Eu cand am dat sa votez asta m-a dat pe un site pe care scrica mic intr-un colt @Don't even think about it@. Ciudat.... Dupa am iesit si a mers sa votez....
URA URA URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
5 Jocuri:
GTA IV, CoD 4,CoD 5, Skate 2, Gears of War 2
Nu stiu la ce fel de jocuri te referi
Salut!Nu stiti de ce nu mi se termina goldul? Am tot primit mesaje de la Microsoft cu ca as fi trecut pe silver da tot gold a ramas.Acuma cand am intrat am primit ceva cu Retrive Silver si ceva de genul buy Gold . Din partea mea nu e o problema dar imi este frica sa nu iau BAN.
Esti silver: AlexXxNykk
Secret of Monkey Island: Special Edition Gets Dated!
LucasArts previously announced the return of the classic Monkey Island� franchise with two new projects due to be released in the near future. Telltale will premiere the Tales of Monkey Island™ game series on Tuesday July 7, delivering a completely new epic storyline and swashbuckling flair that will unfold across five monthly episodes on PC and WiiWare™.
The Monkey Island celebration continues on July 15 when LucasArts publishes The Secret of Monkey Island™: Special Edition, a completely re-imagined version of the first game in the series that adds updated high definition graphics, a re-mastered musical score, and full voiceover to the classic adventure game originally launched in 1990. The Secret of Monkey Island: Special Edition will be made available on Xbox LIVE� Arcade for the Xbox 360� video game and entertainment system from Microsoft, and PC via Steam and other online distribution channels.
Intrebare(daca stie cineva)... as putea sa imi modific meniul in Xbox360? am vazut ca sunt 2 tipuri ... NXE si Pro NXE. Daca se poate, cum?
Mersi
Pai uite aici ce zice ... Xbox Support Home
Si daca e cum spui tu, pot sa schimb temele, adica sa pun altele, daca se pot downloada de le net, sau stiu eu ... ?
Este Pre-Nxe adica inainte de update , nu mai poate fi selectat daca ai updateul facut.
Daca in acest moment nu ai NXE si vrei sa faci trecerea la acesta o poti face bagand in consola un joc relativ mai recent (eu am folosit GRID) sau sa iei fisierele de update de aici Xbox.com | How To - How To Get O.S. System Updates For Your Xbox 360 Eu personal din prima clipa in care mi-am luat consola am trecut la NXE
PS: Din cate stiu trecerea la NXE este ireversibila.
Orice consola noua vine cu vechiul dashboard. In momentul in care ai creat gamertag pe ea si ai dus-o pe live te obliga sa faci update la NXE. Ai facut update, aia ramane pentru totdeauna.
Nu ma plang, ci as vrea sa il fac sa arate mai bineDaca pot sa schimb temele, in afara de ce are el. Se poate asta?
Temele le poti schimba. Te duci pe Marketplace si gasesti acolo teme cate vrei. Recomandate sunt cele Premium pentru ca sunt gandite pentru NXE, dar sunt destul de scumpe. Era una gratis, dar nu stiu daca o mai poti lua.
Te poti uita aici ca sa vezi cum arata unele.
ieri cand am vrut sa incarc controllerul cand am bagat cablu nu s-a mai aprins beculetul de la cablu (am play & charge kit) controllerul merge fara baterie doar cu cablul de la kit,intrebarea mea este , s-a terminat bateria ?trebuie sa cumpar alta?
multumesc.
Da, a crapat cipul de incarcare. Cumperi alta sau desfaci carcasa, scoti acumulatorii din ea si ii incarci la un incarcator normal.![]()
By BogdanN1 in forum Apple
By MonkY in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PlayStation 3
By MonkY in forum Microsoft Xbox One
By AndRewqp in forum Nintendo Wii / Wii U
Bookmarks