Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 627 of 788 FirstFirst ... 127 527 577 617 625 626 627 628 629 637 677 727 ... LastLast
Results 12,521 to 12,540 of 15760

Thread: Clubul Xbox 360

1. #12521 SP
    Member zulander's Avatar
    solaru depinde unde ai inregistrat contul. am incercat sa fac si eu asa cu Arkham Asylum, era 15 lire pe Xbox.uk, dar cand dadeam purchase ma baga automat pe .be unde era 30 €. In schimb, am luat gold 3 luni, pe .be era 12€ iar pe .uk era 7 lire, am dat buy de cateva ori si pana la urma m-a lasat, cu toate ca contul e in alta rergiune, deci pentru LIVE merge de pe alta regiune; pentru jocuri nu prea

2. #12522 SP
    Member solaru's Avatar
    contul meu e pe US. tot de pe US am incercat sa cumpar jocul. deasemenea, cum am zis...pe cele care au pretul in puncte am putut sa le cumpar fara probleme...

3. #12523 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Eu am inteles ca pentru a cumpara un joc din acea sectiune (in orice regiune te-ai afla) iti trebuie VPN, pentru ca ti se verifica IP-ul in momentul in care vrei sa-l cumperi/descarci.

4. #12524 SP
    Junior Member crotzo's Avatar
    Sal, azi dupa un update la consola si la mw3 nu-mi mai vede map pack-urile, imi spune sa downloadez desi le am instalate. E o problema generala sau numai de la mine?

5. #12525 SP
    Member angloma's Avatar
    ieri dupa ce am facut update la xbox live , am intrat in MW2 si cand deblocam un trofeu , cand aparea imaginea aceea popup cu mesajul , mergea in reluare , e de la joc sau de la update?

6. #12526 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    mi-am cumpart azi gold , dupa xbox.com , pe sait imi vede contu gold ... dar pe consola nu mi-l vede ??? dc oare?

7. #12527 SP
    Junior Member bbsvenom's Avatar
    Salut! Sunt nou pe aici su am nevoie urgenta de un raspuns si imi cer scuze ca nu am parcurs tot thread-ul. Ce controllere sunt compatibile cu Xbox 360 in afara de cele de la Microsoft si Saitek?

8. #12528 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Darkpaul: m-am interesat mai in detaliu pentru ca vreau sa imi iau si eu un controller si se pare ca pt fightere (cei mai multi zic ca de la Street Fighter) cel cu transforming dpad de la Microsoft nu tine prea mult, plasticul acela de pe plusul DPad-ului este foarte slab si crapa exact in mijloc si de acolo se desprinde de tot. Spre deosebire de controllerele clasice in care dpad-ul e format dintr-o singura bucata.

Eu totusi o sa imi iau cel cu transforming dpad pentru ca nu joc prea multe fighetere si vine cu Play&Charge inclus la un pret de 30 de lire (ceea ce mi se pare best buy), daca mai intereseaza pe cineva: click.

9. #12529 SP
    Junior Member alexmantiger's Avatar
    Cine ma poate ajuta si pe mine cu 48h Gold ?

10. #12530 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

11. #12531 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Doamne...chiar vreau chestia aia.Este controllerul perfect.Imi place ca iti dau DPAD si Thumbsticks de la ambele controllere de x360 si ps3.Asa faci combinatii pana o gasesti pe cea mai buna.Vine si cu play & chanrge...Ce mai?Cat inseamna 11.000 de yeni?

12. #12532 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Marinake View Post
    Doamne...chiar vreau chestia aia.Este controllerul perfect.Imi place ca iti dau DPAD si Thumbsticks de la ambele controllere de x360 si ps3.Asa faci combinatii pana o gasesti pe cea mai buna.Vine si cu play & chanrge...Ce mai?Cat inseamna 11.000 de yeni?
    Oki, hai sa le luam in ordine

Official site & info.
    defapt stai ca fac un topic separat cu tot, brb cu link

---------- Post added 25-06-2012 at 12:24 PM ----------

Topic -> http://www.consolegames.ro/forum/f60...ller-ps3-x360/

13. #12533 SP
    Stiti de unde as putea cumpara un controller de 360 ieftin si sa nu fie fake? As vrea varianta simpla pe alb...

14. #12534 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    ptr cei care aveti Slim...consola se incalzeste puternic in zona ventilatorului(evacuarii) dupa nici 20 min de functionare..e normal ?(consola e asezata pe o masa si e bine aerisita)

15. #12535 SP
    Dap, si a mea se incalzeste la fel (si e intr-un loc relativ "strampt"... intre ea, mobilier si TV (aseazata vertical) sunt cam 3-4 cm in fiecare parte)

16. #12536 SP
    Member Harilip's Avatar
    la chestia aia, xbox smartglass, o sa mearga orice model de tableta, indiferent de firma producatoare?
    conteaza ce televizor ai ? Dar in Romania o sa mearga macar ?

17. #12537 SP
    Member angloma's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    ptr cei care aveti Slim...consola se incalzeste puternic in zona ventilatorului(evacuarii) dupa nici 20 min de functionare..e normal ?(consola e asezata pe o masa si e bine aerisita)
    e normal si a mea la fel face , cand aveam modelul falcon din 2008 nu se incalzea aproape deloc cand am luat slim am crezut ca se topeste ,asa mare era diferenta

18. #12538 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Si a mea face la fel, dar se stinge singura si apare un mesaj atunci cand atinge o temperatura prea mare! (Pana acum nu mi-a aparut acel mesaj asa ca e in regula)

19. #12539 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    Daca tot ti-a venit, da si GTul.

20. #12540 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    inca nu stau pe consola..daca nu se vinde pana pe 29 o pastrez

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.