Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 60 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 ... LastLast
Results 421 to 440 of 1182

Thread: Forza Motorsport 3

1. #421 SP
    Member kane86's Avatar
    La urma urmei depinde de preferintele fiecaruia. Unora le place feelingul (mai putin spectaculos) al simulatoarelor, altora le plac blur-ul, stelutele etc. Nu prea putem compara de exemplu Shift cu Forza la acest capitol, nu poti spune ca unul e mai bun ca celalalt pentru ca sunt doua chestii diferite. Acum ca Shift e facut mai mult sau mai putin prost decat Forza sau invers e partea a doua. Parerea mea....

2. #422 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by kane86 View Post
    Parerea mea....
    Bine ca ai specificat mane, ca altii ar putea crede ca e parerea ALTCUIVA care ti-a furat contul si a postat parerea LUI de pe contul tau.

3. #423 SP
    Member kane86's Avatar
    Sunt unii care inteleg mai greu unele lucruri si de aceea am specificat.

4. #424 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Bai ce ma oftic. De ce draq n-au facut astia de la Turn10 sa fie Forza 3 cum era Carmageddon ? Eram primul, sunt sigur de asta

5. #425 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Taw View Post
    P.S. Zilele trecute am mers cu 271kmh (pe moto) si nu se blureaza nimic.
    Doamne Fereste!!! Ai grija mai!!! WTF? 270 km/h?

6. #426 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Era ceva sa bage moto in Forza 3 lol, il vedeai pe Taw cu 270 km/h cum trece pe langa noi pe linia dreapta de la Le Mans.

7. #427 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Dovada de viteza.

8. #428 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Unul dintre baietii care au comentat si-a dat seama ca e in viteza a 5-a : "this is a z06 doing more than 320kmh and its in 5th gear judging from the noise". Asta da viteza si ce reactie are .

9. #429 SP
    Taw
    Quote Originally Posted by Axeaxel View Post
    Unul dintre baietii care au comentat si-a dat seama ca e in viteza a 5-a : "this is a z06 doing more than 320kmh and its in 5th gear judging from the noise". Asta da viteza si ce reactie are .
    Aia sunt kmh, nu mile, cum zice in titlul filmului.

10. #430 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Ce naiba masina era aia? Cred ca era masina lui Batman . Imi place si mie sa conduc, dar imi place si viata, nu cred ca as putea merge la astfel de viteze lol

11. #431 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Quote Originally Posted by Taw View Post
    Aia sunt kmh, nu mile, cum zice in titlul filmului.
    Mi-m dat seama si ma refeream la viteza tipului cu Corvette .

12. #432 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by DeathWings View Post
    nu cred ca as putea merge la astfel de viteze lol
    eh nu, daca ai avea o super masina de care sa fii sigur pe ea in mod sigur ai "testa-o"

13. #433 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    dupa cum arata masina aia cand se indeparteaza, pare facuta pe calculator. uitati-va dupa iluminare...si parca nu are sau ii dispare umbra pe parcurs...

14. #434 SP
    Taw
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    dupa cum arata masina aia cand se indeparteaza, pare facuta pe calculator. uitati-va dupa iluminare...si parca nu are sau ii dispare umbra pe parcurs...
    De ce s-ar chinui sa faca cineva un film pe calculator cand depasiri d-astea se intampla zilnic chiar si pe autostrazile noastre?

15. #435 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    E reala, dar viteza aluia care filmeaza nu e in nici un caz 160 km/h in momentul depasirii. Accelereaza considerabil de tare DUPA depasire, deci probabil avea in jur de 100, maxim 120 km/h.

16. #436 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    In orice caz, filmuletul demonstreaza foarte bine cum se simte viteza in realitate, cautati pe youtube si veti gasi si filmulete in care se filmeaza din masini ce merg cu viteze ametitoare.
    Concluzia este ca cei care se asteapta ca un simulator sa vina cu o grafica care sa "sporeasca" senzatia de viteza habar-n-au cu ce se mananca simurile.

17. #437 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    ia uite ce zice meseriasul asta despre forza 3

18. #438 SP
    Junior Member MafiotuL's Avatar
    Am inteles ca Forza 3 vine pe 2 DVD-uri. Al doilea contine masini si harti, si pentru a-l folosi este necesar HDD. Merge jocul numai cu DVD-ul 1? Ca nu stiu daca sa-l comand, ca nu am HDD.

Adica, e necesar neaparat HDD, sau ce e pe DVD2 e optional?

19. #439 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    dvd 2 optional

20. #440 SP
    Banned Mario's Avatar
    Am un prieten care are x360 si si-a luat fm3 piratat,mi-a zis ca e un joc mediocru,vreau sa ma duc weekendu asta la el sa vad si eu jocul si vin cu pareri daca e ...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 60 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 ... LastLast