this Pagina Produsului
this Pagina Produsului
Microsoft announces $30 Gears of War 3 “Season Pass” | VG247Microsoft’s announced a “Season Pass” for Gears of War 3 which will bundle all upcoming DLC for the game at a highly-discounted rate.
The pass will allow gamers to receive the first four DLC packs “over the course of the next year,” with a planned release of November for the first pack.
According to Microsoft, those who purchase the Season Pass will get a 33 percent discount on the regular price of the four DLC packs against buying them separately.
As an additional bonus, all Season Pass purchasers will receive an “exclusive Liquid Metal Weapon Set” for free.
The Season Pass will be available for purchase from September 20, the same day as the game’s release date. It’ll cost 2400 Microsoft Points.
Stai putin sa inteleg, dai 30$ ca sa ai doar o reducere de 33% din DLC-uri! Pai si care-i afacerea?la pretul ala tb sa ai dlc-urile gratis, sau ce un DLC va costa 30$x4=120$-33%=80$ castigi 10 dolari...yeah..right on!![]()
E cam acelasi lucru ca si pass-ul de la LA Noire, pt. cei care stiu sigur ca vor toate DLC-urile e oarecum ok![]()
Da man,dar pe undeva articolul e gresit,sau matematica mea e gresita naiba stie,dar cum sa platesti 30$ doar pt un discount de 33% din pretul DLC-urilor,cat naiba pot sa coste dlc-urile alea ca cele mai scumpe sunt la COD-15$,deci ceva e off aici,eu cred ca dai 30$ si ai acces la primele 4 dlc-uri altfel nu-si are rost pass-ul asta.![]()
Scrie foarte clar.
Deci vei avea pentru $30 o REDUCERE substantiala. Nu le primesti gratis.Microsoft’s announced a “Season Pass” for Gears of War 3 which will bundle all upcoming DLC for the game at a highly-discounted rate.
Precum banuiam, online pass-ul iti ofera acces gratuit la cele 4 dlc-uri programate sa apara.
Detalii:
In cazul acesta il voi achizitiona.
Pai era normal, cel putin eu asa am inteles din articolul acela. Nu stiu restul ce au inteles.
A mai primit cineva postere cu Gow in 3d?? Azi a venit de la ei si in mail scria ca fiecare primeste ceva diferitce-ati primit?
Eu stau si ma intreb, cum o fi scapat jocul asta cu 2 luni (poate mai mult) inainte de lansare? Cred ca este primul caz de genul asta. Parca vazusem prin iunie sau iulie jocul prin zonele cu seederi![]()
Se poate juca si in 3d? Sau nu am �nţeles eu bine? Dacă fac comandă la shopto de varianta limited o trimit in Rom�nia? Ms
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Bookmarks