Din ce domeniu se pun intrebarile?
poate cineva sa explice mai clar cum se dasfasoara cest joc? ce sunt uni mai n00bi si nu prea stiu engleza la o ora tarzie ....
...ce tare! Dacă-mi dă cineva invite �n joc am totul �n limba engleză - woooo!
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------
...asta-i versiunea US a jocului?
Am pus reminder pentru aceasta seara si in momentul cand am fost avertizat ca incepe am dat download si mi-a aparut: Cant download from current location. Mesajul nu mi-e strain dar am vazut ca sunteti cativa care jucati si intrebarea mea ar fi cum sa fac sa scap de mesajul asta.
...deci dacă limitează (sau au limitat) 1 vs. 100, sunt cei mai mari ^%#%$.
�l și văd pe Major Nelson cum stă la birou și apasă pe un butonul de restricție (metaforic vorbind). După Bill Gates...pe el �l urăsc cel mai mult
...oribil...ORIBIL!
*later edit*
Același mesaj, ca a lui Dj Mo, �l primesc și eu.
...meșteresc ei ceva.
Uite-i frate...Doamne - nu mai zic nimic, gata.
Acelasi il primesc si eu pentru show-ul de la 21:00 care este deja in desfasurare. Dar pt cel de la ora 22:00 pt care am pus reminder imi apare: This item isn't available for download from your current location.
And we all know what that means. Pfffff
"Romanii aia de prin Africa sau de pe unde o fi s-au jucat prea mult pe serverele noastre. Next please!" - Major Nelson/Bill Gates/whatever.
Eu spun ca ne trombonesti. Nu mai merge la nimeni cu IP de Romania. Fie ca are cont pe US, fie ca are pe UK.
daca imi zici cum sa sterg jocu de p hdd as fi f recunoscator. nu l gasesc p hdd. am sters si cacheul
Bookmarks