Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 184 of 788 FirstFirst ... 84 134 174 182 183 184 185 186 194 234 284 684 ... LastLast
Results 3,661 to 3,680 of 15760

Thread: Clubul Xbox 360

1. #3661 SP
    tfh
    Junior Member tfh's Avatar
    Quote Originally Posted by Paradox View Post
    Ca paranteza, ai reusit sa intri pe live fara port forward?
    Da

2. #3662 SP
    Member toto's Avatar
    multumesc paradox

3. #3663 SP
    Junior Member okei's Avatar
    Imi puteti recomanda si mie 5 jocuri?

4. #3664 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post

Eu cand am dat sa votez asta m-a dat pe un site pe care scrica mic intr-un colt @Don't even think about it@. Ciudat.... Dupa am iesit si a mers sa votez....
    URA URA URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

5 Jocuri:
    GTA IV, CoD 4,CoD 5, Skate 2, Gears of War 2

Nu stiu la ce fel de jocuri te referi

5. #3665 SP
    Member AlexXxNik's Avatar
    Salut!Nu stiti de ce nu mi se termina goldul? Am tot primit mesaje de la Microsoft cu ca as fi trecut pe silver da tot gold a ramas.Acuma cand am intrat am primit ceva cu Retrive Silver si ceva de genul buy Gold . Din partea mea nu e o problema dar imi este frica sa nu iau BAN.

6. #3666 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Ce GT ai?

7. #3667 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Quote Originally Posted by AlexXxNik View Post
    Salut!Nu stiti de ce nu mi se termina goldul? Am tot primit mesaje de la Microsoft cu ca as fi trecut pe silver da tot gold a ramas.Acuma cand am intrat am primit ceva cu Retrive Silver si ceva de genul buy Gold . Din partea mea nu e o problema dar imi este frica sa nu iau BAN.
    pai doar o luna ai Gold gratis , dupaia trebuie sa platesti ca sa joci online

8. #3668 SP
    Manager paul's Avatar
    Esti silver: AlexXxNykk

9. #3669 SP
    Member AlexXxNik's Avatar
    Da acuma mi sa schimbat dupa o luna ce tot am primit mesaje de la Microsoft.Ms Paul

10. #3670 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Secret of Monkey Island: Special Edition Gets Dated!

LucasArts previously announced the return of the classic Monkey Island� franchise with two new projects due to be released in the near future. Telltale will premiere the Tales of Monkey Island™ game series on Tuesday July 7, delivering a completely new epic storyline and swashbuckling flair that will unfold across five monthly episodes on PC and WiiWare™.

The Monkey Island celebration continues on July 15 when LucasArts publishes The Secret of Monkey Island™: Special Edition, a completely re-imagined version of the first game in the series that adds updated high definition graphics, a re-mastered musical score, and full voiceover to the classic adventure game originally launched in 1990. The Secret of Monkey Island: Special Edition will be made available on Xbox LIVE� Arcade for the Xbox 360� video game and entertainment system from Microsoft, and PC via Steam and other online distribution channels.

11. #3671 SP
    tfh
    Intrebare(daca stie cineva)... as putea sa imi modific meniul in Xbox360? am vazut ca sunt 2 tipuri ... NXE si Pro NXE. Daca se poate, cum?
    Mersi

12. #3672 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by tfh View Post
    Intrebare(daca stie cineva)... as putea sa imi modific meniul in Xbox360? am vazut ca sunt 2 tipuri ... NXE si Pro NXE. Daca se poate, cum?
    Mersi
    Nu exista decat un dashboard. NXE

13. #3673 SP
    tfh
    Pai uite aici ce zice ... Xbox Support Home
    Si daca e cum spui tu, pot sa schimb temele, adica sa pun altele, daca se pot downloada de le net, sau stiu eu ... ?

14. #3674 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Este Pre-Nxe adica inainte de update , nu mai poate fi selectat daca ai updateul facut.

15. #3675 SP
    Junior Member Paradox's Avatar
    Daca in acest moment nu ai NXE si vrei sa faci trecerea la acesta o poti face bagand in consola un joc relativ mai recent (eu am folosit GRID) sau sa iei fisierele de update de aici Xbox.com | How To - How To Get O.S. System Updates For Your Xbox 360 Eu personal din prima clipa in care mi-am luat consola am trecut la NXE

PS: Din cate stiu trecerea la NXE este ireversibila.

16. #3676 SP
    Orice consola noua vine cu vechiul dashboard. In momentul in care ai creat gamertag pe ea si ai dus-o pe live te obliga sa faci update la NXE. Ai facut update, aia ramane pentru totdeauna.

17. #3677 SP
    tfh
    Nu ma plang, ci as vrea sa il fac sa arate mai bine Daca pot sa schimb temele, in afara de ce are el. Se poate asta?

18. #3678 SP
    Temele le poti schimba. Te duci pe Marketplace si gasesti acolo teme cate vrei. Recomandate sunt cele Premium pentru ca sunt gandite pentru NXE, dar sunt destul de scumpe. Era una gratis, dar nu stiu daca o mai poti lua.

Te poti uita aici ca sa vezi cum arata unele.

19. #3679 SP
    Member dogdan's Avatar
    ieri cand am vrut sa incarc controllerul cand am bagat cablu nu s-a mai aprins beculetul de la cablu (am play & charge kit) controllerul merge fara baterie doar cu cablul de la kit,intrebarea mea este , s-a terminat bateria ?trebuie sa cumpar alta?
    multumesc.

20. #3680 SP
    Da, a crapat cipul de incarcare. Cumperi alta sau desfaci carcasa, scoti acumulatorii din ea si ii incarci la un incarcator normal.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.