---------- Post added 19-01-2011 at 06:49 PM ----------
"Xbox Isn't a Gaming Console" Says Microsoft - Xbox360 News at IGN![]()
---------- Post added 19-01-2011 at 06:49 PM ----------
"Xbox Isn't a Gaming Console" Says Microsoft - Xbox360 News at IGN![]()
muggs automat s-au adaugat punctele in cont sau trebuie sa faci ceva ?
LE: Acum am vazut ca trebuie minim 100.
Minim 100 si in jur de 15 a lunii urmatoare celei in care ai facut minimul, din cate am citit.
Which sucks fiindca stransesem si eu suta acum si vroiam sa-mi mai iau o masa de pinball. Mi se lungesc urechile pana imi vireaza astia dolarul-si-unpic gratuit lol.
ati avut probleme careva cu BO,Reach, NFS HP, dupa updateu de ieri? din cate am citit cik ar afecta si consolele nemodate si cu jocuri originale
Yeah rightDaca chiar era asa deja vuia internetul...nu va mai luati dupa toti posterii imbecili de pe forumuri de "homebrew"
![]()
...deci care-i faza cu update-ul? Că eu tot n-am �nțeles:
Știu că-s prost dar...totuși.
Aparent functia era tot acolo, dar fusese stricata de un update de acum 6 luni, in ce fel nu mai functiona nu stiu sincer ca am avut boot to dash activat tot timpul.
Uite si raspunsul: VG247 � Blog Archive � Xbox 360 update foils Call of Duty pirates
...ăla e efect secundar, treaba lor.
Am �nleles acum. Deci era bulită opțiunea (n-am folosit-o �n viața mea), oki![]()
Am si eu o intrebare, si imi cer scuze daca a mai fost adresata. Cum pot conecta niste boxe clasice 2.1 la xbox 360 (slim), daca nu am conector optic la ele? Exista un adaptor? Se pot conecta simultan si la PC si la consola?
premiza updateului a fost caterinca,cine are face un update de dash doar pt o optiune pe care io cel putin nu o vad chair relevanta si pt niste gamercards, updateu a fost implementat pt a mai da niste banuri.
s'a implementat ap25 in BO MW2 si Reach (fiind cele mai jucate online) prin updateuri la jocuri in zilele trecute si updateu de dashboard a impus restrictii a.i. cine avea jocu piratat + fw neadecvat era flaged pt urm banwave
...faza e că și dacă vrei și dacă nu vrei tot trebuie să faci update pentru a mai putea intra pe LIVE. They got us by the balls!lol
By BogdanN1 in forum Apple
By MonkY in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PlayStation 3
By MonkY in forum Microsoft Xbox One
By AndRewqp in forum Nintendo Wii / Wii U
Bookmarks