Kinect-ul merge conectat pe orice Xbox 360?
Se gaseste in kit-ul Kinect-ului. Daca nu, am eu unul care nu-l folosesc, ne intelegem la un pret si ti-l trimit daca vrei![]()
Da paul, ma deconecteaza, am incercat sa pun update-ul si manual cu stick-ul fiindca aparea la deletion sugestions! ce sa fac?!
Asta vroiam sa-ti sugerez, sa redownloadezi/pui pe stick. Contacteaza-i pe cei de la Xbox Support si eventual EA.
Salutare, Am cumparat battlefield 3 si de 2 zile ma chinui sa invat sa joc cat de cat normal, dar mi se pare destul de dificil pe consola, este diferenta mare intre joistick si mouse + tastatura.
1.Voi ati umblat la setariile de control ,la sensibilitate? am impresia ca se misca cam greu, daca este unn inamic in spate pana te intorci ....
2. cu setarea de luminozitatea standard din joc mi se pare ca se vede foarte inchis, ma intereseaza cum tineti voi acea setare, am vazut pe youtube ca unii o tin luminozitatea la maxim.
Luminozitatea, in mod clar, tine de TV-ul fiecaruia, precum si de luminozitatea din camera in care se afla TV-ul (sau monitorul, dupa caz).
Cat de control, daca esti nou in "ale" consolelor, e normal sa-ti ia ceva timp sa te adaptezi, dar dupa cativa ani (cum e cazul multora de pe aici), reflexele sunt mai bune (cel putin in cazul meu) pe gamepad decat pe mouse. Cel putin eu, nu mai sunt in stare sa ma joc pe PC cu mouse-ul. Pentru orice joc incerc pe PC, leg gamepad-ul de X360.
Am inteles. Eu ma refeream la setarile de luminozitate din joc, la Battlefield 3 lasi setarile standard sau maresti luminozitatea? si la sensibilitatea la controler sa inteleg ca lasi setarile standard ?
La faza cu luminozitatea iti reglezi dupa bunul plac.Nu este o regula anume.
In al doilea rand , pentru a juca bine din gamepad trebuie doar sa exersezi.Eu am Xbox din Decembrie ai de atunci joc mai bine din controller decat din mouse.
Sent from my GT-I5500 using Tapatalk 2
eu am o problema care nu are raspuns dar vreau sa-mi exprim supararea
de ce nu fac si astia un party mai mare nu poti conecta mai mult de 8 pers si sunt jocuri in care suntem mai multi de 10 romani(a trebuit sa specific) asta fiind una iar a doua nu mai suport sa cada party-ul intruna sa-i faca ceva ca ma dispera.
RESPECT
Partyul poate cadea si din cauza userilor care nu au NATul open, sa stii, sau a conexunii lor la internet, nu e neaparat vina celor de la MS.
Plus ca eu as zice ca 8 sunt suficienti, apoi nu se mai intelege nimic. La ce joc iti trebuie party de 10?
Bookmarks