior Member mark's Avatar
    A fost ieri un interviu online live cu p0sixninja (hacker, membru al echipei chronic devteam, responsabili cu jailbreak-ul prin greenpois0n) si acesta a declarat ca defapt jb nu afecteaza bateria, paradoxal ar trebui s-o imbunatateasca. De ce? Pt ca jb nu face altceva decat un bypass de cod incarcand astfel informatie mai putina. Se pare ca autonomia ne scade cu prostiile pe care le instalam noi din Cydia, mobile substrate, etc. Deci nu e de la jb.

Sent from Romania!

4. #44 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Incerc sa fac si eu JB la 4.2.1 cu Greenpoison dar nu detecteaza DFU Mode desi Itunes imi confirma ca l-am bagat in DFU MOde.Faza e ca nici nu pot sa il mai scot decat daca fac din nou restore cu Itunes.Any advice will be great. now.

5. #45 SP
    Incearca cu Tinyumbrella sa-l bagi in DFU sau sa-l scoti din DFU daca nu merge.

Pentru iesit in mod normal din DFU, tine apasat pe Home + Power app 5-10 secunde.

6. #46 SP
    da,vad ca daca tin mai mult HOME+POWER iese din DFU dar tre sa ii fac iar restore ca imi apare connect to Itunes pe ecran

Am incercat si cu Limera1n intra in DFU si ramane pe Waiting.

A JB cineva de aici un 3G cu 4.2.1 ????? cum ???

7. #47 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    man incearca cu redsn0w, nu mai stiu ce versiunea exact, dar gasesti pe net. avea @mark, daca nu ma insel, un site cu tutoriale foarte bine explicate poate iti da el un link. ai nevoie de unlock?

8. #48 SP
    Cauta in tabelu asta ca sigur gasesti ce ai nevoie.

9. #49 SP
    Pisboy foloseste redsn0w. Daca ai nevoie sa decodezi telefonul atunci foloseste sn0wbreeze.

10. #50 SP
    Member verde's Avatar
    Am primit astazi un iPhone 3Gs 32GB si are versiunea 4.2.1 ,este jailbrake-uit si imi place foarte mult.
    Dilema e urmatoarea: trebuie sa il sincronizez cu iTunes si o sa se stearga tot din el (inclusiv jailbrake-ul nu?) ,problema e ca nustiu daca e factory locked sau nu ,si el fiind adus din alta tara am inteles ca imi trebuie cartela "mama" altfel pot sa il blochez .Eu acum il folosesc pe Orange .
    Deci pot sa il sinconizez linistit?

11. #51 SP
    Daca il sincronizezi, nu pierzi jailbreak-ul. Pierzi doar aplicatiile puse pe contul despectiv de iTunes.

12. #52 SP
    uita-te sa vezi ce baseband are si asa o sa afli daca e neverlocked

13. #53 SP
    Multumesc,baieti.Am reusit cu ultimul redsnow.Foarte simplu.

14. #54 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Am nevoie de ajutor va rog.
    Am primit un Iphone 3G second despre care nu stiu mare lucru.
    Stiu doar ca: il voi folosi in Orange, are os 4.1 instalat si ca e jailbreakuit (pt ca vad cydia instalat).

Cum pot sa imi dau seama daca pot sa ii fac update la ultimul os? Adica poate fi blocat intr-o anume retea si daca fac update sa nu mai mearga? Ar mai trebui sa stiu ceva important?
    Nu ma intereseaza jailbreak, vreau doar sa il pot folosi cum a fost menit sa fie folosit.

Multumiri anticipate.

15. #55 SP
    intra in cydia si vezi daca are instalat ultrasn0w, daca e, inseamna ca ai nevoie de JB ca sa-l decodezi, si nu-ti recomand sa-i faci ultimul update de soft (4.2.1) pentru ca iti updateaza si basebandu-ul, iar ca sa faci unlock o sa ai nevoie de un BB de iPad .

daca nu e instalat ultrasn0w-ul iti recomand sa incerci si cu o cartela de vodafone, daca merge inseamna ca e neverlocked, daca nu merge inseamna ca e blocat pe orange .

16. #56 SP
    Mai bine uitate in telefon in setari - general - about - modem firmware si scrie ce versiune e acolo. Indiferent de raspuns insa, poti folosi sn0wbreeze ca sa faci un custom firmware la v4.2.1 si sa instalezi fara probleme pe 3G. E ultima versiune ce se va folosi vreodata pe un 3G. Acest custom fw are jailbreak facut deja si poti decoda telefonul daca e cazul.

17. #57 SP
    Quote Originally Posted by mark View Post
    Mai bine uitate in telefon in setari - general - about - modem firmware si scrie ce versiune e acolo. Indiferent de raspuns insa, poti folosi sn0wbreeze ca sa faci un custom firmware la v4.2.1 si sa instalezi fara probleme pe 3G. E ultima versiune ce se va folosi vreodata pe un 3G. Acest custom fw are jailbreak facut deja si poti decoda telefonul daca e cazul.
    avand in vedere ca nu-l intereseaza JB, nu cred ca ar trebui sa faca update la 4.2.1 si sa foloseasca BB de iPad. au reparat bug-ul acela cu GPS?

18. #58 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    M-am lamurit, nu e neverlocked. Am sa il las la os 4.1 pentru ca nu am nevoie de mai mult. Multumesc pentru ajutor!

19. #59 SP
    Ai putea sa incerci sa pui 4.2.1 (e "munca" de max 30 de min) si se misca mai bine. Dar daca il vrei doar pentru telefon, sms si internet, poti sta linistit cu 4.1

20. #60 SP
    Admin MonkY's Avatar
    nameless_fear: eu nu inteleg de ce nu ti-l faci neverlocked. Este undeva in jur de 30EUR... si merita fiecare banut (inainte nu puteai nici cu 100 EUR). Bine, stiu ca este valabil pentru iPhone 4... sper ca este acelasi lucru si pt. 3G/3GS. Daca ne poate confirma cineva, ar fi super!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 34 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast