Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 50 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 ... LastLast
Results 621 to 640 of 996

Thread: iPad 3 & iPad 4 - The New iPad

1. #621 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Daca nu aveti ce face cu 40-50$ va recomand cu incredere 3D4Medical Labs Products pentru ca sunt pur si simplu senzationale. Am luat Head and Shoulders free dupa care nici nu am stiut cand au sarit 40 de lire dupa card. Sunt niste aplicatii superbe sa le ai in casa (cu tine / pe tableta) si chiar daca nu esti medic sau student la medicina sunt sigur ca vor reusi sa te captiveze cu orele. O interfata geniala care te face se inveti anatomie fie ca ai 5 ani fie ca ai 75 de ani. Noroc cu WWDC 2012 si cu filmuletul lor acolo ca altfel nu auzeam prea curand de ele sau cu siguranta nu le dadeam importanta daca le vedeam pe store.

2. #622 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Ce husa aveti/recomandati pentru un iPad 3 ? Am Smart Cover, dar vreau protectie completa, mi-e frica de spate, sa nu se zgarie. Vreau ceva de piele. Eventual veniti si cu linkuri.

Multumesc.

3. #623 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu nu folosesc decat un Momax (gel) pentru spate... si husa de transport. Inca astept sa apara un mesh backplate (imi place la nebunie ideea - protejeaza si totodata fiind cu "gaurele" lasa si jucaria sa respire). Dar e foarte posibil sa imi iau asa ceva (noul iPad Smart Case - lansat acum la WWDC): Apple - iPad - Make your iPad even better with accessories.

4. #624 SP
    Ce husa de transport folosesti ?

5. #625 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    Ce husa de transport folosesti ?
    Asta daca nu ma insel: Hama Cel mai mic pret! Husa iPad Hexagon 9.7" (Negru) Huse Tablete *
    Dar iti recomand sincer sa mergi la Altex/Flanco/Diverta sau oriunde mai au Hama... pentru ca eu am ales-o din alte 5-6 bucati (fiecare avea cate un mic defect).

6. #626 SP
    Member wampirash's Avatar
    Ce husa aveti/recomandati pentru un iPad 3 ? Am Smart Cover, dar vreau protectie completa, mi-e frica de spate, sa nu se zgarie. Vreau ceva de piele. Eventual veniti si cu linkuri.

Multumesc.
    Iti recomand asta:
    http://www.amazon.co.uk/Invision�-Ne...7274179&sr=1-4

Este foarte ok, protejeaza si spatele, si in fata ai smart cover si e din piele. Foarte ok dpdv calitativ. Este disponibila in mai multe culori si acum e si la promotie, eu am luat-o cu 20 gbp.

Mie imi place ft mult sincer. Vroiam sa am si smart cover dar si spatele protejat. Sau mai ai varianta sa iti iei ceva doar pt spate, avand in vedere ca ai deja smart cover.

7. #627 SP
    Multumesc mult pentru recomandari. Totusi, cred ca o sa iau asa ceva: ce parere aveti ?
    Maroo - iPad Case: Roto Red Leather iPad Case

8. #628 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Multumesc mult pentru recomandari. Totusi, cred ca o sa iau asa ceva: ce parere aveti ?
    Fiecare cu gusturile sale
    Eu numai cand vad marginile acelea (de prindere) care se ridica mai mult de 1cm si ii zic PASS. Pe mine ma deranjeaza si cele care au 1-2mm, daramite "capacele" acelea

9. #629 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Dincolo de gusturi, backplate-urile de piele sunt suficient de grele incat sa creasca greutatea ipad-ului cat sa nu-l mai poti utiliza confortabil. Daca adaugi la asta si dimensiuni mai mari datorita marginilor ce depasesc ipad-ul, rezultatul nu-i tocmai ok.

10. #630 SP
    Asphalt 7: Heat - un singur cuvant: SUperb. Pretul 0.69 pe UK. Grafica este dementiala.

11. #631 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Sincer, mie nu-mi place deloc. Este un joc ce ar fi trebuit sa fie gratuit (avand in vedere tonele de in-game purchase-uri).

Motorul grafic este cel folosit de jocul Fast Five si au reciclat chiar si anumite trasee din acest joc (de ex nivelul cu santierul naval este complet din Fast Five).

Controlul este dubios, masinile levitaeza iar in curbe zici ca sunt nave.

Mi se pare destul de oribil sa vad un joc proaspat lansat, care nici macar nu ajunge la nivelui lui Real Racing (1) sau NFS Shift/Hot Pursuit.

Pretul corect pentru acest joc este de 0.79 euro, dar fara in app purchase. Merge pe principiul freemium dar cere bani pe 2 cai.

