Si la ce te asteptai ?
la realismul cu care se laudau, la realismul care exista in GT5 si cu care se mandreau si ei. nu la FM2 cu masini noi si un update mic la grafica...
sincer , ai jucat gt5 ? ... (la prologue ma refer ) .. 0 damage , environmentul arata foarte slab .. au taiat si ei din multe features
acum sa apara forza 3 , si dupa putem comenta la cat de realist e , din filmulete nu prea .
cheers !
asteptam sa apara, il cumparam , il jucam si dupaia ne certam ...unu zice ca ii bunu unu ca nu..super sunt si masini din anii 70-80
Eu am un feeling ca vom face super concurs la FM3... Sper doar sa introduca mai multi players in multi, si fara caderi constante
Am stat si m-am gandit, pana la urma da-o incolo de grafica... daca arata sau nu ca in poze chiar nu mai conteaza. Daca e si doar cu 10% mai bun decat FM2 si e ok![]()
@razvanrazvy: chiar nu inteleg unde vezi tu in filmuletul ala ceva diferit de ce ne-a fost prezentat pana acum, exceptie facand filmuletul prerandat si pozele din FM2 (atunci cand vorbeste de creatiile comunitatii si cand ei au crezut ca le-a fost cumva hack-uit jocul si masinile erau facute in Photoshop). Te rog argumenteaza cu niste print screen-uri din filmuletul respectiv pentru ca am impresia ca faci o confuzie foarte mare si e pacat sa ramana in pom![]()
GreyhounD, nu mai are rost, ca oricum mi s-au sters post-urile. uita-te putin mai atent si vei vedea o alta iluminare, texturare si mai putine poligoane. si nu, nu este vb de masinile din FM2 (i'm not that retarded....)
Bookmarks