Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 6 of 8 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 LastLast
Results 101 to 120 of 144

Thread: Gamepad League - Etape

1. #101 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Unavailable pana cel mai devreme duminica. RRoD problems.

2. #102 SP
    Member DUMYMIX's Avatar
    CRISTIAN....un gamertag..ai si tu..?...
    Hai cu clasamentul si etapa a-6-a....ca ne apuca revelionul....sau fifa09...mai degraba...

3. #103 SP
    Member mariuck's Avatar
    ETAPA 06

Etapa 06 s-a afisat.. va rog jucati meciurile in cel mai scurt timp si nu uitati de restante !!

PS: imi cer scz de intarziere am avut un mic "concediu" in bucuresti de 3 zile

E foarte posibil sa primiti mail la SPAM !!
    Attached Images Attached Images etapa-06.jpg tabel-etapa-4-5.jpg

4. #104 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Dumymix (Chelsea) 2 - 0 Axeaxel (Barcelona)

5. #105 SP
    DarkMatinee (Inter Milan) - ABYMIX (Liverpool): 0 - 2

6. #106 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Oamenilor, eu am spus de vreo 3 etape ca ma retrag din campionat. De ce ma tot intrebati cand jucam? Am spus-o clar : ma retrag. Marius scoate-ma te rog, pune meciurile cu mine meciuri castigate pentru adversar.

7. #107 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    de eM1983 stie cineva ceva?

8. #108 SP
    si eu trebuie sa joc eu el .

9. #109 SP
    Member mariuck's Avatar
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    Oamenilor, eu am spus de vreo 3 etape ca ma retrag din campionat. De ce ma tot intrebati cand jucam? Am spus-o clar : ma retrag. Marius scoate-ma te rog, pune meciurile cu mine meciuri castigate pentru adversar.
    oke bobyy.. scz.. o sa pun toate meciurile lu bobby castiguri pt ceilalti cu 3-0

10. #110 SP
    Member mariuck's Avatar
    2 meciuri nu sunt deajuns.. KEEP playing !!!!

11. #111 SP
    Daca il aduci pe eM1983 jucam...am incercat sa'l contactez pe mail dar nici un raspuns...ce facem eu si Mika? castigam la masa verde?

12. #112 SP
    Junior Member coeziv's Avatar
    Val96 (Inter Milan) - coeziv (Arsenal): 1 - 0

13. #113 SP
    Member DUMYMIX's Avatar
    Mey..nene...care nu se prezinta...in 3 zile...sa ia legatura cu cel cu care are meci a pierdut la masa verde simplu...stam si stam
    degeaba...hai mai cu talent..ce naibi...s-a afisat etapa a-6-a pe 20 ale luni si suntem in 30...10 zile 3 meciuri pfaaaa....
    Retrogradari frate ...retrogradari...cu ei in B...sau C...

14. #114 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Eu astept sa joc meciul cu Purice de saptamana trecuta. L-am prins intr-o zi si a zis ca jucam a doua zi, de atunci nu l-am mai vazut pe live.

15. #115 SP
    Member mastakilla's Avatar
    ma primiti pe mine in locul lu' bobby? gamertag Shtan

16. #116 SP
    Member DUMYMIX's Avatar
    Gray...daca nici in seara asta nu apare...masa verde..scrie pe el...Hai sa terminam o data....ca mai vor si alti sa joace...
    Il sun eu diseara pe burete sa vedem cei cu Purice....

17. #117 SP
    Vad ca au trecut 12 zile si nu s-a mai jucat niciun meci. Eu il astept pe Purice din a doua zi de cand s-a postat etapa. Nu a mai dat niciun semn de viata, nu a postat cum ca intarzie, etc. Propun pierderea meciului la masa verde. Pierdem deja foarte mult timp cu aceste etape, rog organizatorii sa ia niste masuri.

Greyhound2k7(Manchester Utd) vs Purice(Chelsea) 3-0

18. #118 SP
    Si eu il astept pe eM de cand s'a anuntat etapa...propun un termen de n zile disponibile pt a juca un meci de la data de la care a fost anuntat...cine nu se prezinta sa piarda meciul la masa verde...acest campionat a inceput pe data de 14.08.08, mai bine de o luna jumate..

Nu stiu nr de etape stabilit, dar presimt ca il vom termina in fifa 09 daca ne miscam in ritmul asta...

@Grey, dupa cum observi, nici organizatorul nu au mai dat nici un semn de 6 zile...

19. #119 SP
    Quote Originally Posted by nops66 View Post
    @Grey, dupa cum observi, nici organizatorul nu au mai dat nici un semn de 6 zile...
    Pai se pare ca ne pierdem timplu in cazul asta, era de asteptat ca ei sa vina cu o solutie de genul masa verde, nu sa lase lucrurile sa se tergiverseze la nesfarsit.

20. #120 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cred ca n-ar fi rau sa preia altcineva rolul de organizator pana se intoarce... sa speram ca n-a patit nimic grav.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 8 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 LastLast