Guys,am vazut si eu asta BoDoPSX SHOP - XBOX360 ARCADE ,in magazinul lui BoDo...Ce ziceti?Are toate necesare?Adica cabluri etc etc?Si e model bun,care da mai greu RROD?
Guys,am vazut si eu asta BoDoPSX SHOP - XBOX360 ARCADE ,in magazinul lui BoDo...Ce ziceti?Are toate necesare?Adica cabluri etc etc?Si e model bun,care da mai greu RROD?
Nu se merita Arcade. Cumpara un Elite, Super Elite sau "Slim"-ul. Vine cu prea putin in pachet Arcade-ul, o sa cumperi separat ce o sa iti mai trebuiasca si ajungi la pretul de Elite.![]()
Adica un HDD pentru a putea copia jocurile pe el![]()
Dar pentru intrebarea ta :
Da, are toate cablurile in el si da, da RROD mai greu deoarece este Jasper(presupun). Dar si eu iti recomand un elite deoarece este mult mai bun la o diferenta nu foarte mare de pret.
PS: Eu am cumpar un Elite la 750 ron pe forum![]()
Singurele lipsuri ale consolei Arcade sunt Headset-ul, HDDul si cablul ethernet. Cablul HDMI va trebui sa-l cumperi, ca la orice consola. Daca nu vrei neaparat sa joci online, Arcade poate fi o solutie foarte buna, fiind necesar doar un HDD.
Multumesc de raspunsuri.Dar HDD imi trebuie doar pentru salvari nu?Daca am memorie de 256,cat de mare este o salvare?
HDDul este un accesoriu indispensabil. Pe HDD salvezi, instalezi jocurile si poti sa descarci demo-uri, esentiale daca vrei sa-ti formezi o parere despre joc.
se merita sa modezi consola? singuru dezavantaj e ca pierzi garantia si risti sa iei ban pe LIVE daca te prind ... e greu sa te decizi cand te gandesti ca te poti juca orice joc la 100 mii practic , si il iei mai repede decat apare in magazine =/
Eu zic ca "se merita" sa citesti regulamentul inainte de a pune astfel de intrebari aiurea: http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/
Am incercat sa downloadez demo la Overlord 2 si mi-a aparut eroarea asta.
Mi se pare o prostie.
Intra pe aria Bazar. Intrebarile si raspunsurile de pe acest thread n-au legatura cu tranzactiile intre useri.
Si chiar daca era. Acolo scrie ca daca ar fi fost pe puncte ti-a luat punctele o singura data si NU ti le mai ia a doua oara daca incerci sa downloadezi iar.
Deci unde-i problema?
Eu i-am atras atentia lui scofield ca era un simplu demo si ca nu ii afecta oricum punctele.
De cand am nevoie de puncteca sa iau un demo? Si nu ma interesa faptul ca nu-mi ia a doua oara puncte daca il mai downloadez inca o data, asta stiam. Nu-i vad rostul.
Pai eroarea e generala. Nu au facut 2 erori pentru cand ai cheltuit puncte si cand nu, la fel cum atunci cand iei ceva free dai pe el 0 puncte in loc sa treaca direct la deadline.
---------- Post added 13-07-2010 at 10:54 PM ----------
*direct la download.
Sunt cu deadline-ul in cap, sorry :B
Bookmarks