Am luat si eu Snowblind si ieri am apucat sa joc cel putin un meci pe fiecare.
Fuel Depot: arata mult mai bine decat in 1, in rest aceeasi harta.
Under Hill: nu am prins decat meciuri cu lag, deci nu ma pronunt.
Grindyard: cam mare, si nu prea imi place.
...
Courtyard: o harta INCREDIBILA din punct de vedere vizual. Arata exceptional. Am luat arcul si cand l-am armat si am arucnat o privire asupra hartii am uitat de sageata, de tot. N-am cuvinte. Superb!
"In Gears of War 2 jucatorul nu mai are cum sa iasa din harta", declarau producatorii jocului
bla bla bla
Se intampla ceva cu GoW 2 sau mi se pare mie? De doua zile merge exceptional. Am jucat doua seri si am prins in fiecare doar cate un meci mai rupt, in rest totul a mers de minune. Hostul a picat foarte des in echipa noastra, dar si in meciuri cu el strain, a mers destul de bine.
Acest lucru l-am remarcat si eu desi am jucat doar alaltaieiri si am picat de multe ori host.
...după o pauză de 2 săptăm�ni am intrat și eu �n seara asta. Merge excepțional
Azi-mi cumpăr și eu Snowblind Map Pack
*p.s.
Am �nt�lnit niște nesimțiți...please file complaint, merci.
http://live.xbox.com/en-US/profile/p...o+IM+A+STAR+ox
http://live.xbox.com/en-US/profile/p...g=IIII+JB+IIII
...de ce?
...offline și fără un meci pe Snowblind Map Pack.Reach level 100 and win a match on each of the 4 Snowblind Map Pack maps (Public only)
Reach level 50 and play a match on each of the 4 Snowblind Map Pack maps (Public only)
etc
Don't worry! joeGraf se ocupa de ei!
Epic Games Forums - View Single Post - Is it possible to have gained lvl 100 yet?
It's not possible yet. Don't worry. We are having the Live accounts banned for cheating. That means they'll lose their DLC, gamerscore, and have to buy a new Gold account.
---------- Post added at 02:44 AM ---------- Previous post was at 01:27 AM ----------
Superb azi! Un meci cu lag n-am prins. Nici macar unul. Sunt uimit, sincer. Daca ar fi asa in fiecare zi...![]()
Noi am prins 2 meciuri cu lag, dar nu acel lag imputit cu care ne-a obisnuit jocul. Din pacate oricat de putin lag ar fi, strica experienta. Dar conteaza ca din 30 meciuri doar 2 au fost asa. Se pare ca se repeta istoria si jocul isi revine la fel ca si primul dupa primele 4-6 luni.
Am descoperit o chestie super utilă (asta pentru a elimina orice eroare de calcul personal):
GOW2 TU3 Ranking Calculator
Bookmarks