Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 297 of 788 FirstFirst ... 197 247 287 295 296 297 298 299 307 347 397 ... LastLast
Results 5,921 to 5,940 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #5921 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    1 vs 100 Dance Contest presented by Sprint

...ce tare-i piesa de pe site

Annie - Don't stop

2. #5922 SP
    Junior Member TheStalker's Avatar
    salut
    am achizitionat de curand un xbox360 arcade
    am incercat sa-l conectez la internet ( XBL ) si nu reusesc . am net prin RDS ( fost CZone ) prin pppoe cu username si pass .
    la calculator tin IP si DNS automatic , setez decat user&pass si m-am conectat . xbox-ul folosind aceeasi configuratie nu vrea . detecteaza reteaua dar nu se poate conecta la ea .

puteti sa ma ajutati va rog ?

3. #5923 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Da, pune-i si mac-ul placii de retea, asa a mers la mine (tot ppoe de la rds aveam inainte).

4. #5924 SP
    Junior Member TheStalker's Avatar
    n-a mers . alta sugestie ?

5. #5925 SP
    Ciudat, cu username-ul + password-ul de la RDS si cu mac-ul scrise manual trebuie sa mearga. Incearca sa nu denumesti provider-ul (sau, daca nu l-ai denumit, denumeste-l, era una dintre setarile astea - si eu m-am chinuit putin pana l-am facut sa mearga).

Daca nici asa nu merge vezi aici.

6. #5926 SP
    Member psicho1986's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post

...mai ai de așteptat (p�nă ajunge la noi...și dacă ajunge) lol - eu zic să-l iei direct de pe site-ul official (c�nd apare) și gata.

Eu unul c�nd aud de Razer...nici nu stau pe g�nduri.

Eu am lucrat la MediaGalaxy, pe service IT, si acum mai joc cu ei campionate de Tekken 5 si Fight Night Round 4. Am testat cam toate accesoriile gaming de la Logitech, Razer si altii, volane, mausuri, tastaturi, gamepad-uri, cam tot ce este in reteaua lor de magazine.

PS. Sa nu va cumparati console care au fost expuse

7. #5927 SP
    Member adio's Avatar
    Rog si eu pe cine are tobe portabile pentru Rockband sa-mi spuna si mie cat e diametrul unei tobe. Multumesc.

8. #5928 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    19-19.5 cm

sunt exact ca cele normale numai ca nu au suportul

9. #5929 SP
    Member davidteen14's Avatar
    In ce conditii pot primi BAN pe live?Ma tot contrazic cu un prieten care are consola modata dar a jucat pe LIVE Forza 3 original si nu a luat.Un raspuns clar si precis va rog.Multumesc.

10. #5930 SP
    Va lua ban la urmatorul wave. The wheels of fate have already been set in motion .

E ca un om mort care nu realizeaza inca faptul ca e mort... Intreaba-l: e rece acolo unde se duce el?

11. #5931 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    orice consola modata a luat / va lua ban mai devreme sau mai tarziu

12. #5932 SP
    A cumparat consola de la playcom deci in curand va fi banat cred...

13. #5933 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Mai devreme sau mai tarziu sigur va fi banat. Un coleg a luat ban de abia dupa 2 ani de folosit backupri pe net in timp ce altii au luat la 2 saptamani. Timing-ul si norocul

14. #5934 SP
    Junior Member CRISTI1609's Avatar
    care dintre cele 2 cabluri sunt mai bune Cablu Component HD PRO audio-video sau CABLU HDMI 1.8M

15. #5935 SP
    Deci in mare parte depinde de norocul fiecaruia din cate vad, oricum multumesc de raspunsuri.

16. #5936 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Quote Originally Posted by CRISTI1609 View Post
    care dintre cele 2 cabluri sunt mai bune Cablu Component HD PRO audio-video sau CABLU HDMI 1.8M
    Depinde de care ai nevoie. Daca consola ta are iesire HDMI si TV la fel, ia HDMI. Daca nu, ia Component HD-ul.

17. #5937 SP
    Mai am si eu o intrebare de care nu am fost sigur niciodata:este adevarat ca unele jocuri pentru X360 sunt micsorate fata de cele pentru PS3 ?Afecteaza acest lucru experienta de gaming?

18. #5938 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    nu am auzit de asa ceva...jocurile ocupa spatiu diferit, dar nu stiu daca o varianta de xbox e diferita fata de ps3...

19. #5939 SP
    Am vazut pe youtube o comparatie intre xbox360 si PS3 si ala spunea ca jocul GTA 4 pt xbox360 este micsorat fata de cel pt PS3 :-J.

20. #5940 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Da...e la scara 1:25...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.