Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 34 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast
Results 61 to 80 of 668

Thread: Jailbreak my IOS device

1. #61 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Pai habar nu am avut ca pot sa il fac neverlocked ... doamne ca mi se pare o varza totala treaba asta cu iphone-urile. Atatea complicatii sa poti "vorbi" la un telefon
    Oricum l-am facut cadou la fratele meu telefonul, acuma are si intructiunile de baza, godspeed.
    Eu raman la amaratul meu de motorola v3 la care poti vorbi fara jailbreak

2. #62 SP
    Admin MonkY's Avatar
    nameless_fear: asa este cu toate telefoanele "blocate" pe o retea. Indiferent ca este vorba de Apple, Nokia, Motorola, etc... "Amaratul" tau de care vorbesti este probabil "liber de retea". Ca altfel te-ai fi chinuit cu diverse TurboSIM-uri si alte minunatii ca sa poti vorbi in anumite retele. Macar la Apple exista Jailbreak, Unlock si Neverlocked... la unele telefoane, aleluia

3. #63 SP
    Member verde's Avatar
    Bun deci revin: de vreo cateva zile imi apare o dunga gri in jurul ecranului ,in meniu mai ales ,este vizibila mai ales in lumina naturala ,si e destul de deranjanta .Cateodata apare si in jocuri.La inceput cand am luat telefonul nu o aveam .Nustiu ce sa fac ,nu prea vreau sa fac update sau restore pentru ca inca nu ma pricep asa de bine la toata chestia asta cu jailbrake ,locked ,neverlocked ,tetheret and stuff.

4. #64 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mie imi suna mai mult a defect hardware to be honest. Dar daca zici ca nu vrei sa faci update/restore... ma tem ca nu prea ai cum altfel sa afli. Eu as face backup si instala telefonul ca nou. Daca nu mai apare problema, macar stii ca nu e hardware. Daca si atunci apare problema, atunci service scrie pe el...

5. #65 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    A iesit in sfarsit jailbreak pentru iPad 2. intrati simplu din safari pe jailbreakme.com , apasati pe free si download, va pune automat cydia, dati un restart si gata. Asta e tot

6. #66 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    A iesit in sfarsit jailbreak pentru iPad 2. intrati simplu din safari pe jailbreakme.com , apasati pe free si download, va pune automat cydia, dati un restart si gata. Asta e tot
    La mine nici macar Restart n-a vrut

7. #67 SP
    Eu am dat ca asa spunea lumea, ca e mai bine. Oricum, foarte buna treaba facuta de Comex. Sa faci un jailbreak ATAT de simplu este pur si simplu...WOW

8. #68 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hai sa vedem in cate zile scoate Apple update
    Today, anyone?

9. #69 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Eu am dat ca asa spunea lumea, ca e mai bine. Oricum, foarte buna treaba facuta de Comex. Sa faci un jailbreak ATAT de simplu este pur si simplu...WOW
    dar jailbreakme.com nu este o noutate

10. #70 SP
    Stiu ca nu este o noutate. Sincer, nu l-am folosit in trecut, dar acum chiar am ramas surprins de cat de usor se face (fiind obisnuit sa pierd cel putin 20 de minute pentru iPhone).

Finally am SBsettings pe iPad

11. #71 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Merge si pe 3GS/4/iPad1 cu fw 4.3.3

12. #72 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Salutare! Pentru un Iphone 4 care este blocat pe orange romania (deci nu am nevoie de unlock, deoarece am orange) cu ce pot face jailbreak pt 4.3.3 ?

Multumesc frumos!

13. #73 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    easy...
    Quote Originally Posted by mark View Post
    Merge si pe 3GS/4/iPad1 cu fw 4.3.3

14. #74 SP
    Daca sunteti pe iOS 5 beta 6 puteti face jailbreak tethered cu redsn0w 0.9.8 beta 6 iesit azi: http://blog.iphone-dev.org/redsn0w-iOS5

15. #75 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu pot sa spun decat "Adio jailbreak!": JailbreakMe creator Comex joins Apple as an intern - Engadget
    Allow us to extend our congratulations to Nicholas Allegra. He's more popularly known as Comex, the party responsible for crafting the infamous JailbreakMe and Spirittools that's given Apple so many headaches recently. Starting the week after next, he'll be officially wandering around 1 Infinite Loop as a bona fide intern. We're not terribly surprised, since the skill level needed to give iOS engineers a run for their money can be a highly valuable asset to the company; hiring someone with the know-how to spot vulnerabilities in Apple's OS would only serve to make the platform more secure. It wasn't mentioned how Allegra's talents will be utilized by Apple, but -- given the programmer's extensive history -- we can make a few educated guesses.

16. #76 SP
    Mda, ramanem cu tot mai putini hackeri. Dupa Geohot acum Comex. Daca pleacs si iH8sn0w am pus-o.

17. #77 SP
    Stati voi linistiti ca vor aparea altii avizi dupa bani. Toata lumea stie cat se castiga din asa ceva. Iar minti luminate sunt destule. Eu inca nu mi-as face probleme.

18. #78 SP
    Da ce castigau baietii astia ca eu nu stiu?

19. #79 SP
    Foarte multi bani. Fa un calcul mic. De exemplu comex cu al lui jailbreakme.com A fost folosit de 2 mil de oameni in doar primele 2-3 zile. Gandeste-te ca cel putin 30-40% din aia au donat cel putin 1$ (desi stiu oameni care au donat 30-40$ sau chiar mai mult). Fa un calcul simplu la 1$ de om din 25% si tot vine 500.000 $. Si in realitate sunt mult mai mult de 2 mil de oameni si mult mai mult au donat sume mai mari.

Daca e ceva bun care si ajuta comunitatea, comunitatea te rasplateste cu putin fiecare, dar la cati sunt, inseamna enorm.

20. #80 SP
    If it`s true good for him. A meritat nu?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 34 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast