ei, mie imi place cum arata consola noua..si pe cine intereseaza asta ? got it ?
designul controllerului nu aveau de ce sa il schimbe, fiind foarte ergonomic.
ei, mie imi place cum arata consola noua..si pe cine intereseaza asta ? got it ?
designul controllerului nu aveau de ce sa il schimbe, fiind foarte ergonomic.
Mda, nu pare fake, dar poate e un caz particular.
Oricum, daca tineti la banii vostrii as zice sa nu va grabiti cu noul X-Toy, pare imprevizibil, cu toate ca, teoretic ai 2 ani de garantie.
Defapt, mai intai sa apara in magazinele noastre si apoi sa discutam.
Cred ca mai avem cel putin o luna de asteptat.
Unde? CUM ?! ...i need to know! ... O_O
Cel putin pana apare controllerul de la Razer: Press | Razer | For Gamers. By Gamers.™ - Razer Enters The World Of Console Gaming
Am pus link-ul aici. Pentru orice există c�te-un topic deschis pe forum![]()
Sounds like you might be too young to remember all of the other consoles before the PS2 that slimmed down later in thier lifecycle -
Commodore Amiga, Atari Lynx, Sega Mastersystem, Sega Megadrive, game boy, DS, playstation 1 to name but a few...
Mai rau! , se stia deja de istoria asta, asa ca este o comparatie total inutila.
Pur si simplu au facuto si cu asta basta, nu este nici un fel de conspiratie in privinta asta. Sa nu mai cautam atata nod in papura doar de dragul de a scrie pe thread ceva.
Nu stiu daca a mai fost postat dar este un review & unboxing interesant
Acum am vazut: au inclus si un nou port audio, sunt curios sa vad cum vom putea conecta sistemele la el.
si asta se poate face probabil la fel ca si fake rrod.. mai ales ca nu baga firul de alimentare intr-o priza normala, la vedere.
poate e bagat in altceva si nu primeste suficient curent. in acest caz "source protector"
Va fi si o versiune de 199$, chiar sunt curios cu ce e diferit
$199 Xbox 360 Slim Confirmed - Xbox360 News at IGN
Hmm, probabil ca nu va avea HDD sau va fi unul ~ 20GB, nu are bundle (in cazul in care varianta $299 va contine si ceva joculete) si teoretic cam atat, nu cred ca vor scoate Kinect Ready-ul sau Wi-Fi-ul.
Bookmarks