Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 10 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 121 to 140 of 186

Thread: Achievement Trading

1. #121 SP
    Junior Member Remember5N's Avatar
    Stie cineva cum pot sa fac 10.000$ cat mai repede in Red Dead Redemption? (pt. achievement ofc)

2. #122 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    La misiunea unde trebuie sa il omori pe chelul ala german. Cand incepi. joci poker cu el,tot ce trebuie sa faci este sa dai all in tot timpul.Daca nu intra nimeni,restart misiunea, pana cand o sa intre cineva si o sa castigi.

3. #123 SP
    Junior Member kickass's Avatar
    Jefuieste banci si vaneaza.

4. #124 SP
    Quote Originally Posted by kickass View Post
    Jefuieste banci si vaneaza.
    Omul a intrebat.."cat mai repede"....geez

---------- Post added 06-08-2011 at 06:06 PM ----------

Quote Originally Posted by kragod View Post
    Are cineva chef sa ma ajute cu Achievementul "Have Gun Will Travel" (Complete all Hideouts in a single public Free Roam session) din Red Dead Redemption?
    Dca tot suntem la el, putem sa incercam si "Slow on the Draw" (Get 10 assists in a single Hideout in a public Free Roam session).
    Deci ma lasati pe mana strainilor?

5. #125 SP
    Multumesc pt ajutor, doar PSyPC2 s-a oferit....am rezolvat-o cu englezi pana la urma.

6. #126 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Scuze ca n-am mai putut intra dar seara cand vroiam sa intru a intervenit ceva neprevazut si a trebuit sa plec de acasa.

Offtopic: Dude te rog frumos nu mai scrie username-ul asa ca arata oribil.

7. #127 SP
    Nu,man, iti multumesc ca te-ai oferit...ooricum putem juca, e fun, mai omoram un mexican, mai crestem in nivel....eu acum sunt in stand-by co jocurile, pana in septembrie, cand iese grosul.

8. #128 SP
    Member raptorscream's Avatar
    are cineva facut achiev Kill Crawmerax the Invincible la Borderlands?
    as dorii sa intru si eu sa il fac in co-op cu cineva care il are deja, aparent creatura are lvl 64 si singur la lvl (36-37) meu nu merge sa fac

9. #129 SP
    Party Rocking! Razviii123's Avatar
    Quote Originally Posted by raptorscream View Post
    are cineva facut achiev Kill Crawmerax the Invincible la Borderlands?
    as dorii sa intru si eu sa il fac in co-op cu cineva care il are deja, aparent creatura are lvl 64 si singur la lvl (36-37) meu nu merge sa fac
    Nici nu ai cum, daca ai toate DLC-urile mai bine le termini si dupa te intorci sa-l faci cand ai minim level 40-42. Eu de ex am terminat plaithrough 2(lvl 63) si de abia l-am omorat singur in primul playthrough cand el are lvl 65 parca...

10. #130 SP
    ma gandeam sa il fac si io dupa ce termin playthrouh 2 si dlcurile ... da' imi e lene sa incep singur playthru 2 k deja am terminat jocu de 4 ori (primele 3 dati nu avaem dlc

11. #131 SP
    Member JamiroQuai's Avatar
    Are cineva Damnation, Kameo, Unreal Tournament 3, Marvel Ultimate Alliance, Conflict Denied Ops sau Splosion Man, ca sa le jucam in co-op pe live ? Si eventual sa luam si achievement-urile... Daca vreti.

12. #132 SP
    Ma bag eu la Splosion Man.

13. #133 SP
    Cand ai chef si ma vezi online, da-mi un mesaj pe live. Daca nu sunt in vreun meci ceva, jucam.

14. #134 SP
    Uokey...acum lucrez la "explorer"......ne sincronizam noi la un moment dat.

15. #135 SP
    Cate mile mai ai ?

16. #136 SP
    500..

17. #137 SP
    cineva disponibil pt partea de MP la bodycount?

18. #138 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Cine ma ajuta si pe mine cu cele 3 achievement-uril online la DiRT ?

19. #139 SP
    Junior Member MisterGhe's Avatar
    Salutare, e cineva interesat de achievementul pentru terminarea celor 50 de wave-uri de la horde (gears of war 3), prin sistemul lor de cautare de grupuri am reusit pana la maxim 36, cand ori pleaca cineva, ori murim, e enervant!! Putem juca pe casual, am si mutatorul de super reload.
    Si ar mai fi si cel pentru terminarea jocului in 4 man coop. Am reusit aproape toate prin arcade, mi-a mai ramas doar prologul in 4 oameni (mama lor de 2 minute), n-am reusit niciodata sa dau de un grup asa de devreme.

Let me know.

20. #140 SP
    Member shorinnn's Avatar
    djdanny: te ajut eu - da un pm cand vrei sa il faci.

MisterGhe: eu si inca 1 persoana suntem interesati si de Horde si de 4 player coop (deci suntem 3 momentan).

My Gamertag: shorinnn

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 10 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast