debea astept .. marcusss![]()
mie intotdeauna mi-a placut mai mult de Dom and i always had his 6. i don't want to loose him too
.
RonaN1- Ce te faci daca pica Rank-ul si la Gow3Te lasi sau te apuci din nou ?
![]()
Mie unul mi-au iesit peri albi in nas din cauza la dracovenia aia![]()
�n primul r�nd: sper să pună �n practică treaba cu serverele dedicate (parcă așa era vorba...nu?)
�n al 2-lea r�nd: eu nu-s expert la Gears, sunt jucător normal. Am tras ceva pentru punctele alea (rank 47 sau 48 nu mai rețin). Targe-ul meu a fost rank 50 și mă opream...dar să facă fazele alea (�n anul 2010) să-mi fie cu pardon. Astea-s chestii de amatori și eu nu accept așa ceva...
�n al 3-lea r�nd: de abia aștept jocul. �l voi juca (SP/MP), cu bune cu rele, dar dacă se repeta faza cu rank reset (�n caz că o implementează) ...ei bine
Eu sper să implementeze un sistem mai deștept că p�nă la urmă acest joc nu se limitează doar la campania SP. Și să mai asculte �n p... mea și de fani. Nu să facă doar ce le taie lor capul și apoi să-și ceară scuze.
Um da tu ai fost norocos, mie mi-a picat odata la 59 dupa aia la 66 si acum sunt la 84. Daca imi mai pica cumva arunc disc-ul la gunoi.
Cat despre servere. Este aproape logic ca vor baga servere dedicate la ce ravagii au facut cu porcaria aia de matchmaking. Au vrut sa se ia dupa Halo si au facut un mare rahat![]()
Nu stiti va fi un demo ca si la Gears 2 ?
Ca tot plangea Mika dupa el.
from GameInformerOur final Gears of War 3 character profile focuses in on Damon Baird: mechanical genius, hardy soldier, and all around wise guy.
Baird has provided more than a little comic relief ever since the first game in the series, but he's also the go-to man for any and all things mechanical. His technological genius has given him a well-deserved abrasive arrogance, and a sarcastic tongue to match.
Frumos clay renderul ca se poate vedea clar ce e geometrie max/maya si ce e textura/normal map(powerd by Zbrush).
No more COG in Gears 3
Epic on GoW 3: The COG Are No More | NowGamer
Imagini noi pe gameinformer![]()
Gears of War 3 Art And Screen Gallery - Features - GameInformer.com - Am atasat doar cateva dintre ele.
By RonanN1 in forum Muzica, Filme & Seriale
By Rasko in forum Microsoft Xbox One
By MonkY in forum Microsoft Xbox 360
By party_man in forum Videos
Bookmarks