Dar daca imi cumpar gold direct de pe live?A mai incercat cineva?
...vă merge XBL?-> Server Too Busy
Later Edit*
Ah gata am aflat ce e lol -> spring ban/gamerscore reset wave
Demo CoD 5 pe Marketplace
Xbox LIVE Marketplace | Call of Duty: WaWCall of Duty: World at War Experience the intensity and brutality of war like never before. Unleash the power of the flamethrower, flame tanks, and other lethal weaponry while battling through the most harrowing campaigns in the Pacific and Europe. For the first time ever in Call of Duty, play Co-Op with up to 4 players on Xbox LIVE. In Multiplayer, compete on Xbox LIVE to complete challenges, gain experience, level up, and unlock perks to take out your opponents.
le : se pare ca nu merge de la noi![]()
Multumesc baieti pentru raspunsuri!Personal si eu inclin balanta in favoarea lui Fallout 3.
Va multumesc inca o data!
Domnilor... pe la cine a ramas diskul meu cu Avatar ? Am fost baiat de treaba si vi l-am pasat sa faceti 1000 de free points, dar... deja se facura 3 luni de cand l-ati dat disparut![]()
MonkY, discul cu Avatar ti l-am adus eu de la Axel la ultima intalnire forumistica, sigur nu il ai acasa ?Sau l-a luat altcineva si ar face bine sa posteze.
Bai va batam facut eu 1000 de puncte in mai putin de 1 minut dar nici chiar asa sa nu innapoiez jocu
Nu am avut cum sa ajung la ultima intalnire si i l-am dat lui Grey sa ti-l dea Monky. Acum eu nu stiu ce s-a mai intamplat de aici, remember ca ai si un PM de la mine in perioada aia
![]()
Grey minte si are si ban pentru offtopicStiu eu ca l-au vandut si si-au luat Race Pro de bani. Au facut bijnitza cu el.
Hmm, la mine n-a ajuns. Ia sa ridice mana sus care a luat diskul cu Avatar de la ultima intalnire
Double ban grey !![]()
Bookmarks