Greseala de tipar erau de fapt 11.000.000 , acum am reusit sa trec cu putin si peste acest prag.
Si povestea este interesanta.Chiar imi place.
Printable View
Ieri fiecare clipa libera pe care am avut-o am dedicat-o pinball-ului .Vreau sa zic ca azi m-am trezit cu febra la incheieturi.Apropo pe ce mese jucati si care este scorul maxim obtinut ?
muggs man, pe o singura tabla am reusit sa te fac (Secrets Of The Deep) iar la Pasha am fost (sa zic) pe aproape. In rest ai niste scoruri super. But I'll keep trying! :D
Anyways: SUPERB JOC!
N-am mai avut timp il ultima vreme din pacate de el, la Pasha sunt #2 in lista si am unii destul de nervosi pe acolo, in rest s-au detasat mult prea mult baietin la restul de mese..
Poate ne strangem sapt. viitoare sa facem un player match in 4, nu ramane high-scoreul daca nu ma insel ( cel putin la modul pe care l-am jucat eu - era ceva de genu first to 15 mil cu bile infinite ) dar e fun facuta interfata and all :)
O sa ma uit prin optiuni, poate putem face chiar un Tournament ceva !
Count me in :) - eu n-am mai jucat din 3/11/2010
Ma bag si eu daca e vre-un tournament sau vre-un 4 player game! Doar sa ma anuntati sa sa postati cand va fi jocul! Bafta!
La mine in lista am vazut ca detineai recordul saptamanii la Excalibur ,nu am putut sa accept situatia si l-am intrecut :D ,din pacate nu am reusit sa-mi intrec propriul record. Sper ca nu ti-am stricat sfarsitul de saptamana ,totusi mai ai cateva ore la dispozitie .:evil:
Haha, no problem man! I love competition! >:)
In alta ordine de idei, I'm the new PINBALL KING! :D
Jocul costa 800 puncte, cate mese primesc de acesti "bani"?
Jocul este FREE, in schimb platesti mesele. Sunt 2 pachete a cate 4 mese. 800 de puncte/pachet.
Pachet 1: Secrets Of The Deep, Biolab, Pasha, Rome
Pachet 2: Speed Machine, Xtreme, Agents, Buccaneer.
Si inca 5 mese individuale a cate 200 de puncte each: Nightmare Mansion, Earth Defense, Excalibur, Rocky & Bullwinkle si Street Fighter II.
Jocul este fenomenal, mi-au anchilozat degetele de la atatea shot-uri din triggere. Ma chinui sa il bat pe muggs pe Pasha, dar este al dreq de greu. B-)
Ce mese merita cumparate? Asa pt. inceput.
Cu mana pe inima iti zic ca am avut un super bulan la Pasha, am declansat la multiball ceva bonus care mi-a dat 10 mil dintr-un foc cred, sincer nici nu stiu ce am facut :D
PET ia-ti pachetul cu cele 4 noi, sunt cele mai reusite, dintre cele standalone imi place Earth Defense...restul not so much
Mai am doar 200puncte ... ce masa sa-mi iau? Earth Defense?
Apropo, care pachet e cel nou? :)
Gata!! 47 de milioane pe Pasha!! :)) Super!!
Mi se pare de departe cea mai interesanta tabla, multe bonusuri si partea cu povestile e dementiala.
Mai am sa imi cumpar Rocky & Bullwinkle si Street Fighter II, in rest am toate tablele.
In ordinea preferintelor mele, cele mai misto sunt:
1. Pasha
2. Excalibur
3. Earth Defense
PET, iti recomand Earth Defense sau Excalibur de 200 de puncte. Absolut geniale, mai ales Excalibur! ;)
Scuzati ca ma bag si eu, dar poate cineva sa-mi spuna diferenta intre "Pinball FX 2" (XBox 360) si "Zen Pinball" (PSN)? Adica daca e cineva care sa le fi jucat pe amandoua.
Se pare ca nu pot sa cumpar mesele de 200 puncte. Nici nu le vad. In joc vad doar cele 8, adica acele 2 packs.