:))O:) Ce doresti sa evidentiezi?
Printable View
Am luat si eu Snowblind si ieri am apucat sa joc cel putin un meci pe fiecare.
Fuel Depot: arata mult mai bine decat in 1, in rest aceeasi harta.
Under Hill: nu am prins decat meciuri cu lag, deci nu ma pronunt.
Grindyard: cam mare, si nu prea imi place.
...
Courtyard: o harta INCREDIBILA din punct de vedere vizual. Arata exceptional. Am luat arcul si cand l-am armat si am arucnat o privire asupra hartii am uitat de sageata, de tot. N-am cuvinte. Superb!
Ne strangem si noi azi 5 insi la un Public? :D
Behold!
Cel mai tare meci jucat pana acum :)
Indeed, cel mai lung meci! :D
da da, bad rep pt toti...:)):))
"In Gears of War 2 jucatorul nu mai are cum sa iasa din harta", declarau producatorii jocului
bla bla bla
Aaa..ca mi-ai adus aminte :D. Am si un Theron Guard in acelasi loc, acelasi meci lol.
Se intampla ceva cu GoW 2 sau mi se pare mie? De doua zile merge exceptional. Am jucat doua seri si am prins in fiecare doar cate un meci mai rupt, in rest totul a mers de minune. Hostul a picat foarte des in echipa noastra, dar si in meciuri cu el strain, a mers destul de bine.
Acest lucru l-am remarcat si eu desi am jucat doar alaltaieiri si am picat de multe ori host.
Ce a mai ramas din tatco GreyhounD
Mai noi si mai vechi.
...după o pauză de 2 săptăm�ni am intrat și eu �n seara asta. Merge excepțional =D>
Azi-mi cumpăr și eu Snowblind Map Pack =D>
*p.s.
Am �nt�lnit niște nesimțiți...please file complaint, merci.
http://live.xbox.com/en-US/profile/p...o+IM+A+STAR+ox
http://live.xbox.com/en-US/profile/p...g=IIII+JB+IIII
...de ce?
...offline și fără un meci pe Snowblind Map Pack.Quote:
Reach level 100 and win a match on each of the 4 Snowblind Map Pack maps (Public only)
Reach level 50 and play a match on each of the 4 Snowblind Map Pack maps (Public only)
etc
Don't worry! joeGraf se ocupa de ei! =D>
Epic Games Forums - View Single Post - Is it possible to have gained lvl 100 yet?
Quote:
It's not possible yet. Don't worry. We are having the Live accounts banned for cheating. That means they'll lose their DLC, gamerscore, and have to buy a new Gold account.
---------- Post added at 02:44 AM ---------- Previous post was at 01:27 AM ----------
Superb azi! Un meci cu lag n-am prins. Nici macar unul. Sunt uimit, sincer. Daca ar fi asa in fiecare zi... 8->
Noi am prins 2 meciuri cu lag, dar nu acel lag imputit cu care ne-a obisnuit jocul. Din pacate oricat de putin lag ar fi, strica experienta. Dar conteaza ca din 30 meciuri doar 2 au fost asa. Se pare ca se repeta istoria si jocul isi revine la fel ca si primul dupa primele 4-6 luni.
Am descoperit o chestie super utilă (asta pentru a elimina orice eroare de calcul personal) :P:
GOW2 TU3 Ranking Calculator
De aseara...
MO puteai sa gasesti si tu un loc mai retras :evil: