Despre care Call of Duty este vorba?
Are cineva vision camera si jocul Burnout Paradise?Am nevoie de 3 achievements la Burnout Paradise, care sunt foarte simple, dar care cer vision camera si nu am.Persoana respectiva (daca exista), trebuie sa dea recover la contul meu si sa joace de pe el.Raman dator vandut celui care ma va ajuta.
Am nevoie de ajutor la '' Abstergo Employee of the Month '' si '' Role Model '' in AC: B, anyone??
eu, vineri dupa 14:00
---------- Post added 06-01-2011 at 07:27 PM ----------
maine la cat? (vreau sa fixam o ora caci iarasi o sa intre lumea random)
Cine are Test Drive Unlimited?
Am nevoie la achievement-u: Create a Club or become a member of an existing Club.
Decat sa dau 500.000 $ ca sa creez un club, prefer sa fiu membru.
Si mai sunt cateva :
Take 3 victories in Inter-Club races; Buy or sell a vehicle from/to another member on TRADE.
am nevoie de un pic de ajutor cu trei achievementuri la Forza motorsport 3 .este vorba de Auctioneer , Entrepreneur si Director . (nu stiu cum sa creez un film ). daca este cineva care ma poate ajuta il rog sa imi lase Gametag-ul pe PM si il adaug in lista de prieteni .
Este cineva care inca nu a facut achievementurile de firefight in Halo 3 ODST ? Suntem 2, mai avem nevoie de 2 oameni.
cine are 100% la Medal of Honor, sa'mi zica si mie daca cele 1000 de puncte pt achiev Quartermaster tre facute intrun meci sau per total
Are cineva chef sa ma ajute cu Achievementul "Have Gun Will Travel" (Complete all Hideouts in a single public Free Roam session) din Red Dead Redemption?
Dca tot suntem la el, putem sa incercam si "Slow on the Draw" (Get 10 assists in a single Hideout in a public Free Roam session).
Bookmarks