nu cred ca mai e cineva online pe brotherhood. in septembrie cand il jucam online d-abia gaseai jucatori pt o sesiune...
nu cred ca mai e cineva online pe brotherhood. in septembrie cand il jucam online d-abia gaseai jucatori pt o sesiune...
OMG daca am spus ceva va rog nu faceti off-topic.Comentati numai daca aveti de gand sa ma ajutati.
Se sterg odata cu profilurile pentru care au fost create. Te duci pe hdd la sectia profiles si le stergi de acolo, dar vei pierde gamescore-ul si probabil si toate salvarile pentru profilul respectiv.
Buna sunt nou pe forum si as vrea sa intreb si eu ceva .Astazi am venit din germania si am luat de acolo un xbox 360 slim cu jocul fable 3 inclus . Consola era sigilata si cand am ajuns acasa am hotarat sa o incerc.Am vazut ca merge pana la un moment dat cand totul a mers foarte incet si s-a inchis.Dupa aceea a aparut clasica problema care le au aceste console si anume RRoD.As vrea daca se poate sa spuneti un numar de tel de la asistenta microsoft din romania. Si credeti k mi-l poate schimba? Astept Raspuns. Ms anticipat.
Nu exista asistenta Microsoft in Romania. Ori o repari pe banii tai, asta daca se poate, ori o duci inapoi in Germania sa o faci acolo pe garantie.
De acolo au zis ca garantia este de la microsoft si este globala deci se recunoaste peste tot.
Xbox fan, tu iti bati joc de noi? Esti sigur ca ai luat Slim? Pentru ca la Slim-uri NU EXISTA RROD.
Cum poti jura ma daca nu exista LED-uri rosii la Slim-uri?
Tu ori esti troll ori esti prost
#hai cu warnu' graft![]()
Poate is si eu mai special ca intotdeauna am asa noroc.
---------- Post added 14-07-2012 at 09:24 PM ----------
Deci il deschid si pe butonul de power imi arata 4 lumini si apoi se sting si imi apare o singura lumina rosie si pe ecran imi scrie error 68
intra aici si urmeaza instructiuniile pas cu pas..daca totusi trebuie sa o trimiti la reparat trebuie sa stabilesti cu cei de la care ai cumparat-o...garantia Microsoft internationala nu este valabila in Romania decat daca acest lucru este precizat de retailer..
sau intreaba-i pe twitter.. https://twitter.com/xboxsupport
hai ca te scutesc eu :
"Try the following steps:If these steps don’t resolve the issue, you’ll need to request a repair. Sign in to request a repair or learn more about how to get your console repaired."
- Disconnect and reconnect all accessories.
- Remove the hard drive.
- Remove any USB flash drives.
- If the system error message is not displayed with the hard drive removed, your hard drive may be experiencing a hardware failure. Order a new Xbox 360 Hard Drive from our Xbox Online Service Center (sign in with your Windows Live ID). Console registration is required to replace a hard drive under warranty.
error 68 nu este RROD... (nu ai rrod pe xbox slim, ci probleme cu hard drive-ul)
Scoate hdd-ul si baga-l inapoi corect!
Verifica de asemenea si cablurile sa fie conectate corect
L.E. Acum am vazut ca ti-a raspuns si DarkPaul acelasi lucru!
Merci baieti tuturor celor care m-au ajutat.Problema este cred k cu hdd .Ma simt prost k v-am facut sa va pierdeti timpul aici pe forum.Dak mai am nelamuriri va mai scriu.
---------- Post added 14-07-2012 at 09:54 PM ----------
Si tot imi arata e 68 cu hdd conectat.deci tre sa il schimb nu?
Bookmarks