12. #632 SP
    Mie imi place mult. Envoque on the streets on London like in real life

13. #633 SP
    Sunt fan al produselor Apple si as putea spune ca ma fascineaza tot ce tine de aceasta marca, dar... deja am inceput sa ma enervez.
    Am Noul Ipad de doar 2 luni si deja nu mai merge "home button".
    L-am folosit relativ putin, practic doar acasa, tinut complet in husa (spate/fata) a iesit din casa de cateva ori, ce vreau sa spun prin acest aspect e ca a avut parte de un tratament absolut impecabil.

Totusi chiar nu-i inteleg pe cei de la Apple, eu personal am avut aceeasi problema si la iPhone 4, la acesta a aparut la 10 luni de la achizite.
    Chiar nu pot sa faca cum trebuie singurul buton pe care il are?
    Ok, tot respectul pt serviciile oferite de catre service, aici ma refer la faptul ca in cazul iPhone-ului am primit altul nou, sper ca acelasi lucru sa se intample si la ipad, dar totusi am citit pe diverse forum-uri si am observat ca aceasta problema apare la foarte multi.

14. #634 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Stai linistit... se schimba sau se repara (si foarte repede). Fata de alti producatori unde ti se spune "pai daca apesi aiurea"... E un buton mecanic... Orice este mecanic, are o viata limitata. Eu din cateva zeci de produse (de la iPod la iPhone 4S si Noul iPad) am avut mici probleme doar cu home button-ul la un iPhone 4 (dupa aproape un an de folosire). Am iPad1 la care merge butonul ca in prima zi. La fel la iPad2, iPod, etc... Deci cred ca tine si de "noroc". Si bineinteles, de modul in care e folosit.

P.S. Vezi ca la unele se poate rezolva prin recalibrarea butonului de Home: http://www.redmondpie.com/how-to-rec...re-responsive/

15. #635 SP
    Foarte tare Monky
    Multumesc mult pt link. Merge perfect acum. Ce chestie..
    Ma gandeam eu totusi ca e prea ciudat ca doar dupa 2 luni sa pice.
    Mersi, m-ai scapat de o bataie de cap

16. #636 SP
    Problemele ma butonul home nu apar din cauza apasarii "in exces" ci din neatentie. De la socuri. Daca-l lasi pe birou, de ex, pui intai partea de sus (cum e normal) si apoi ii dai drumu pe birou/masa partii de jos, chiar si de la 1-2 cm, se duce. Asta e valabil la orice marca/telefon (smartphone). Fratele meu a avut aceeasi problema cu SGS2 dupa doar 2 luni de la cumparare si de cand i l-a schimbat nu a mai intampinat nici o problema dupa ce a fost atent cu el.

Avantajul este ca daca-l duci in service (in caz ca ai garantie) cu aceasta problema, iDevice-ul este schimbat (nu se repara). So...daca il ai si putin zgariat, scapi "curat"

17. #637 SP
    E o chestie destul de interesanta ce s-a intamplat cu butonul meu
    Sunt excluse socurile, chiar am ft mare grija de el si il manevrez cu foarte mare atentie, in orice caz e interesant: acum cateva zile nu a mai mers butonul, efectiv mergea ingrozitor, trebuia sa apas de ft multe ori parca era un buton super uzat si vechi. Vreau sa va zic ca inainte de asta mergea efectiv ca si cand l-ai scos din magazin, abea il atingeam.
    Bun, inchid ipad-ul si il redeschid. Surpriza, merge perfect ca inainte la prima atingere si foarte finut (repet, ipadul e de 2 luni, luat din magazin)
    Astazi, din nou problema cu butonul, incerc iar varianta cu inchisul ipadului dar fara succes. Am fost sigur ca e stricat si am zis ca il trimit la noumax la service si asta e.
    Acuma seara am incercat metoda propusa de Monky cu re-calibrarea butonului si iar merge perfect.
    Cred ca e o chestie de soft totusi... Interesant,pana la urma un buton mecanic sa tina si de soft...

18. #638 SP
    In cazul in care poate fi o problema de soft, fa-i repede un restore de iOS si gata.

Cat de "mare grija", asa sunt si eu. In 4 ani de cand am iDevice-uri, nici macar 1 nu a avut nici o zgarietura, dar mi-am dat seama de faza cu socurile. iPad-u, spre exemplu, il mai arunc in pat, sau iPhone-ul il puneam pe birou exact cum am explicat mai sus sau il puneam intr-un dock improvizat si mai cadea intr-o parte.

19. #639 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    La iPhone-uri nu ai ce face, dar de cand cu functia aia cu 4 fingers/ multi-touch sau cum se numeste, n-am mai folosit home button la iPad deloc.

Incercati sa nu mai apasati butonul

20. #640 SP
    Sau folosesti Zephyr de pe Cydia

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 50 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 ... LastLast