Am citit multe pareri : tabla indoita , ferarri , PC ... toti si-au spus parerea sa zis si io acuma , personal eu cred ca seamana cu un Wii mai mare sau doua Wii-uri sudateoricum imi place noul design si din cate am citit pe alta pagina scria swapable hard drive sau ceva de genu asta inseamna ca hardul se poate inlocui cu unul mai mare ca la PS3 nu ?
Ce sa faci cu mai mult de 250 gb oricum? Eu nici pe asta de 120 nu reusesc sa il umplu
mi-e rusine sa zic , da acelasi lucru l-am facut dupa 5 min de cand am bagat consola in functiune cand am cumparat-o , am avut noroc ca bagasem Cd-ul ala care ti-l da la Arcade cu 5 jocuri pe el .
Are cineva o explicatie tehnica buna pentru chestia asta? , De ce face asa ? ... Nu de alta dar eu am un LG extern care functioneaza perfect cu orice disc cand il mut sau il invart ... M-am jucat asa chiar si cu un dvdrw intern (scos din carcasa) si l-am invartit cu disc in el si tot nu a avut nimic.
Sunt doar curios.
Stie cineva cand o sa ajunga minunatia pe taramurile indepartate ale Romaniei din raiul de la e3? (unde nenorocitii care au fost la conferinta microsoft au primit CONSOLA MOCA, FIRAR!!)
Oricum sper ca pe aici sa fie comercializata la pretul dat de producator (DOAMNE AJUTA!!)
Si inca ceva, daca astia au umblat la hardware credeti ca o sa mai poata fi modata?
Consola n-ar trebui sa aibe probleme...si eu am facut miscarea asta inteligenta si mi-am zgariat Modern Warfare... Adio joc, dar consola e ok![]()
vad ca acuma ofera doar 1 an garantie la noua consola . MS is pretty confident , i see. Sigur au testato multa vreme si au vazut ca nu a avut probleme asa ca au scos 2 ani din garantie . Who knows ?
Avind in vedere structura actuala, unitate optice si hdd intern cu siguranta folosesc un nou layout al MB si cel mai probabil e vorba de MB-ul Valhalla care are integrate CPU/GPU intr-un super chip. Sint destul de increzator ca acest nou layout nu va mai da rateuri.
Arata bine consola. Ma batea gandul sa imi iau si un xbox pe langa ps3. Problema e ca habar nu am cand naibii o sa am timp sa ma joc pe ea ca nici pe PS3 nu prea mai am timp de butonat.
Mi se pare faina consola.
Normal, daca ai deja un 360 nu merita sa-l vinzi ca s-o iei p-asta, zic eu, dar pentru cei care se gandeau sa-si ia un 360 candva curand, mi se pare super. Voiam sa-mi iau unul imediat ce termin cu examenele in 2 sapt, dar cred k o sa astept sa apara versiunea asta noua si la noi.
Banuiesc ca pana in septembrie-octombrie o sa ajunga...
Intre timp o sa stau cu ochii pe stiri, sunt curios daca o sa dea si asta rateuri.
Bookmarks