Axel..ce dracu' tot zici acoloo..ca nu inteleg nimica..ce liga Live ?..este aceiasi de aici...nu ai primit si tu niste Mail-uri?..
Suntem 12..echipe.. de la inceput....pfffff offff..poccc...paccc....nu mai incepe scoala aia odata sa va adune frate ca nu se mai poate..
Eu zic sa jucam in continuare cine nu este trece la restante, se pot juca pe urma toate restantele intr-o zi , asta este dar trebui facut o lista cu aceste restante ...restul propun sa mergem mai departe.
o sa joc meciul foarte probabil azi datorita lu djmo.... vineri seara, dupa munca probabil plec la mare si eu.. dar ma intorc duminica seara.
Am atasat cea de-a treia etapa si tabelul cu rezultatele dupa a doua etapa.
Restantele sunt:
DarkMatinee vs eM1983
blazer2k8 vs burete
Incercati sa va grabiti putin cu restantele, ca sa nu-i incurcam pe ceilalti
Edit: datorita unor greseli, tabelul cu rezultatele va fi afisat putin mai tarziu.
Vezi ca ai cresit..la mine...si eu am 6 puncte ca daia ama 2 victorii.....si la golaveraj la fel...am si eu mai mult..decat +2..
...
Bobby...vezi ca avem meci..da..?...intra diseara..daca e..eu sunt live..dupa 20:00
si la mine e gresit. am 6 puncte desi n-am jucat decat 1 meci. golaverajul ar trebui sa fie 2 nu 5.... si cam atat. Stiu cum e sa tii evidenta la fiecare etapa si se mai greseste. CIne vede vreo greseala sa anunte ca sa se corecteze.
Tabelul cu ultimelere modificari din etapa 2
Gol averajul se calculeaza in felulu urmator: daca un meci se termina 3-2 castigatorul are +1 gol iar cel care a pierdut are -1 gol... se face la diferenta
Puteti incepe sa jucati ETAPA 3
Nu ..bobby..nu..trebui sa-l ajung pe purice la golaveraj...asa ca imi trebui mai mult decat +3.....
![]()
Meciul meu a fost restanta din etapa a 2a...in etapa a 3a am cu purice care e plecat in concediu(din cate am inteles se intoarce pe 29)...deci alta restanta...
Bookmarks