Stie cineva cum pot sa fac 10.000$ cat mai repede in Red Dead Redemption? (pt. achievement ofc)
Stie cineva cum pot sa fac 10.000$ cat mai repede in Red Dead Redemption? (pt. achievement ofc)
La misiunea unde trebuie sa il omori pe chelul ala german. Cand incepi. joci poker cu el,tot ce trebuie sa faci este sa dai all in tot timpul.Daca nu intra nimeni,restart misiunea, pana cand o sa intre cineva si o sa castigi.
Scuze ca n-am mai putut intra dar seara cand vroiam sa intru a intervenit ceva neprevazut si a trebuit sa plec de acasa.
Offtopic: Dude te rog frumos nu mai scrie username-ul asa ca arata oribil.![]()
Nu,man, iti multumesc ca te-ai oferit...ooricum putem juca, e fun, mai omoram un mexican, mai crestem in nivel....eu acum sunt in stand-by co jocurile, pana in septembrie, cand iese grosul.![]()
are cineva facut achiev Kill Crawmerax the Invincible la Borderlands?
as dorii sa intru si eu sa il fac in co-op cu cineva care il are deja, aparent creatura are lvl 64 si singur la lvl (36-37) meu nu merge sa fac
ma gandeam sa il fac si io dupa ce termin playthrouh 2 si dlcurile ... da' imi e lene sa incep singur playthru 2 k deja am terminat jocu de 4 ori (primele 3 dati nu avaem dlc![]()
Are cineva Damnation, Kameo, Unreal Tournament 3, Marvel Ultimate Alliance, Conflict Denied Ops sau Splosion Man, ca sa le jucam in co-op pe live ? Si eventual sa luam si achievement-urile... Daca vreti.![]()
Cand ai chef si ma vezi online, da-mi un mesaj pe live. Daca nu sunt in vreun meci ceva, jucam.
Salutare, e cineva interesat de achievementul pentru terminarea celor 50 de wave-uri de la horde (gears of war 3), prin sistemul lor de cautare de grupuri am reusit pana la maxim 36, cand ori pleaca cineva, ori murim, e enervant!!Putem juca pe casual, am si mutatorul de super reload.
Si ar mai fi si cel pentru terminarea jocului in 4 man coop. Am reusit aproape toate prin arcade, mi-a mai ramas doar prologul in 4 oameni (mama lor de 2 minute), n-am reusit niciodata sa dau de un grup asa de devreme.
Let me know.
djdanny: te ajut eu - da un pm cand vrei sa il faci.
MisterGhe: eu si inca 1 persoana suntem interesati si de Horde si de 4 player coop (deci suntem 3 momentan).
My Gamertag: shorinnn
Bookmarks