Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 9 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 101 to 120 of 167

Thread: iPhone 7 & iPhone 7 Plus

  1. #101 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Hai ca e buna asta, daca le-ai cumparat produsele si dupa aceea ti-ai spus parere, nu e bine, esti ipocrit. Daca nu le cumperi dar iti dai cu parerea, esti hater.

    Nici nu o sa-l cumpar, stai linistit, cat timp am alternative. Macar de iti dadeau in pachet cu telefonul castile alea fara fir, nu sa fie nevoie sa dai 159 usd pe ele.

  2. #102 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    pai am acum, din intamplare ca mi s-a stricat telefonul, un s6 iar ecranul si dimensiunea lui este absolut perfecta pentru mine, da ar fi o idee foarte buna sa creasca de la 4.7 la un 5.1 ceva de genul, pentru ca si eu am zis ca 4.7 e destul, dar dupa 1 an de zile de 5.2 (z2) si cateva luni de 5.1, nu cred ca as mai putea cobora sub aceasta dimensiune. vreau eu rezolutia aia PLUS amoled, este incredibil ecranul amoled si mare pacat ca inca nu a ajuns tehnologia si la apple, sunt convins ca urmatoare generatie sigur va avea amoled.

    eu o sa-mi cumpar la anul un telefon care sa ma tina mai multi ani si mi-ar fi placut foarte mult sa vad aceste schimbari la iphone ca asa mi-ar fi fost mai usoara decizia, dar daca vine s8 care va fi mai future proof probabil ca il aleg pe acela si nu pentru ca imi place androidul sau samsung, ci pentur banii pe care i-as da primesc mai mult si este future proof, eu schimb telefonul la 3-4 ani, nu la 1-2 ani.

    imho!

    ps: am pus ecranul de la i6s langa un s7 si sincer mi-a placut mult mai mult cel de la s7, nu sunt mare expert si nu urmaresc fiecare pixeli si nu mai stiu eu ce prostie, dar asta e impresia care mi-a lasat-o. si banuiesc ca niciodata nu strica o rezolutie mai mare atat timp cat bateria face fata.

    ---------- Post added 09-09-2016 at 15:34 ----------

    BTW nu stiu daca s-a postat: i7 -> 2gb de ram, i7+ -> 3gb de ram, alt motiv sa alegi +

  3. #103 SP
    Admin MonkY's Avatar
    AngelOFPain: eu nu m-am referit la tine, dar daca te-ai simtit printre cei care au procedat asa (cu rahanul) atunci nu pot sa mai comentez nimic...

    AndRewqp: pai in cazul acesta de ce nu-ti iei un S7? E un telefon bun! Nu-ti lua Apple doar pt. ca-i Apple...

  4. #104 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Apple a mai facut treaba asta cu specificatiile si la ipad, cand mini ramasese in urma cu o generatie si abia la urmatoarea l-au adus si pe el la zi cu Air. Poate ca odata cu 7S si 7S+ o sa vedem si varianta mai mica cu aceleasi specificatii, inclusiv la camera, altfel cred ca asa va fi mereu de acum inainte.

  5. #105 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

  6. #106 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    si ceva ca sa ne mai amuzam.. )


  7. #107 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Desi ma simt mai bine pe android mie imi place telefonul, are un design reusit din nou, ca nu sparge el barierele si normele in materie de inovatie nici nu cred ca se mai vrea un produs care face asta ci doar un produs care satisface anumite nevoi.

  8. #108 SP
    Member marv's Avatar
    Quote Originally Posted by Mayhem View Post
    are un design reusit din nou
    ai scris "are fix acelasi design ca inainte" gresit.


    Mie toata treaba cu design-ul telefonului mi se pare ca povestea cu hainele cele noi ale imparatului. Cand iese monarhul gol pe strada si toata lumea il lauda, ca ce haine faine are, cat e de deosebit, dar cata eleganta! Si abia cand un copil indrazneste sa spuna in gura mare ca imparatul e gol, lumea incepe sa vocifereze.

    Avem nevoie de copilul ala si aici sa urle: E ACELASI TELEFON, BA!

