Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 8 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 LastLast
Results 101 to 120 of 144

Thread: Gamepad League - Etape

1. #101 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Unavailable pana cel mai devreme duminica. RRoD problems.

2. #102 SP
    Member DUMYMIX's Avatar
    CRISTIAN....un gamertag..ai si tu..?...
    Hai cu clasamentul si etapa a-6-a....ca ne apuca revelionul....sau fifa09...mai degraba...

3. #103 SP
    Member mariuck's Avatar
    ETAPA 06

Etapa 06 s-a afisat.. va rog jucati meciurile in cel mai scurt timp si nu uitati de restante !!

PS: imi cer scz de intarziere am avut un mic "concediu" in bucuresti de 3 zile

E foarte posibil sa primiti mail la SPAM !!
    Attached Images Attached Images etapa-06.jpg tabel-etapa-4-5.jpg

4. #104 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Dumymix (Chelsea) 2 - 0 Axeaxel (Barcelona)

5. #105 SP
    DarkMatinee (Inter Milan) - ABYMIX (Liverpool): 0 - 2

6. #106 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Oamenilor, eu am spus de vreo 3 etape ca ma retrag din campionat. De ce ma tot intrebati cand jucam? Am spus-o clar : ma retrag. Marius scoate-ma te rog, pune meciurile cu mine meciuri castigate pentru adversar.

7. #107 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    de eM1983 stie cineva ceva?

8. #108 SP
    si eu trebuie sa joc eu el .

9. #109 SP
    Member mariuck's Avatar
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    Oamenilor, eu am spus de vreo 3 etape ca ma retrag din campionat. De ce ma tot intrebati cand jucam? Am spus-o clar : ma retrag. Marius scoate-ma te rog, pune meciurile cu mine meciuri castigate pentru adversar.
    oke bobyy.. scz.. o sa pun toate meciurile lu bobby castiguri pt ceilalti cu 3-0

10. #110 SP
    Member mariuck's Avatar
    2 meciuri nu sunt deajuns.. KEEP playing !!!!

11. #111 SP
    Daca il aduci pe eM1983 jucam...am incercat sa'l contactez pe mail dar nici un raspuns...ce facem eu si Mika? castigam la masa verde?

12. #112 SP
    Junior Member coeziv's Avatar
    Val96 (Inter Milan) - coeziv (Arsenal): 1 - 0

13. #113 SP
    Member DUMYMIX's Avatar
    Mey..nene...care nu se prezinta...in 3 zile...sa ia legatura cu cel cu care are meci a pierdut la masa verde simplu...stam si stam
    degeaba...hai mai cu talent..ce naibi...s-a afisat etapa a-6-a pe 20 ale luni si suntem in 30...10 zile 3 meciuri pfaaaa....
    Retrogradari frate ...retrogradari...cu ei in B...sau C...

14. #114 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Eu astept sa joc meciul cu Purice de saptamana trecuta. L-am prins intr-o zi si a zis ca jucam a doua zi, de atunci nu l-am mai vazut pe live.

15. #115 SP
    Member mastakilla's Avatar
    ma primiti pe mine in locul lu' bobby? gamertag Shtan

16. #116 SP
    Member DUMYMIX's Avatar
    Gray...daca nici in seara asta nu apare...masa verde..scrie pe el...Hai sa terminam o data....ca mai vor si alti sa joace...
    Il sun eu diseara pe burete sa vedem cei cu Purice....

17. #117 SP
    Vad ca au trecut 12 zile si nu s-a mai jucat niciun meci. Eu il astept pe Purice din a doua zi de cand s-a postat etapa. Nu a mai dat niciun semn de viata, nu a postat cum ca intarzie, etc. Propun pierderea meciului la masa verde. Pierdem deja foarte mult timp cu aceste etape, rog organizatorii sa ia niste masuri.

Greyhound2k7(Manchester Utd) vs Purice(Chelsea) 3-0

18. #118 SP
    Si eu il astept pe eM de cand s'a anuntat etapa...propun un termen de n zile disponibile pt a juca un meci de la data de la care a fost anuntat...cine nu se prezinta sa piarda meciul la masa verde...acest campionat a inceput pe data de 14.08.08, mai bine de o luna jumate..

Nu stiu nr de etape stabilit, dar presimt ca il vom termina in fifa 09 daca ne miscam in ritmul asta...

@Grey, dupa cum observi, nici organizatorul nu au mai dat nici un semn de 6 zile...

19. #119 SP
    Quote Originally Posted by nops66 View Post
    @Grey, dupa cum observi, nici organizatorul nu au mai dat nici un semn de 6 zile...
    Pai se pare ca ne pierdem timplu in cazul asta, era de asteptat ca ei sa vina cu o solutie de genul masa verde, nu sa lase lucrurile sa se tergiverseze la nesfarsit.

20. #120 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cred ca n-ar fi rau sa preia altcineva rolul de organizator pana se intoarce... sa speram ca n-a patit nimic grav.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 8 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 LastLast