garantia este de 2 ani. data fabricatiei este ianuarie 2008, am cumparat-o in iulie 2008.
eu mai stiu pe cineva caruia tot 2 ani i-a dat. si la fel, rrod, schimbata, fara a se uita in ea. si i-a mai dat garantie inca 2 ani. dar am inteles ca acum au inceput sa se uite inauntru...
xbox 360 falcon cumparat la sfarsitul "erei" falcon..cam prin decembrie 2008 si tine si pana azi..ma rog tocmai lam vandut
update: fost la MG. cand a auzit ca e vb de "problema aia clasica", nici nu s-a mai uitat la el. mi s-a inmanat o foaie, cu care ma pot duce la MG de unde l-am cumparat pe primul si sa-mi iau altul nou.![]()
E-74 aseara, fabricat 09/07 si cumparat de la gameshop pe 04/08 - facuse niste artefacte in MW2 cu o seara inainte...iar aseara..BANG![]()
premium model 2006 si acum o sapt a inceput sa dea RROD,pac un reset si se rezolva,am si ps3 si sunt mult mai multumit sincer de ps3 decat de xbox 360
august 2008 - 11 martie 2010![]()
mai am garantie dar la telefon mi-au cerut serial numberu si nu-l aveam la indemana. vor serial number ca sa verifice daca e banata ? pt ca e.
Xbox 360, zephyr, versiune pro hdd 20Gb fara hdmi, produs in septembrie 2007, cumparat in decembrie 2008, mort ianuarie 2010 la 2 saptamani dupa ce a iesit din garantie (RROD).
Cu noroc, schimbat de domo (certificat de garantie completat gresit).
Acum ma intreb daca mai merita un xbox 360 nou sau un ps3...![]()
am mai citit pe undeva si mi s-a spus sa inregistrez consola pe xbox.com si apoi si sa cer un repair, si acolo o sa aflu daca e banata sau nu, si nu e, zice doar ca a expirat garantia pe motiv ca microsoft la ei oficial sau 2 ani garantie de la data fabricarii, si la mine zice ca a expirat garantie in ianuarie 2010, dar cosola e banata din noiembrie 2009. poate am noroc
Bookmarks