Unavailable pana cel mai devreme duminica. RRoD problems.
CRISTIAN....un gamertag..ai si tu..?...
Hai cu clasamentul si etapa a-6-a....ca ne apuca revelionul....sau fifa09...mai degraba...![]()
ETAPA 06
Etapa 06 s-a afisat.. va rog jucati meciurile in cel mai scurt timp si nu uitati de restante !!
PS: imi cer scz de intarziere am avut un mic "concediu" in bucuresti de 3 zile
E foarte posibil sa primiti mail la SPAM !!
Oamenilor, eu am spus de vreo 3 etape ca ma retrag din campionat. De ce ma tot intrebati cand jucam? Am spus-o clar : ma retrag. Marius scoate-ma te rog, pune meciurile cu mine meciuri castigate pentru adversar.
Daca il aduci pe eM1983 jucam...am incercat sa'l contactez pe mail dar nici un raspuns...ce facem eu si Mika? castigam la masa verde?
Mey..nene...care nu se prezinta...in 3 zile...sa ia legatura cu cel cu care are meci a pierdut la masa verde simplu...stam si stam
degeaba...hai mai cu talent..ce naibi...s-a afisat etapa a-6-a pe 20 ale luni si suntem in 30...10 zile 3 meciuri pfaaaa....
Retrogradari frate ...retrogradari...cu ei in B...sau C...![]()
Eu astept sa joc meciul cu Purice de saptamana trecuta. L-am prins intr-o zi si a zis ca jucam a doua zi, de atunci nu l-am mai vazut pe live.
Gray...daca nici in seara asta nu apare...masa verde..scrie pe el...Hai sa terminam o data....ca mai vor si alti sa joace...
Il sun eu diseara pe burete sa vedem cei cu Purice....
Vad ca au trecut 12 zile si nu s-a mai jucat niciun meci. Eu il astept pe Purice din a doua zi de cand s-a postat etapa. Nu a mai dat niciun semn de viata, nu a postat cum ca intarzie, etc. Propun pierderea meciului la masa verde. Pierdem deja foarte mult timp cu aceste etape, rog organizatorii sa ia niste masuri.
Greyhound2k7(Manchester Utd) vs Purice(Chelsea) 3-0
Si eu il astept pe eM de cand s'a anuntat etapa...propun un termen de n zile disponibile pt a juca un meci de la data de la care a fost anuntat...cine nu se prezinta sa piarda meciul la masa verde...acest campionat a inceput pe data de 14.08.08, mai bine de o luna jumate..
Nu stiu nr de etape stabilit, dar presimt ca il vom termina in fifa 09 daca ne miscam in ritmul asta...
@Grey, dupa cum observi, nici organizatorul nu au mai dat nici un semn de 6 zile...
Cred ca n-ar fi rau sa preia altcineva rolul de organizator pana se intoarce... sa speram ca n-a patit nimic grav.
By siNcE in forum Jocuri PC
By IceBlast13 in forum Console News
By DonAdryan in forum Health, Food & Sports
Bookmarks