Desi stiu ca nu prea sunt multi amatori de PES am facut "imprudenta" de a deschide un thread dedicat si de a va anunta ca demo-ul este available la descarcare pe XBL. Spor si la mai mare !
Desi stiu ca nu prea sunt multi amatori de PES am facut "imprudenta" de a deschide un thread dedicat si de a va anunta ca demo-ul este available la descarcare pe XBL. Spor si la mai mare !
am fost dezamagit de demo, aveam pre-order facut dar am renuntat la el. pur si simplu nu imi placedesi aveam mari asteptari de la pes09. poate la anul...
Apoi ma observat ca in demo nu se poate juca MP pe XBL. Oricum sunt MEGA dezamagit de demo, are o gramada de buguri grafice iar gameplayul nu m-a incantat absolut cu nimic nou. Era unul din jocurile pe care le aveam in capul listei la achizitionat insa m-a facut sa ma razgandesc complet...
Uite d'asta nu mai joc eu demo-uri de vreo 5 ani.. ca mai rau imi strica impresia decat sa ma faca sa-l joc.
In momentul in care iti place o franciza de jocuri foarte mult nu cred ca poti sa te abtii sa nu-l incerci putin, daca e vorba de un joc stand alone atunci poti rezista si fara sa incerci demo-ul......parerea mea !
tocmai asta e ca tre sa gandesti putin contra curentului. Daca e un joc pe care nu-l astept, nu ma intereseaza atunci incerc un Demo, dar cand vine vorba de ceva asteptat de mai toata lumea, gandeste-te ca e dorinta celor de la Marketing sa scoata un Demo... si de aceea apar si problemele, bugurile, feat-urile lipsa si asa mai departe.
Eu oricum voi lua versiunea FULL daca vine cu controller-ul nou cu d-pad revizuit pt 360.
Ce treaba ai cu controllerul cu Dpad revizuit, ca oricum nu poti sa controlezi jucatorul din Dpad.
pe orice site de cumparaturi este laudat acest feature cum am dat exemplu mai sus. poate pe varianta demo n-au implementat asa ceva.The new control system makes full use the D-Pad and analogue stick to perform contextual tricks and feints within the players run.
Voua nu vi se pare ca se misca oamenii aiurea? Parca sunt roboti sau parca sa misca mecanic dupa un grid prestabilit. Am impresia ca as juca fusbal![]()
Dupa cum am zis, demo-ul lasa de dorit din toate punctele de vedere, daca stau bine si ma gandesc parca si pe vremea cand se numea ISS era mai bine decat ceea ce am vazut la PES '09. Totally dissappointed !
Bookmarks