Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 29 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast
Results 61 to 80 of 568

Thread: Xbox 360 Slim

1. #61 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    Daca ne luam dupa mentorica, tot ce arata bine e si bun. Ai vreo garantie mentorica ? Nu cred ca pentru ca arata bine, e si calitativa.
    nu ti-e clar ca dupa ce au facut jasper , s-a dus problema asta . partea cu incalzirea o sa ramana o scuza eterna pentru niste oameni

2. #62 SP
    Member zempty's Avatar
    Am citit multe pareri : tabla indoita , ferarri , PC ... toti si-au spus parerea sa zis si io acuma , personal eu cred ca seamana cu un Wii mai mare sau doua Wii-uri sudate oricum imi place noul design si din cate am citit pe alta pagina scria swapable hard drive sau ceva de genu asta inseamna ca hardul se poate inlocui cu unul mai mare ca la PS3 nu ?

3. #63 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Ce sa faci cu mai mult de 250 gb oricum? Eu nici pe asta de 120 nu reusesc sa il umplu

4. #64 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    O singura remarca: "noua" consola arata prea bad-ass pentru NXE.

5. #65 SP
    Senior Member pooaul's Avatar

6. #66 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Daca esti cretin si muti consola cand invarte discul asta se intampla.....Asta nu inseama ca este Fail .

7. #67 SP
    Senior Member tray's Avatar
    nu domne , ei asa fac acasa , baga un disc si pe urma dau cu sutu in ea , ce are ?

8. #68 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    nu domne , ei asa fac acasa , baga un disc si pe urma dau cu sutu in ea , ce are ?
    Da limba in ventilator nu o baga sa ii ia temperatura..... Frate cat pe penal sa fi sa muti consola cand merge si pe urma sa zici ca e FAIL... Plus are un mare warning scris pe partea din fata ..BA IDIOTULE NU MA MISCA CAND MERG CA ITI ZGARI DISCUL...

9. #69 SP
    Member zempty's Avatar
    mi-e rusine sa zic , da acelasi lucru l-am facut dupa 5 min de cand am bagat consola in functiune cand am cumparat-o , am avut noroc ca bagasem Cd-ul ala care ti-l da la Arcade cu 5 jocuri pe el .

10. #70 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Are cineva o explicatie tehnica buna pentru chestia asta? , De ce face asa ? ... Nu de alta dar eu am un LG extern care functioneaza perfect cu orice disc cand il mut sau il invart ... M-am jucat asa chiar si cu un dvdrw intern (scos din carcasa) si l-am invartit cu disc in el si tot nu a avut nimic.

Sunt doar curios.

11. #71 SP
    Banned calin00bz's Avatar
    Stie cineva cand o sa ajunga minunatia pe taramurile indepartate ale Romaniei din raiul de la e3? (unde nenorocitii care au fost la conferinta microsoft au primit CONSOLA MOCA, FIRAR!!)
    Oricum sper ca pe aici sa fie comercializata la pretul dat de producator (DOAMNE AJUTA!!)

Si inca ceva, daca astia au umblat la hardware credeti ca o sa mai poata fi modata?

12. #72 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    Are cineva o explicatie tehnica buna pentru chestia asta? , De ce face asa ? ... Nu de alta dar eu am un LG extern care functioneaza perfect cu orice disc cand il mut sau il invart ... M-am jucat asa chiar si cu un dvdrw intern (scos din carcasa) si l-am invartit cu disc in el si tot nu a avut nimic.

Sunt doar curios.
    Teoretic nu ar trebui sa se intample asta, cred. Da' stau si ma gandesc... discul a fost zgariat de lentila, nu? Mai face ala ceva cu consola acum?

13. #73 SP
    Member sahara's Avatar
    Consola n-ar trebui sa aibe probleme...si eu am facut miscarea asta inteligenta si mi-am zgariat Modern Warfare... Adio joc, dar consola e ok

14. #74 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    vad ca acuma ofera doar 1 an garantie la noua consola . MS is pretty confident , i see . Sigur au testato multa vreme si au vazut ca nu a avut probleme asa ca au scos 2 ani din garantie . Who knows ?

15. #75 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Avind in vedere structura actuala, unitate optice si hdd intern cu siguranta folosesc un nou layout al MB si cel mai probabil e vorba de MB-ul Valhalla care are integrate CPU/GPU intr-un super chip. Sint destul de increzator ca acest nou layout nu va mai da rateuri.

16. #76 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Quote Originally Posted by eXist View Post

Sunt doar curios.
    Dwdwriterul intern are chestia aia in mijloc care prinde discul , e foarte simplu...what the hell guys hai ca nu suntem americani tampiti sa dam pase cu consola cat invarte discul...sau ?

17. #77 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    .
    Quote Originally Posted by elpresador
    ...they just keep renaming the chip!
    .

Attached Images Attached Images 0.jpg

18. #78 SP
    Member blondutzu's Avatar
    Arata bine consola. Ma batea gandul sa imi iau si un xbox pe langa ps3. Problema e ca habar nu am cand naibii o sa am timp sa ma joc pe ea ca nici pe PS3 nu prea mai am timp de butonat.

19. #79 SP
    Junior Member edythebest's Avatar
    Sper ca acesc nou xbox sa nu mai aiba probleme

20. #80 SP
    Junior Member sherban1988's Avatar
    Mi se pare faina consola.

Normal, daca ai deja un 360 nu merita sa-l vinzi ca s-o iei p-asta, zic eu, dar pentru cei care se gandeau sa-si ia un 360 candva curand, mi se pare super. Voiam sa-mi iau unul imediat ce termin cu examenele in 2 sapt, dar cred k o sa astept sa apara versiunea asta noua si la noi.

Banuiesc ca pana in septembrie-octombrie o sa ajunga...

Intre timp o sa stau cu ochii pe stiri, sunt curios daca o sa dea si asta rateuri.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 29 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks