Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 96

Thread: Pinball FX 2

1. #21 SP
    Member poolonik's Avatar
    Quote Originally Posted by poolonik View Post
    Am cumparat "Excalibur" dupa cateva ore mi-a anchilozat un deget si sub nici o forma nu am reusit sa trec de 11.000 de puncte.Trebuie sa schimb strategia .Superba tabla , am incercat modul online dar pustiu.
    Greseala de tipar erau de fapt 11.000.000 , acum am reusit sa trec cu putin si peste acest prag.
    Si povestea este interesanta.Chiar imi place.

2. #22 SP
    Member poolonik's Avatar
    Ieri fiecare clipa libera pe care am avut-o am dedicat-o pinball-ului .Vreau sa zic ca azi m-am trezit cu febra la incheieturi.Apropo pe ce mese jucati si care este scorul maxim obtinut ?
    Attached Images Attached Images 0213988001288956452.gif

3. #23 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    muggs man, pe o singura tabla am reusit sa te fac (Secrets Of The Deep) iar la Pasha am fost (sa zic) pe aproape. In rest ai niste scoruri super. But I'll keep trying!

Anyways: SUPERB JOC!

4. #24 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    N-am mai avut timp il ultima vreme din pacate de el, la Pasha sunt #2 in lista si am unii destul de nervosi pe acolo, in rest s-au detasat mult prea mult baietin la restul de mese..

Poate ne strangem sapt. viitoare sa facem un player match in 4, nu ramane high-scoreul daca nu ma insel ( cel putin la modul pe care l-am jucat eu - era ceva de genu first to 15 mil cu bile infinite ) dar e fun facuta interfata and all

O sa ma uit prin optiuni, poate putem face chiar un Tournament ceva !

5. #25 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Count me in - eu n-am mai jucat din 3/11/2010

6. #26 SP
    Member poolonik's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Count me in - eu n-am mai jucat din 3/11/2010
    Scoruri ceva ca nu va am in lista si as vrea sa-mi fac o idee .Pe Excalibur am 36 mil si ceva .

7. #27 SP
    Quote Originally Posted by poolonik View Post
    Scoruri ceva ca nu va am in lista si as vrea sa-mi fac o idee .Pe Excalibur am 36 mil si ceva .
    Tine-te bine ca pe Excalibur vin puternic din urma!

8. #28 SP
    Member kosashu's Avatar
    Ma bag si eu daca e vre-un tournament sau vre-un 4 player game! Doar sa ma anuntati sa sa postati cand va fi jocul! Bafta!

9. #29 SP
    Member poolonik's Avatar
    Quote Originally Posted by Junnkie View Post
    Tine-te bine ca pe Excalibur vin puternic din urma!
    La mine in lista am vazut ca detineai recordul saptamanii la Excalibur ,nu am putut sa accept situatia si l-am intrecut ,din pacate nu am reusit sa-mi intrec propriul record. Sper ca nu ti-am stricat sfarsitul de saptamana ,totusi mai ai cateva ore la dispozitie .

10. #30 SP
    Haha, no problem man! I love competition!

In alta ordine de idei, I'm the new PINBALL KING!

11. #31 SP
    PET
    Member PET's Avatar
    Jocul costa 800 puncte, cate mese primesc de acesti "bani"?

12. #32 SP
    Jocul este FREE, in schimb platesti mesele. Sunt 2 pachete a cate 4 mese. 800 de puncte/pachet.

Pachet 1: Secrets Of The Deep, Biolab, Pasha, Rome
    Pachet 2: Speed Machine, Xtreme, Agents, Buccaneer.

Si inca 5 mese individuale a cate 200 de puncte each: Nightmare Mansion, Earth Defense, Excalibur, Rocky & Bullwinkle si Street Fighter II.

Jocul este fenomenal, mi-au anchilozat degetele de la atatea shot-uri din triggere. Ma chinui sa il bat pe muggs pe Pasha, dar este al dreq de greu.

13. #33 SP
    PET
    Member PET's Avatar
    Ce mese merita cumparate? Asa pt. inceput.

14. #34 SP
    Jocul este FREE, in schimb platesti mesele. Sunt 2 pachete a cate 4 mese. 800 de puncte/pachet.

Pachet 1: Secrets Of The Deep, Biolab, Pasha, Rome
    Pachet 2: Speed Machine, Xtreme, Agents, Buccaneer.

Si inca 5 mese individuale a cate 200 de puncte each: Nightmare Mansion, Earth Defense, Excalibur, Rocky & Bullwinkle si Street Fighter II.

Jocul este fenomenal, mi-au anchilozat degetele de la atatea shot-uri din triggere. Ma chinui sa il bat pe muggs pe Pasha, dar este al dreq de greu.
    Cu mana pe inima iti zic ca am avut un super bulan la Pasha, am declansat la multiball ceva bonus care mi-a dat 10 mil dintr-un foc cred, sincer nici nu stiu ce am facut

PET ia-ti pachetul cu cele 4 noi, sunt cele mai reusite, dintre cele standalone imi place Earth Defense...restul not so much

15. #35 SP
    PET
    Member PET's Avatar
    Mai am doar 200puncte ... ce masa sa-mi iau? Earth Defense?

Apropo, care pachet e cel nou?

16. #36 SP
    Gata!! 47 de milioane pe Pasha!! Super!!

Mi se pare de departe cea mai interesanta tabla, multe bonusuri si partea cu povestile e dementiala.

Mai am sa imi cumpar Rocky & Bullwinkle si Street Fighter II, in rest am toate tablele.

In ordinea preferintelor mele, cele mai misto sunt:

1. Pasha
    2. Excalibur
    3. Earth Defense

PET, iti recomand Earth Defense sau Excalibur de 200 de puncte. Absolut geniale, mai ales Excalibur!

17. #37 SP
    Banned Venom's Avatar
    Scuzati ca ma bag si eu, dar poate cineva sa-mi spuna diferenta intre "Pinball FX 2" (XBox 360) si "Zen Pinball" (PSN)? Adica daca e cineva care sa le fi jucat pe amandoua.

18. #38 SP
    Gata!! 47 de milioane pe Pasha!! Super!!

Mi se pare de departe cea mai interesanta tabla, multe bonusuri si partea cu povestile e dementiala.

Mai am sa imi cumpar Rocky & Bullwinkle si Street Fighter II, in rest am toate tablele.

In ordinea preferintelor mele, cele mai misto sunt:

1. Pasha
    2. Excalibur
    3. Earth Defense

PET, iti recomand Earth Defense sau Excalibur de 200 de puncte. Absolut geniale, mai ales Excalibur!
    La naiba man vrei sa ma tii ocupat in weekend bag de seama lol

19. #39 SP
    Quote Originally Posted by muggs View Post
    La naiba man vrei sa ma tii ocupat in weekend bag de seama lol
    Pai esti cam singurul pe care il consider adversar adevarat Ai niste scoruri p-acolo de m-am speriat. Pe restul i-am cam depasit pe toate tablele.

20. #40 SP
    PET
    Member PET's Avatar
    Se pare ca nu pot sa cumpar mesele de 200 puncte. Nici nu le vad. In joc vad doar cele 8, adica acele 2 packs.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast