Un site interesantce face update (pe twitter) la activitatea voastră pe XBL.
Iar pentru un autoblog al 360-ului personal (se folosește același sistem)
- 360voice.com - Give your Xbox a voice of its own! (am mai vorbit de el)
Un site interesantce face update (pe twitter) la activitatea voastră pe XBL.
Iar pentru un autoblog al 360-ului personal (se folosește același sistem)
- 360voice.com - Give your Xbox a voice of its own! (am mai vorbit de el)
...hmmm, ciudat![]()
Dă-le un email și �ntreabă-i care-i faza sau vezi pe forum...dar au un forum tare ciudat și �ncurcat. Eu zic să le dai email
---------- Post added 02-06-2010 at 04:12 PM ----------
...că tot se vorbea, �n urmă cu ceva vreme, de o listă cu jocurile care au awards și fiecare venea cu c�te-un joc dar nimic nu era sigur, cei de pe x360a au făcut o rubrică specială dedicată jocurilor ce oferă awards:
---------- Post added 02-06-2010 at 04:13 PM ----------
Pentru a vedea ce award oferă fiecare joc, click pe titlu.
Am observat ca dupa ce am facut update-ul cu fisierul oferit de tray ( http://www.consolegames.ro/forum/f9-...tml#post323004 ) nu mai merge customize avatar.
Intrebarea mea e... as putea sa fac un update cu fisierul original cel de 83.5 MB de pe site-ul oficial? Am citit ca ar rezolva treaba cu avatar-ul...
E indicat sa faci asa-ceva... sau e risc de banare sau alte porcarii. Mersi anticipat.
As dori sa imi dati niste detalii[preferabil mai multe] despre ce este si ce inseamna jtag la xbox 360. Multumesc
Prin jtag se instaleaza inca un sistem de operare (sa zic asa) care functioneaza pe langa cel original. Aceasta modare da posibilitatea (cea mai importanta) de a rula cod nesemnat de pe hdd fara prezenta dvd-ului in drive. Mai are si alte avantaje. Totusi f f putine modele de xbox 360 mai accepta aceasta modare.
Buna din nou si imi cer scuze daca s-a mai pus aceasta intrebare:
Este vreo modalitate sa joci regiuni diferite pe aceeasi consola? Consola este PAL. Daca da merge si nemodata, ii trebuie jtag sau merge si cu alt tip de modding?
Multumesc anticipat.
I know, doar ca n-am detaliat.Originally Posted by naz
Apropo, am inteles ca de la ultimul update de dashboard poti sa bagi USB stick in xbox.
Pot cumva sa-mi pun pe stick salvarile din jocuri?
Uite aici niște (mai multe) informații..
Mersi. Nu mi-a zis mare lucru acolo. Am retinut doar ca "ar trebui sa imi cumpar pre-configured SanDisk xbox usb stick for optimal performance si apoi mult bla bla apoi din nou imi recomanda sa iau acel usb stick bla bla bla bla".
Banuiesc ca mai bine iau stick-ul si il bag in xbox sa vad ce se intampla. Le vreau pe stick doar ca sa le am backup.
Dacă ești leneș deh.... uite link-ul exact cu ce �ți trebuie ție.
By BogdanN1 in forum Apple
By MonkY in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PlayStation 3
By MonkY in forum Microsoft Xbox One
By AndRewqp in forum Nintendo Wii / Wii U
Bookmarks