Salutare tuturor
Am intrat si eu in randul detinatorilor de XBOX 360 S. L-am achizitionat de la www.4games.ro (Standul din Iulius Mall Cluj).Mi-au dat garantie 3 ani deci vad ca se poate si garantie extinsa fata de cat dau ceilalti comercianti.
Numai bine
Asa e .....dar am preferat sa il desfac inainte de a-l cumpara plus de asta mi-au facut si reducere avand in vedere ca am cumparat si doua jocuri si al 2-lea controler. Sincer eu ii recomand, sunt tare de treaba.
Numai bine
Din cate inteleg din mesajele voastre cu xbox 360 slim hacked e ca inca pe modelul nou de xbox360 nu pot fi rulate jocuri rip? Al meu nu e hacked si caut acum ceva sa-l fac. Din cate am cautat, am vazut un site anume care cu o suma de 30 de dolari poti sa iti faci cont la ei si sa ai acces la toate jocuri, le poti folosi chiar si online si toate astea fara sa iti pierzi garantia la el. E adevarat? E posibil sau e o mare teapa? Exista vreo metoda prin care sa nu iti pierzi garantia? (logic, in afara de cea de a cumpara jocurile din magazin)
Pun si eu o intrebare de necunoscator. E posibil sa ne asociem 4 indivizi (a family like) si sa ne abonam astfel la un cont gold fiecare. Pretul fiind incomparabil mai bun decat pentru un singur membership. Practic se impart cei 99$ la 4. Are cineva idee?
consola se poate achizitiona si de pe amazon.uk.com...pretul este de 150 lire cea cu hard de 4 gb si 250 lire cea cu hard de 250 gb +10 lire taxe de transport...ajunge in maxim o saptamana in Bucuresti
vreau sa iau si eu un xbox 360 dar astept pana apare ixtreme lt+....are idee careva cand va iesi ?
amazon.co.uk, nu amazon.uk.com
e 199 lire cea cu 250 GB, am dat eu comanda vineri, sa vedem cand ajunge. la noi n-am gasit pe stoc pe nicaieri si la emag si pcgarage n-au stiut sa-mi zica daca aduc prea curand. cica e cam saracie si in functie de importator poate sa dureze si pana de sarbatori..brr
mai e varianta bundle cu black ops care la gameshop e prea scumpa si la emag cine stie cand ajunge
Pentru cei care vor sa-si achizitioneze o consola la un pret bun citit asta:
"Five days to go until Black Friday Deals Week kicks off on Amazon.co.uk. Keep checking back for details of deals including over 70% off Orchira pearl jewellery and over 60% off Microsoft Xbox consoles, www.amazon.co.uk/blackfriday"
Si eu am luat-o de pe uk sper sa nu am niciodata probleme de garantie ca aici se pare ca intr-adevar e o problema cu trimisul inapoi.
Pai daca ar fi reducere de 60%, merita sa iti cumperi doar de chestie. Adica ar insemna sa dai 400 ron pe un slim de 250Dar totusi nu prea cred ca vor fi chiar asa reduceri mari.
Am eu de vanzare un Xbox 360 Slim 4Gb SIGILAT la 900 Ron.
Daca aflati ceva de modarea modelului slim astept pm![]()
Bookmarks