Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 104 of 788 FirstFirst ... 4 54 94 102 103 104 105 106 114 154 204 604 ... LastLast
Results 2,061 to 2,080 of 15760

Thread: Clubul Xbox 360

1. #2061 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    castile sunt doar ptr live ?

2. #2062 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    Quote Originally Posted by toto View Post
    Jocurile pentru primul xbox , merg si pentru xbox 360 ?............multumesc
    Da, merg. Ca sa joci jocurile de Xbox pe Xbox 360 ai nevoie de urmatoarele:
    • hard disk
    • update pentru jocurile de Xbox (prin Xbox LIVE, sau download si apoi scrise pe CD/DVD)

Pentru toate informatiile necesare uite adresa oficiala Microsoft:
    Xbox.com | How To - How To Get Original Xbox Game Support for Xbox 360

Quote Originally Posted by ciypriyan View Post
    castile sunt doar ptr live ?
    Castile sunt pentru a mari interactiunea dintre utilizator si aplicatiile Xbox 360. In majoritatea cazurilor sunt folosite pentru conversatii live in diferite jocuri, dar pot fii folosite si pentru jocuri care folosesc exclusiv modul de interactionare prin casti ca de exemplu: Tom Clancy's EndWar.

3. #2063 SP
    Banned Pr3dator39's Avatar
    Am si eu o intrebare care nu stiu daca e legala .... so: Cum pot face rost de xbox live gold subscription, fara sa platesc pt aceasta, am vazut de exemplu la americani, completezi un fel de formulare, si strangi un anumit numar de puncte, si apoi iti poti alege ce vrei sa primesti in locul lor, metoda ne fiind valabila si in romania, am incercat si nu mi-a mers .... stie cineva alta solutie, sau ceva asemanator, dar care sa functioneze la noi in romania? Ms pt intelegere! Daca postul meu este ilegal si nu este acceptat pe forum, rog stergerea lui imediata, sau contactarea mea pt a-l sterge, multumesc!

4. #2064 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    nu exista asa ceva , poate coduri din alea de 24h/48h dar care sunt tot pt. cei din US de obicei

5. #2065 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Intrebare : Exista un glitch pentru caps/iteme la Fallout 3 ?Am vazut pe net,in Paradise Falls.Voi ati incercat ?

6. #2066 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Ce glitch? Stiu ca era parca unul pentru experienta din speech skill, dar nu l-am incercat. Si acum, cu toate update-urile, s-ar putea ca glitch-urile sa nu mai fie valabile.

7. #2067 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Este un mercenar in Paradise Falls,vorbesti cu el si iti da gloante,caps etc si faci asta de cate ori vrei.

8. #2068 SP
    A, habar n-aveam. Oricum, too late for me, am distrus Paradise Falls si i-am omorat pe toti acolo, vroiam sa eliberez sclavii (joc good alignment ).

9. #2069 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    nu era nevoie sa distrugi nici un oras.Eu am terminat jocul cu toate 1000 G si nu m-am straduit prea mult.Singurul glitch pe care l-am folosit a fost cel pentru Speech din Little lampyng cu Knock Knock,si asta pentru ca terminasem tot si imi mai trebuiau 10 speech-uri,voiam sa ma apuc de alt joc.

De obicei pentru a lua achievementurile alea cu nivelul 8/14/20 pur si simplu salvam inainte cu 200 Xp points de a trece nivelul fiind Good,dupa care reluam salvarea si le faceam si pe neutru si evil.

Din cate stiu cu tot cu update glitch-ul de mai sus inca merge.

10. #2070 SP
    Nu, stiu ca nu era nevoie, dar l-am jucat asa si pentru achievement. Oricum, nu-l joc neutru sau evil, nu e playthrough-ul meu . Cu glitch-ul nu stiu, astept celelalte doua dlc-uri (mai ales Broken Steel, sa scoata level cap-ul), nu ma joc la el chiar acum.

11. #2071 SP
    Junior Member sherban1988's Avatar
    Salve.

Din ce am citit si eu pe aici, am vazut ca sunt Xbox-uri falcon si jasper, daca nu ma insel.

Ce inseamna de fapt aste nume, care este diferenta intre ele si de unde afli ce model ai?

Incerc si eu sa ma informez cat de cat despre 360-uri, ca la cate porcarii vad ca se intampla, nu poate sa dauneze.

EDIT: Nevermind, am gasit raspunsurile

12. #2072 SP
    2 noi demouri disponibile :

Wheelman Xbox LIVE Marketplace | Wheelman

WWE Legends Of Wrestlemania Xbox LIVE Marketplace | WWE Legends

13. #2073 SP
    Ok, iau si eu Wheelman, sa vad cum ii face Vin Diesel pe aia "Romo bitches" (ca-n trailer).

Thanks!

14. #2074 SP
    Junior Member sherban1988's Avatar
    Quote Originally Posted by muggs View Post
    2 noi demouri disponibile :

Wheelman Xbox LIVE Marketplace | Wheelman

WWE Legends Of Wrestlemania Xbox LIVE Marketplace | WWE Legends
    A aparut si Wanted Weapons of Fate (demo) tot astazi daca nu ma insel.

15. #2075 SP
    Member Atrium's Avatar
    Va salut, vin si eu cu inca o intrebare.
    Stiti cam cu ce pret se vand, in medie, Headset-urile pentru Xbox 360 ? Ca sincer nu stiu cat as putea sa cer pe unul... Mentionez ca este nou nout, absolut nefolosit.

Sper ca imi puteti da aceasta informatie, m-am uitat in reguli si nu era interzis sa intreb asta aici...

Multumesc anticipat.

16. #2076 SP
    Hmm n-am vazut nimic legat de el , si chiar 3 demouri intr-o zi nu cred ca am mai vazut pana acum

17. #2077 SP
    nu prea e un item care se vinde asa de des...cred ca 50-60 ron ar fi maximul pe care ai putea sa il ceri , strict imo

18. #2078 SP
    Member Atrium's Avatar
    Asa ma gandeam si eu...
    Multumesc de raspuns.

19. #2079 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Quote Originally Posted by muggs View Post
    Hmm n-am vazut nimic legat de el , si chiar 3 demouri intr-o zi nu cred ca am mai vazut pana acum
    De fapt sunt chiar 4 Am verificat si este si Wanted.

20. #2080 SP
    Da, e si Wanted. Wheelman e o pierdere de timp formidabila, bine ca am jucat un pic inainte... O mizerie, dupa parerea mea. O salvezi pe o semi-cretina care tocmai a jefuit o banca si petreci vreo 10 minute de gameplay ca in 1998, cu grafica urata si story care seamana izbitor de mult cu orice B sau C movie despre gangsteri...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 104 of 788 FirstFirst ... 4 54 94 102 103 104 105 106 114 154 204 604 ... LastLast