Elite Falcon -7 luni -Rrod
Arcade(zephyr)-Rrodat , dar l-am readus la viata cu 2 coolere pe heatsink-urile de la cpu-gpu - sper-lifetime.![]()
Elite Falcon -7 luni -Rrod
Arcade(zephyr)-Rrodat , dar l-am readus la viata cu 2 coolere pe heatsink-urile de la cpu-gpu - sper-lifetime.![]()
Xbox 360 Falcon cumparat in ianuarie 2009(fabricat in august 2008)-nici cea mai mica problema!![]()
Xbox 360 elite cu chipset Jasper(din cate tin eu minte) cumparat aku 1-2-3 luni (la cat m-am jucat p el nu mai tin minte) luat d p www.magazinjocuri.com cu bundle halo 3 si halo odst,pana acum n-am avut nici o problema si sper sa n-am,doar un Rrod temporar in timp c vroiam sa schimb un joc...lol arata luminitze rosii si mergea in acelasi timp
deci 360-ul meu merge perfect ,o sa-l modez la donely
vad ca la toti va merg bn
nu pot decat sa ma bucur![]()
xbox 360 arcade 120 gb hdd,doua colere 120*120 fabricat in 2008-07-20,am avut un e68(din cauza hdd),merge fara probleme!!!consola este super rece!!!!
Din propria experienta si din a celor de pe forum poti s-o tii si fara carcasa in frigider si tot exista sansa sa dea RROD.
model jasper 120gb cumparat in 09. 2009 din spania . un singur freeze la jocul saboteur. in rest e totul ok
xbox360 versiune cu HDMI si hdd 10gb, bundle cu Halo 3 a murit acum 2zile. are 1 an si 11 luni, pe 9.02 expira garantia. maine o duc la magazin. stie cineva cum se comporta cei de la MG in privinta garantiei? o repara pe asta sau imi da alta ?
xbox 360 premium falcon 20gb cumparat sh in 2009 iulie - mort in 2009 octombrie (daca nu imi venea sa mor de nervi la cati bani am dat ma auzi), acuma vreau sa stiu care dintre voi aveti JASPER si la care v-a dat rrod?
aprilie 2007 -> Xbox 360 Premium,Gears of War bundle (din Italia);
iunie 2007 -> RRoD, trimisa la service in Italia;
septembrie 2007 -> ajunge la mine (schimbata/reparata de service - 2 sapt., a durat mai mult pana a ajuns la mine)
sept 2007 -> noiembrie 2009, freeze, mozaic colorat/ bare verticale afisate (aparent GPU) dar fara niciun cod de eroare;
decembrie 2009 -> ajunge la mine schimbata (din nou) de Microsoft. Modelul actual este in continuare fara HDMI, desi data de fabricatie este septembrie 2009 (probabil Opus sau similar). Este in mod sigur alta consola, a fost necesar transferul licentelor.
Deocamdata functioneaza, desi am avut pana acum 3-4 freeze-uri...
Daca pe mine ma intrebai, nu, n-am modat-o niciodata. De altfel, nici nu vad cum mi-ar fi schimbat-o Microsoft, nu vorbim de un distribuitor/ third party. De altfel, nici nu exista vreun punct service in Italia, exista doar un serviciu clienti care preia cererea si trimite curierul. Urmarind track & trace-ul furnizat de curier, am vazut ca ajunge in Germania. Asa a fost si prima oara si a doua oara.
intrebare de n00b. saptamana trecuta-rrod dupa 1 an si 6 luni - arcade - garantie media galaxy - modificata. schimba media galaxy? au cum sa verifice?
By MonkY in forum Console News
By MonkY in forum Polls
By siNcE in forum Offtopic
By consol3 in forum Console Club
Bookmarks