Am pus si eu pe paginea anterioara aceasi stire.
Da, sau facut zeci de comparatii din astea si in afara de ce stim si noi, nu e nimic nou/deosebit.
Interesant e ca au renuntat la HDD-ul proprietar... Sa inteleg ca putem pune orice fel de HDD de laptop SATA ? Sau e limita la 250GB ?
Ai vazut undeva harduri de Xbox Slim la vanzare?
Nu cred
Din moment ce au anuntat noul Xbox Slim in varianta Arcade... ar fi putut anunta si pret pentru un nou HDD de 250 GB nu?
Oricum nu cred ca prinde generatia asta de console bundle cu harduri de 500GB.
Una din cele mai bune "prezentari": Welcome to Valhalla: Inside the New 250GB Xbox 360 Slim - AnandTech :: Your Source for Hardware Analysis and News
Gigelul din filmul postat de DevilBringer a facut o cunfuziune. Au schimbat doar carcasa de plastic in care este pus hardul, dar el tot semnat este. Nu lasa MS la liber sa poti pune orice hard vrei.
Se vede pe pagina 2 la anandtech faptul ca desfacerea carcasei hardului va pune probleme. Nu mai sunt suruburi si probabil trebuie bagat cutit pe la imbinari pentru a e deschide (sparge) carcasa.
nu va scoate niciodata o versiune fara hdd deoarece noul xbox nu are slot pentru memory card... Exista posibilitatea ca la versiunea de 299$ sa fie inclus si kinect-ul si la 199$ nu.
9 things you may actually hate about the new Xbox 360 S | GamesRadar
PS: linkul nu l-am dat ca sunt fanboy ps3, ci sa-i raspund lui Khan. (acesta a fost unul dintre cele mai recente citite articole unde se specifica ca HDD e locked)The new hard drive enclosure is proprietary
When you open up a PS3, the hard drive is revealed to be a simple laptop hard drive – and as such, it is easily replaced if you want to upgrade. When you open up a new 360, you see a normal laptop hard drive encased in an impenetrable plastic shell. Wanna swap this one out? You’re going to need the Microsoft model – which, if the original 360 is any indication, will cost just over twice what it would if it weren’t imitating a mummy in a sarcophagus (at press time, a 250GB laptop drive on buy.com is $50 naked and $120 in a 360 sled).
Ma credeti sau nu, dar mie cel putin nu mi se pare nicio parte proasta in toate alea, adica nu ma deranjeaza cu nimic, personal.
Ma rog, ar fi putin partea cu prafuitul/murdaritul la un timp relativ scurt, dar cam atat ...
Sa inteleg ca l-au blocat punind-ul intr-o carcasa speciala sau au introdus un header de boot special? Mie mi se pare un hdd 2.5" sata clasic intr-o carcasa smechera.
Tot ce ai scris aici este gresit. Ar putea sa scoata oricand o versiune a slimului fara HDD, deaorece xboxul functioneaza de ceva vreme cu stickuri sau harduri USB, memory cardurile fiind obsolete.
Microsoft Confirms Kinect Bundles, New $199 Xbox 360
La 299$ sau 199$ nu are cum sa vina cu kinect vreodata, daca numai cel din urma costa 150$. Probabil la 199$ va fi o versiune fara hdd si cu un stick usb pentru a stoca profile si salvari, sau poate nici macar ala, cum era pe timpul versiunii CORE (daca mai tine minte cineva). Ulterior o sa anunte si harduri de 120-250GB pentru slim, cand va fi nevoie de ele pentru cei ce vor cumpara aceasta versiune de 199$, entry level.
In slim este FIX ACELASI hdd Hitachi de 250 ce se regaseste de muuuulta vreme in Super eliteuri, in alta carcasa de plastic.
Aiuritii care au luat la "testat" consola in 30 de minute dupa E3, in spatele scenei, au deschis lacasul consolei unde se gaseste hardul si au vazut ca e ceva similar cu ce e la ps3. De aici nu-mi dau seama CUM au putut deduce ca s-ar putea schimba hardul cu orice model, ca la ps3. Naivi probabil...
La core NU salvai. Iti dadeai cu barda in 00 cand realizai ce ai cumparat si dadeai fuga la magazin sa cumperi un card oficial sau un hdd, pentru ca pe stickuri nu se putea salva.
It did not!
Core - FARA NICIUN fel de MC sau posibilitate de a salva jocurile cu ce gaseai in cutie.
Arcade - MC de 256 MB in cutie, ulterior 256 MB sau 512 MB pe placa de baza.
Pro, Elite, Super elite - Toate cu harduri de diverse marimi (20, 60, 120, 250GB), fara niciun MC in cutie sau sudat pe placa de baza.
Easy!
Bullcrap, cum sa distribuie console fara niciun mod de a salva ? Pai ce farmec mai avea storyline-ul, atuncea ?
Defapt, e M$, cu toate ca puteau si ei integra macar 16mb acolo pentru a introduce posibilitatea savegame-ului la 2-3 titluri.
Bookmarks