  9. #109 SP
    Admin MonkY's Avatar
    OK, ultimul meu post pe tema asta... pentru ca am obosit si nu primesc niciun ifon moka, asa ca.... Pe scurt, daca si asta e "acelasi telefon", atunci poti spune ca toti sunt niste copiatori, pentru ca din punct de vedere al design-ului cam toate sunt la fel (vezi Parazitii cu "Toate-s la fel!"). Dreptunghiulare, ecrane similare, daca nu ai vedea specificatiile sau siglele in 90% din cazuri ai spune ca-i acelasi telefon.

    Acum, revenind la iPhone 7 (+ in cazul meu, pt. ca el ma intereseaza) daca cu baterie mai mare, ecran cu 25% mai luminos, care acum e si waterproof, se duce la 256GB spatiu de stocare, are dual camera cu f/1.8 (f/2.8 pe tele) si quad led, 7Mpx pe frontala (fata de 5), are quad core (in loc de dual core), 3GB RAM (in loc de 2), stereo speakers, faster network (450Mbps), procesor cu 40% si gpu cu 50% mai rapide decat generatia anterioara, black option (fara antene aiurite), haptic engine, and so on... daca toate astea inseamna ca "E ACELASI TELEFON, BA!", atunci pot sa-ti spun ca iti cumperi degeaba alte placi video, procesoare, camere foto, boxe, placi de retea, etc.. ... pentru ca-s aceleasi. Hai sa fim seriosi...

    And i'm out (for a while)... Ma duc sa vad ce ranting mai e pe aria lui PS4 Pro. Nu de alta, dar pe cea cu Android si Microsoft cam bate vantul

    P.S. Eu ma bucur ca macar nu a iesit asa cum se zvonea (sau cum isi doreau unii)...
    Attached Images Attached Images iphone_7.jpg

  10. #110 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Hai sa mai radem si noi, sa ne mai destindem putin.
    Attached Images Attached Images screenshot_20160909-142342-2.png

  11. #111 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Quote Originally Posted by marv View Post
    ai scris "are fix acelasi design ca inainte" gresit.


    Mie toata treaba cu design-ul telefonului mi se pare ca povestea cu hainele cele noi ale imparatului. Cand iese monarhul gol pe strada si toata lumea il lauda, ca ce haine faine are, cat e de deosebit, dar cata eleganta! Si abia cand un copil indrazneste sa spuna in gura mare ca imparatul e gol, lumea incepe sa vocifereze.

    Avem nevoie de copilul ala si aici sa urle: E ACELASI TELEFON, BA!
    E acelasi telefon nimic de zis, dar pentru ca e acelasi telefon designul e la fel de reusit, e acelasi design reusit. Mie imi place, nothing else matters.

  12. #112 SP
    Member marv's Avatar
    @Monky, m-am referit doar la design, nu la specs. Si legat de upgrade-uri, am acelasi PC din 2009, nici Windows nu am mai reinstalat de atunci. Deci nu sunt un fresh tech savvy.

  13. #113 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Dar de Samsung de ce nu zici nimic, cu acelasi design ? Care e diferenta dintre Galaxy S5, S6, S7 ? Sau dintre S6 Edge si S7 Edge ? Sau chiar cu Note 7 ?

    Apple macar a schimbat liniile de antena, marimea camerei si blitz-ul, a renuntat la jack si reconfigurat difuzoarele. Ba chiar de la 6 la 6S a schimbat complet densitatea aluminiului. Lucru care a fost un MARE pas inainte pentru toata lumea care foloseste aluminiu in asa ceva.

    Nu stiu frate, cate unii vorbiti doar ca sa va aflati in treaba si uneori ma simt ca un retardat pentru ca-mi plac produsele Apple. Zici ca sunt ultimu jeg de om cand va aud "uite-l si p-asta, are aifon! HA HA HA !!".
    Inteleg ca va spuneti parerea, chiar daca e doar negativa, despre un produs care nu va place, dar mi se pare absurd sa stai sa pornesti flame-uri inutile cu asta.

    Personal, imi place foarte mult cum arata S6/S7 edge si din ce materiale e facut telefonul. Pacat de Android.

