...vroiam să fie mai multe legate de noul story (ca să zic așa...)
Oricum, can't wait![]()
Am jucat si eu gow2 si mi-a placut tare mult!!!bafata la discutii si recomand celor care nu au jucat gow2 sa o faca!!!merita
N-am stiut ca DC Comics fac comic books cu Gears of War. Anyhow, #7 ce iese in 20 mai e cu povestea lui Tai.
WildStorm | Comics
Primele 7 pagini:
Kotaku - Gears of War Comic Preview: Tai's Story - Gears Of War
Sa vedem si noi ce e cu copilaria aia a lui de care isi tot aminteste("Reminds me of my childhood")
Bau !!!Ce nu-mi place bug-ul asta. lol
Cine vrea sa joace Horde pe Snowblind ? Suntem doi pana acum (eu si scroom). PM.
Pai mai tarziu, acum nu pot si vad ca scroom nu e, scuze ca n-am specificat.
Zi-mi cand vrei tu si iti zic cand pot si eu.
Suntem la wave 18. Daca nu e scroom putem si numai noi, il ajut eu dupa sa termine ce i-a ramas. Sau jucam alt mod, Gears sa fie.![]()
Eu am pregatire pana la 9 ca v-as fi ajutat si mai am si eu nevoie de valurile 10-27, dar nu-i bai; e timp.
Dupa 9 e bine pentru mine. Oricum in weekend vreau sa termin, deci pe atunci cred ca ai si tu timp si te ajut.
S-ar putea ca Stunt-ul de la Smoke sa fie scos. A zis Cliffy. Ar fi super. No more noobie kills. Cliff confirms future public tests of the major reduction and removal of the S. Stun - Epic Games Forums
ha-ha! Unde-i HALO40 să vadă știrea...
...iți dai seama că pică tactica cu smoke la arc- dar măcar poți juca liniștit.
Eu m-am obisuit cu ele. Daca tot scot efectul, macar sa il fac fum adevarat, nu ceata care este acum si care dispare dupa 2 secunde.
Chiar aseară vorbeam cu Mika pe mess, despre d�ra de fum lăsată �n Gears 1...atunci c�nd era aruncat un smoke.
Dar cu...ink-ul ce fac? Pică tactica Ink + Smoke.
...de nu bagă �n Gears 3 flash, nu-s oameni serioși lol
GEARS 2 “OLD SCHOOL” WEEKEND: FOUR DAYS OF CLASSIC PLAY 4 VS 4 si fara stunt Ola !
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------
pentru linistea voastra![]()
Nu pot sa il faca ei old school definitiv si in totalitate? Adica: headshots cu pistolul default, arcul ca in 1, shotgun ca in 1, sniper ca in 1, sistemul de matchmaking ca in 1. Sau mai bine scot hartile din 2 pentru 1 si gata.![]()
Bookmarks