1 vs 100 Dance Contest presented by Sprint
...ce tare-i piesa de pe site
Annie - Don't stop
1 vs 100 Dance Contest presented by Sprint
...ce tare-i piesa de pe site
Annie - Don't stop
salut
am achizitionat de curand un xbox360 arcade
am incercat sa-l conectez la internet ( XBL ) si nu reusesc . am net prin RDS ( fost CZone ) prin pppoe cu username si pass .
la calculator tin IP si DNS automatic , setez decat user&pass si m-am conectat . xbox-ul folosind aceeasi configuratie nu vrea . detecteaza reteaua dar nu se poate conecta la ea .
puteti sa ma ajutati va rog ?
Da, pune-i si mac-ul placii de retea, asa a mers la mine (tot ppoe de la rds aveam inainte).
Ciudat, cu username-ul + password-ul de la RDS si cu mac-ul scrise manual trebuie sa mearga. Incearca sa nu denumesti provider-ul (sau, daca nu l-ai denumit, denumeste-l, era una dintre setarile astea - si eu m-am chinuit putin pana l-am facut sa mearga).
Daca nici asa nu merge vezi aici.
Eu am lucrat la MediaGalaxy, pe service IT, si acum mai joc cu ei campionate de Tekken 5 si Fight Night Round 4. Am testat cam toate accesoriile gaming de la Logitech, Razer si altii, volane, mausuri, tastaturi, gamepad-uri, cam tot ce este in reteaua lor de magazine.
PS. Sa nu va cumparati console care au fost expuse![]()
Rog si eu pe cine are tobe portabile pentru Rockband sa-mi spuna si mie cat e diametrul unei tobe.Multumesc.
In ce conditii pot primi BAN pe live?Ma tot contrazic cu un prieten care are consola modata dar a jucat pe LIVE Forza 3 original si nu a luat.Un raspuns clar si precis va rog.Multumesc.
Va lua ban la urmatorul wave. The wheels of fate have already been set in motion.
E ca un om mort care nu realizeaza inca faptul ca e mort... Intreaba-l: e rece acolo unde se duce el?
Mai devreme sau mai tarziu sigur va fi banat. Un coleg a luat ban de abia dupa 2 ani de folosit backupri pe net in timp ce altii au luat la 2 saptamani. Timing-ul si norocul![]()
care dintre cele 2 cabluri sunt mai bune Cablu Component HD PRO audio-video sau CABLU HDMI 1.8M
Deci in mare parte depinde de norocul fiecaruia din cate vad, oricum multumesc de raspunsuri.
Mai am si eu o intrebare de care nu am fost sigur niciodata:este adevarat ca unele jocuri pentru X360 sunt micsorate fata de cele pentru PS3 ?Afecteaza acest lucru experienta de gaming?
nu am auzit de asa ceva...jocurile ocupa spatiu diferit, dar nu stiu daca o varianta de xbox e diferita fata de ps3...
Am vazut pe youtube o comparatie intre xbox360 si PS3 si ala spunea ca jocul GTA 4 pt xbox360 este micsorat fata de cel pt PS3 :-J.
Bookmarks