  14. #114 SP
    Admin MonkY's Avatar

    iPhone 7

    Scuze de off-topic dar mi-a adus aminte razvanrazy de S7 Edge. Eu imi doresc la nebunie un S7 Edge, varianta de la coreeni (sau chinezi), cea fara logo pe partea frontala. Daca aveti idee de unde as putea procura asa ceva, dau un metru de bere!

    P.S. E atat de belea (fara logo) incat acest telefon va sta pe piedestal la mine pe birou, cu inscriptie "Do not frickin' touch it!"
    Attached Images Attached Images samsung-galaxy-s7-edge-no-logo.jpg

  15. #115 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Nu stiu frate, cate unii vorbiti doar ca sa va aflati in treaba si uneori ma simt ca un retardat pentru ca-mi plac produsele Apple. Zici ca sunt ultimu jeg de om cand va aud "uite-l si p-asta, are aifon! HA HA HA !!".
    Imi pare rau, dar asta e in totalitate problema ta. Pentru ca nu e normal deloc ceea ce spui tu. Daca utilizezi un anumit produs, daca spui un anumit lucru, daca desfasori o anumita activitate, trebuie sa o faci pentru ca asa iti doresti tu si sa ti-o asumi. Nu sa astepti validare din partea celorlalti, iar atunci cand nu o primesti, sa ai reactii care seamana extrem de tare cu caderile nervoase (vezi ultimele tale postari pe acest thread). Ce mama dracu', suntem oameni mari. Plus ca pari un om destul de echilibrat in general, deci chiar nu inteleg de ce te supara atat de tare ce spun ceilalti. Stiu ca ai mai facut o chestie de genu' pe ceva thread legat de Watch Dogs, cand a spus cineva ceva negativ despre joc, efectiv l-ai distrus "Ceeee, nu te obliga nimeni sa-l cumperi!", "Ce ne tot lamentam atat?" si alte remarci de acest fel, care ar face pe oricine sa inteleaga ca in momentul in care vrea sa spuna ceva ce nu ii place, sa taca din gura. Ori suntem pe un forum, ultima data cand am verificat.
    Putem discuta in contradictoriu. Nu?

    Intotdeauna pentru cineva, in lumea asta, indiferent cine esti si cu ce te ocupi, telefonul pe care il folosesti, masina pe care o conduci, job-ul pe care il ai, perspectivele tale despre lume si viata, pana si familia si prietenii pe care ii ai, vor fi mediocre/nepotrivite/naspa. Am pareri diametral opuse fata de tine in ceea ce priveste telefonul asta, la fel ca multi altii de pe thread-ul asta. Asta nu inseamna ca are vreun sens ca tu sa tii cont de ceea ce spun eu sau sa te afecteze in vreun fel. Bucura-te intotdeauna de lucrurile care iti fac placere si nu pune la suflet opiniile unei adunaturi de necunoscuti de pe Internet. Linisteste-te si fa abstractie de ei. Nimic nu conteaza mai mult decat ceea ce crezi si ce iti doresti tu.

  16. #116 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Man, in niciun caz nu e vorba de caderi nervoase sau fetish-uri bizare cu privire la anumite lucruri (si nici macar o discutie in contradictoriu. Uita-te putin la postarilor anumitor indivizi care nu poarta discutii normal, cu argumente samd, ci doar critica si ridica in slavi concurenta), dar referitor la Apple, s-a facut o regula ca dupa fiecare anunt/lansare, sa explodeze internetul despre aceleasi lucruri "welcome to 2008" sau "in sfarsit Apple" in loc sa vada jumatatea plina a paharului - lucruri pe care noi, cei care apreciem acest produs/ecosistem, le vedem.

    Lumea a uitat cat de "inchis" era iOS-ul si Apple inainte si nu realizeaza cat de mult s-a deschis in ultimii ani. Uitati-va putin doar la iOS, cat a evoluat si cat de mult control au developerii asupra a ce vor sa foloseasca din sistem. Ganditi-va dor cat de multe au "imprumutat" din Cydia, lucruri care nu s-ar fi intamplat cu Steve Jobs la conducere.

    Referitor la telefon, inainte erau complet impotriva unui telefon mare sau a unui "stylus" (si multe altele) dar le-au facut si pe astea, pentru ca exista cerinta de piata si au asteptat momentele in care au functionat asa cum trebuie/asa cum isi doreau si le-au lansat.

