Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 60 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 58 ... LastLast
Results 141 to 160 of 1182

Thread: Forza Motorsport 3

1. #141 SP
    Member collector's Avatar
    Si la ce te asteptai ?

2. #142 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    la realismul cu care se laudau, la realismul care exista in GT5 si cu care se mandreau si ei. nu la FM2 cu masini noi si un update mic la grafica...

3. #143 SP
    Member collector's Avatar
    sincer , ai jucat gt5 ? ... (la prologue ma refer ) .. 0 damage , environmentul arata foarte slab .. au taiat si ei din multe features
    acum sa apara forza 3 , si dupa putem comenta la cat de realist e , din filmulete nu prea .
    cheers !

4. #144 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    part 1
    Attached Images Attached Images fm3_muscle_20.jpg fm3_muscle_21.jpg fm3_muscle_23.jpg fm3_muscle_25.jpg fm3_muscle_27.jpg fm3_muscle_30.jpg fm3_muscle_33.jpg fm3_muscle_34.jpg fm3_muscle_35.jpg fm3_muscle_36.jpg fm3_muscle_37.jpg fm3_muscle_38.jpg

5. #145 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    asteptam sa apara, il cumparam , il jucam si dupaia ne certam ...unu zice ca ii bunu unu ca nu..super sunt si masini din anii 70-80

6. #146 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Part 2
    Attached Images Attached Images fm3_muscle_39.jpg fm3_muscle_40.jpg fm3_muscle_41.jpg fm3_muscle_42.jpg

7. #147 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by collector View Post
    acum sa apara forza 3 , si dupa putem comenta la cat de realist e , din filmulete nu prea .
    Stai linistit ca apare si NFS Shift, sunt sigur ca e mai realist.

8. #148 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu am un feeling ca vom face super concurs la FM3... Sper doar sa introduca mai multi players in multi, si fara caderi constante
    Am stat si m-am gandit, pana la urma da-o incolo de grafica... daca arata sau nu ca in poze chiar nu mai conteaza. Daca e si doar cu 10% mai bun decat FM2 si e ok

9. #149 SP
    Taw
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Eu am un feeling ca vom face super concurs la FM3... Sper doar sa introduca mai multi players in multi, si fara caderi constante
    Am stat si m-am gandit, pana la urma da-o incolo de grafica... daca arata sau nu ca in poze chiar nu mai conteaza. Daca e si doar cu 10% mai bun decat FM2 si e ok
    Din cate am inteles eu, or sa fie 12 concurenti maxim in MP.E destul de bine, dar daca erau 16 era perfect.

10. #150 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    @razvanrazvy: chiar nu inteleg unde vezi tu in filmuletul ala ceva diferit de ce ne-a fost prezentat pana acum, exceptie facand filmuletul prerandat si pozele din FM2 (atunci cand vorbeste de creatiile comunitatii si cand ei au crezut ca le-a fost cumva hack-uit jocul si masinile erau facute in Photoshop). Te rog argumenteaza cu niste print screen-uri din filmuletul respectiv pentru ca am impresia ca faci o confuzie foarte mare si e pacat sa ramana in pom

11. #151 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    omg ce bine is finisate masinile

12. #152 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    GreyhounD, nu mai are rost, ca oricum mi s-au sters post-urile. uita-te putin mai atent si vei vedea o alta iluminare, texturare si mai putine poligoane. si nu, nu este vb de masinile din FM2 (i'm not that retarded....)

13. #153 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    GreyhounD, nu mai are rost, ca oricum mi s-au sters post-urile. uita-te putin mai atent si vei vedea o alta iluminare, texturare si mai putine poligoane. si nu, nu este vb de masinile din FM2 (i'm not that retarded....)
    Pana nu imi arati vizual (cu poze) despre ce anume vorbesti eu nu te cred. Nu o sa ma hazardez sa zic ca esti rau intentionat, ci doar nu realizez despre ce vorbesti. Arata-mi te rog cu poze.

14. #154 SP
    Senior Member erik95's Avatar

15. #155 SP
    Taw
    Eu m-am saturat de screen-uri in photo mode sau replay-uri, vreau video cu gameplay.

16. #156 SP
    Member mariuck's Avatar
    Quote Originally Posted by Taw View Post
    Eu m-am saturat de screen-uri in photo mode sau replay-uri, vreau video cu gameplay.

there you go

17. #157 SP
    Senior Member erik95's Avatar

18. #158 SP
    Member mariuck's Avatar
    doamne cum pot sa arate SUV-urile :X :X si nu numai

19. #159 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    oo da touareg , range rover, mercedes ... , Q7

20. #160 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Daca nu baga logan, nu ma intereseaza...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 60 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 58 ... LastLast