Merci de raspuns. Intreb pt. ca pe site ei spun ca ajunge comanda in 48h, ceea ce e un termen rezonabil. Ma intrebam insa daca ajunge in Bucuresti in 24h, curierul preluand-o si livrand-o in acelasi oras.
Merci de raspuns. Intreb pt. ca pe site ei spun ca ajunge comanda in 48h, ceea ce e un termen rezonabil. Ma intrebam insa daca ajunge in Bucuresti in 24h, curierul preluand-o si livrand-o in acelasi oras.
ce se intampla dak pun un hdd pe sata de la dvd-rom? vede hdd-ul? sau nu se intampla nimic... sau da vreo eroare k nu vede dvd-rom-ul? o
Cine stie in cat timp ajung produsele comandate de pe Gameshop.ro in Bucuresti? Asta, in caz ca-si mai ia cineva jocuri din Romania.
Multumesc.
Cauta aici.![]()
Azi a incercat un prieten sa-si upgradeze live-ul la Gold.Dupa ce a scris codul si a dat redeem now i-a dat o eroare ceva in genul: "error 8015d080 information could not be retrevied from xbox.com(parca) please enter on xbox.com/support".Am vrut sa incerc si eu la manage account si am aceasi problema.Am tot cautat pe forumuri dar unii ziceau ca aia de la Microsoft le-au rezolvat problema prin telefon altii ziceau ca aia nu i-a
u putut ajuta si au ramas asa cu contul silver.In 3 zile imi expira Gold-ul,sunt disperat ce sa fac?!
Multumesc, trickz si R@zor, sper sa vina maine CoD World at War (collector's edition).
...mda.At present xbox.com is down
"Users will be unable to log in to Xbox.com or access the Marketplace on Xbox.com. Users will also be unable to post to Xbox.com forums. We are aware of the problem and are working to resolve the technical issues. We thank you for your patience."
"Users may experience difficulties with account recovery, account management, Marketplace functions and/or making purchases. We are aware of the problem and working to resolve the technical issues. We apologize for any inconvenience this may cause and thank you for your patience."
Stai linistit ta o sa-ti mearga. Incearca sa bagi codul la ore mai putin ortodoxe (dimineata, de exemplu) si o sa-ti mearga. Eu azi am tot bagat un cod pentru puncte LIVE vreo doua ore pana mi-a mers, primeam aceiasi eroare ca si tine, si uite asa l-am invatat si pe de rost (PT7Q6-WTF4G-G7D24-JMW9V-QJFJG) lol
Am un controller cu fir pentru X360, dar atunci cand il conectez la PC nu mi-l recunoaste, imi spune ca nu ma driverele necesare. Cum pot sa-l fac sa functioneze?
Pe Vista ți-l vede automat...dar �n caz că ai XP use this link:
XBOX 360 Controller For Windows 6.0.5221.0 software download - Windows - VersionTracker
...ai �ncercat să forțezi un compatibility mode?
Later edit*
http://www.microsoft.com/hardware/do...XP_SP1&lang=en
...�ncearcă și ăla.
Bookmarks