WTF!?! Nu merge! Insa imi scrie cel mai ciudat mesaj:
Ceva de genul you must download this. Cand m-am dus sa downlloadez (chiar daca il aveam) imi zice ca deja il am.
OMFG! Ce se intampla?
WTF!?! Nu merge! Insa imi scrie cel mai ciudat mesaj:
Ceva de genul you must download this. Cand m-am dus sa downlloadez (chiar daca il aveam) imi zice ca deja il am.
OMFG! Ce se intampla?
Uneori imi vine sa arunc consola de la balcon. Da-o in mama masii de treaba ca deja e prea de tot.![]()
Va suparati degeaba si blamati aiurea. Jocul acesta este US si UK ONLY.Era normal sa il blocheze. Premiile puse in joc sunt numai pentru ei. Nu vor sa castige premii de genul MS Points sau jocuri arcade, oameni din alta tara. Daca vreti neaparat sa il jucati, dati 9 usd sau mai putin pe luna pe un cont de VPN si sambata si duminica intrati prin el.
...ce frumos se joacă 99% din prietenii mei de pe live 1 vs. 100 (grupați �n party-uri, frumos, fete și băieți)...și eu stau și mă uit ca ultimul om prin meniuri.
Și ca să mă joc și eu c�teva minute...trebuie să fac tot felul de artificii, da ce ^%#%# mea e asta?
Uite...că nu vreau să mai fac așa ceva.
DLC-uri limitate, servicii limitate, lista de prieteni limitată...
Gata, m-am săturat.
Bun. Am incercat niste chestiute cu 1 vs 100 si pana acum este ok. Merge fara VPN. Ma rog, nu in totalitate. Ce trebuie facut.
1. Te conectezi cu VPN
2. Iei aplicatia.
3. Intri intr-un joc
4. Iesi din joc
5. Intri normal cu ip-ul tau si merge fara probleme
Pana acum am intrat si iesit de vreo 5 ori.
O sa va tin la curent daca merge si maine. Din cate stiu eu aplicatia trebuie redownloadata saptamanal. Eu spun ca tot este o treaba. Mai multi prieteni, platesc un VPN de 5 usd pe luna. Daca sunt 5, 1 usd de fiecare.
EDIT: Am oprit si consola ca sa vad daca merge dupa. Merge.
O sa puna microsoft-ul recompensa pe capul tau DJ Mo. Crezi ca le place sa fie haiduci din astia prinAfricaEuropa de Est, care sa le strice afacerea ?!
Incercati si USA IP, American IP, VPN, VPS, iTunes are subscriptie si de 1 zi.
Tocmai cand vroiam sa joc si eu ptr prima data 1 vs 100 sa inteleg ca nu se mai poate?
Bookmarks