    Am mai zis-o si ma repet. iPhone 6 si 6S arata foarte urat pe spate. Asta este adevarul. Eu l-am luat din nevoie dar am constatat ca nu ma deranjeaza cu absolut nimic acea camera iesita in afara, iar dungile de la antena, precum si faptul ca este incredibil de alunecos, le-am rezolvat prin aplicarea unui skin.

    Upgrade-ul dpdv hardware este ceva normal si nu se poate pune neaparat la evolutia lor, cat la faptul ca nu se mai fabrica acele componente - module de 1GB RAM doar cu viteza mica, pentru telefoanele low end, asa ca e normal sa avem 2 si 3GB. Cu 4 cores e cam la fel + ca-i ajuta sa mentina o durata de viata mai mare a bateriei.

    Evolutia mare, din punctul meu de vedere, este chiar la butonul home, care acum efectiv nu mai are cum sa se strice. Sau la camerele din 7+ cu acel zoom digital, chiar daca este doar up to 2x. La fel, acum mi se pare normal sa avem camera bump, cat timp avem OIS pe ambele telefoane.

    Anywho, am tot zis-o si o sa o mai zic de inca 1000 de ori. Nu inteleg de ce oamenii care nu au nimic de zis sau care efectiv nu suporta un anumit produs (hardware sau software) intra pe un thread si-l fac de rahan.
    Mie mi se pare o chestie de bun simt ca daca nu-mi place un joc, sa nu intru acolo si sa discut doar unde am interes si-mi face placere.

    Ca la urma urmei, consider ca acest forum este facut pentru a aduce la un loc niste oameni cu interese comune. Eu cand intru pe thread-ul de la PS4 (de ex) ma astept sa vad oameni care discuta despre consola/jocuri/dau sfaturi despre probleme/samd si nu PC MASTER RACE sau Xbox fanboys care sa spuna doar "ce nasol e PS4, PC RULZ/Xbox rulx".
    Sunt atat de multe jocuri si lucruri care nu-mi plac si efectiv nu intru pe thread-urile lor pentru a-mi spune DOAR parerea asta. Chiar mi se pare ca tine de bun simt.

    Ma rog, cred ca orice zic o sa ofenseze oameni, asa ca voi lua o pauza si de la acest thread pana vor ramane doar persoane cu adevarat interesate de produs, persoane cu care voi putea purta o conversatie normala, dupa lansarea telefoanelor.

  17. #117 SP
    Admin MonkY's Avatar
    razvanrazy: poate oamenii au dreptate man, si n-or sa se mai vanda bine ifoanele. Ceea ce pentru mine iar va fi un lucru bun. Cu cat se vor vinde mai putine, cu atat sunt mai mari sansele ca Apple sa nu se culce pe lauri. Insa toti cei care cunsc Apple de acum 20-25 de ani si nu doar de cand au lansat iPhone-ul, stiu bine ca ei au o filozofie la care nu vor renunta (chiar si fara Steve Jobs). Si a zis-o cel mai bine chiar Steve in interviul acesta (got to love that guy!): https://youtu.be/65_PmYipnpk?t=2m45s.

    Si sa trecem la o o nota mai funny, vorba lui tudy:


  18. #118 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Foarte eleganta solutia de mai jos:
    Attached Images Attached Images apple-beats-dongle-adapter.0.jpg

  19. #119 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar

  20. #120 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Instagram feed )
    img_1346.jpg


    Sent from my iPhone using Tapatalk

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 9 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast

Similar Threads

  1. iPhone 8 & iPhone 8 Plus By MonkY in forum Apple
    Replies: 19 Last Post: 07-06-2018, 22:35
  2. Vand iPhone 7 plus black 32Gb By Alex_P in forum GSM & GPS
    Replies: 0 Last Post: 22-11-2017, 22:33
  3. iPhone 6S & iPhone 6S Plus By MonkY in forum Apple
    Replies: 280 Last Post: 06-11-2016, 15:30
  4. iPhone 6 Plus By MonkY in forum Apple
    Replies: 98 Last Post: 08-04-2015, 12:29
  5. Replies: 96 Last Post: 13-10-2014, 18:58

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts